Bir hafta sonraya yansıyordum belki, yanlışlık olmaması lazım onlarda.Gider tablosunda yanlışlıklar var. Gideler tablosunda kredi gideri 3.2 milyon yazıcağına 0 yazıyor misal.
Onun hemen altında ki özet kısmıda yanlış değer yazıyor sanırım. @OzaN
Yok herkese öyle.Maçı canlı takip etme ve yönetme özelliği sadece mobilde mi yok? 12 de girdiğimde "Maçlar oynanıyor lütfen bekleyiniz" gibi bir yazı çıkıyor. @OzaN
Değişmiyor 0, Değerde ki kod yanlış heralde. Alttaki net değerde hesaplanmış -Doğrumu hesaplamadım tabi-Bir hafta sonraya yansıyordum belki, yanlışlık olmaması lazım onlarda.
Beklemekten başka yapabilecek bir şeyin yok, şanssızlık seninki.@OzaN admin böyle birşey olamaz ya.Diğer takımların 35 yaşındaki oyuncuları satılıyor benim 31 yaşında oyuncularım satılmıyor.Kendi değerinden 100.000 aşağıya koyduğum oyuncular var ya satılmıyor.Napmalıyım?
Tamamdır, gözüküyor şu an.@OzaN hala hakem sertliğine bakmadın sanırım
Muhtemelen forumdaki saat sorunu ona da yansıdı o gece.Maçlar kaçta yapılıyordu? dün bu saatlerde yapılmıştı şuan 24 saati geçti.
Antreman bugün bir bende mi çalışmadı? @OzaN
Dediğim gibi saat sorunuyla ilgiliydi, muhtemelen sonradan geldi antrenman sonuçları da?Yok bende de gelmedi
Ben de bir test edeceğim kendi hesabımda, ona göre sorunu tam olarak çözerim.Değişmiyor 0, Değerde ki kod yanlış heralde. Alttaki net değerde hesaplanmış -Doğrumu hesaplamadım tabi-
Birde transfer listesinden hiçbir oyuncuyu alamıyorum hatalı oyuncu yazıyor.Google Chrome'da antrenmanlardaki seçim problemi düzeltildi. Çok yakında basit modu biraz daha kullanışlı hale getirmek için de çalışmam olacak ama öncelikli başka işler var.
@EnveR @Amoureux @legolas9900 @Titanium @sokak sanati @Felon @Billy Kane @batuhankaralar @cevaa ve diğer tüm Futbu menajerleri.
İyi oldu hatırlattığın aklımdaydı ama çıkıvermiş, şimdi ona bakayım.Birde transfer listesinden hiçbir oyuncuyu alamıyorum hatalı oyuncu yazıyor.
Ha bir de benim oyuncuları takımdan çıkartmak olmuyor mu?Para falan istediğim yok takımdan çıksınlar bir.İyi oldu hatırlattığın aklımdaydı ama çıkıvermiş, şimdi ona bakayım.
Yok öyle bir şey. Fenerbahçe Krasic'ten kaç senedir kurtulamadı mesela.Ha bir de benim oyuncuları takımdan çıkartmak olmuyor mu?Para falan istediğim yok takımdan çıksınlar bir.
Futbu'nun bir ay +15 gün olduğunu hatırlatırımYok öyle bir şey. Fenerbahçe Krasic'ten kaç senedir kurtulamadı mesela.
Ne alakası var?Futbu'nun bir ay +15 gün olduğunu hatırlatırım
Yani bir yıl kalacak gibi bir durum yok. Kötü takımı güzelleştirmek istiyorum senin bu oynamayan takımlar almıyor ki oyuncularımıNe alakası var?