Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

aaa @mrt-06 karadeniz yarışmasında oy göndermeyenler diye bize dil uzatacağına kendine bak beyefendi asıl sen gönder oylarını bakayım
:A:A:A

sen oyunu göndermezsen kendi yarışmandakılerde seni ciddiye almazlar kötü örnek olma :F:F:F
Ben göndereli 52 DK olmuş kız. :F Yani gönderdim bana laf edeceğine hem Laz Star'da hemde burada oyunu kullan bakalım. :A

Bilmiyorum da o internetten hayır gelmez :D
valla bana 11 aile dedi kanıtlar burada
T.png

her ailede anne , baba ve 2 çocuk varsa diyelim : 11 aile x 4 : 44 kişi yapar :F:F
@Çiğdem-

O internetten hayır mı gelir :F 11 aile bir internet sırf ucuz diye ne gerek var kendini kasner etmeye git 50 liraya sınırsız internet al oh kafan kulağın rahat :A
ayoll hayır gelmiyormuşki zaten sayfayı açınca 5 dakika süreleri varmış hemen neye bakmak istiyorsan jet hızıyla bakmalısın yoksa net gidip 3 saat sonra geliyormuş :F:F:F

kişi başı 10 ödüyormuş 40 tl ödememek için yanı bir bakkala git 40 tl zaten bir harcaman olur biz 55 tl ye d-smart net kullanıyoruz karşılığında d-smart kutusu hediye ona aylık para vermiyoruz bir çok daha avantajı var çok daha memnunuz 3 yıldır :A:A:A

ayoll hayır gelmiyormuşki zaten sayfayı açınca 5 dakika süreleri varmış hemen neye bakmak istiyorsan jet hızıyla bakmalısın yoksa net gidip 3 saat sonra geliyormuş :F:F:F

kişi başı 10 ödüyormuş 40 tl ödememek için yanı bir bakkala git 40 tl zaten bir harcaman olur biz 55 tl ye d-smart net kullanıyoruz karşılığında d-smart kutusu hediye ona aylık para vermiyoruz bir çok daha avantajı var ttnetten çok daha memnunuz 3 yıldır :A:A:A
Ttnet kazıklıyor kız Turkcell Superr Online alın. :F

Ttnet kazıklıyor kız Turkcell Superr Online alın. :F
Onlarda Ttnetin hattını kullanıyor :A en iyisi TTnet

kişi başı 10 ödüyormuş 40 tl ödememek için yanı bir bakkala git 40 tl zaten bir harcaman olur biz 55 tl ye d-smart net kullanıyoruz karşılığında d-smart kutusu hediye ona aylık para vermiyoruz bir çok daha avantajı var çok daha memnunuz 3 yıldır :A:A:A
Yav onu geçtim vınn bile daha hızlıdır ondan :A