Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

TTNET :D

Bizim ki gayet hızlı :A
ttnet kullandım ben tam 7 yıl hiçte bir iyiliğini görmedik cnm
3 yıldırda d-smart net kullanıyoruz hızı ttnetten daha üst seviyede buda 55 tl sınırsız ayrıca d-smart kutusu bedava artık d-smartlarda digitürk gibi aylık paralı net fiyatına d-smart hediye ayrıdan ücretli olan kanalları bile ücretsiz hızı falanda ttnetten yukarıda :F:F:F

3 yıldırda d-smart net kullanıyoruz hızı ttnetten daha üst seviyede buda 55 tl sınırsız ayrıca d-smart kutusu bedava artık d-smartlarda digitürk gibi aylık paralı net fiyatına d-smart hediye ayrıdan ücretli olan kanalları bile ücretsiz hızı falanda ttnetten yukarıda :F:F:F
Sonunda anladın. :A

Bizim ki de önceden yavaştı müşteri temsilcilerinde fiyatı yükseltince hızını da yükselttiler :A

12 ne ya gündüz kuşağı programı mı bu? :F

Yanlış programa gelmişiz biz :F :F X li Mealun Emre,Acuna özenmiş .ss hergünmüş program😱😱

eküri ne be . bana mı dedin:pala:. şimdi bakıp oylıcam:D

bu arada 12 gün ortası be iyi bir saat değil bence. akşam olsa daha iyi olur

aaa @mrt-06 karadeniz yarışmasında oy göndermeyenler diye bize dil uzatacağına kendine bak beyefendi asıl sen gönder oylarını bakayım
:A:A:A

sen oyunu göndermezsen kendi yarışmandakılerde seni ciddiye almazlar kötü örnek olma :F:F:F

önceden yasaktı, şuan internetinin şifresini ver kimse anlamaz. :):)

@EFE UYSAL bıkmadın mı benden 1 aldın, düşük aldın şakalarından bin kere yapınca da bir inandırıcılığı kalmıyor artık. :A
ay bu @yatutarsa ile @Billy Kane hala göndermemiş tutturan totoş neyse de bişli bili yarışmacı ceza alicek .ss neyse ben pointleri toplayayım birkaç saate açıklamaya başlarım .ss