Bu gece 3:00'de açıkla.ay bu melun @EnveR engin günaydına oy vermemiş tamam ben de sevmem totoş atacanı ama oy vermesi lazım gitmesi için
Bu gece 3:00'de açıkla.ay bu melun @EnveR engin günaydına oy vermemiş tamam ben de sevmem totoş atacanı ama oy vermesi lazım gitmesi için
Hadi versinde oy başlayalım
Bu gece 3:00'de açıkla.
İçimden bir ses 64 benim diyor.ilk 8 kişinin oylarına göre sıralama:
xxx 74 puan
xxx 69 puan
xxx 64 puan
.
.
.
xxx 40 puan
xxx 27 puan
xxx 19 puan
@Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @Tzira @gözlemci @Bully @vadikızı @murat_resmi @yatutarsa @Billy Kane @EnveR @adımutlulukk @denizz19
içindeki ses doğru yolda değilİçimden bir ses 64 benim diyor.
ilk 8 kişinin oylarına göre sıralama:
xxx 74 puan
xxx 69 puan
xxx 64 puan
.
.
.
xxx 40 puan
xxx 27 puan
xxx 19 puan
@Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @Tzira @gözlemci @Bully @vadikızı @murat_resmi @yatutarsa @Billy Kane @EnveR @adımutlulukk @denizz19
Genelde iç sesime güvenirim, pek yanılmam yani.içindeki ses doğru yolda değil
İlk 3'ün içinde baş harfleri B ile başlayan kaç isim var. Ama baya olanlar. @Aserat
ilk 3 teki 3 kişinin de cinsiyeti aynıydı ama son 6 kişi de cinsiyeti farklı iki kişi atak yaptı ve ilk 3 e girdi diyimGenelde iç sesime güvenirim, pek yanılmam yani.
ilk 3 teki 3 kişinin de cinsiyeti aynıydı ama son 6 kişi de cinsiyeti farklı iki kişi atak yaptı ve ilk 3 e girdi diyim
ayol ben mi geciktim @Billy Kane @yatutarsa ve @adımutlulukk un oyları yok @EnveR oylarında engin günaydını unutmuş.ss 8e ka beklerimbelki biri gelir .ssBu ne biçim teorem bee. Neyse bekliyoruz. Zaten geciktin.ss
Ne demek istediğini anlayamadım açıkçası.İlk 3'ün içinde baş harfleri B ile başlayan kaç isim var. Ama baya olanlar. @Aserat
Ne demek istediğini anlayamadım açıkçası.
ilk 3 te bana göre sürpriz bir isim varBinnur Kaya yada Beroş ilk 3'de bence. Umarım ikimizde ilk 3'deyizdir.
ilk 3 te bana göre sürpriz bir isim var
O zaman Hazal Kaya ilk 3'de.ilk 3 te bana göre sürpriz bir isim var
Umarım.Binnur Kaya yada Beroş ilk 3'de bence. Umarım ikimizde ilk 3'deyizdir.
bana göre son 2 de sürpriz ay bu arada yeni kural getirdim meryeme 1 verenler ertesi hafta cüri puanları 0 sayılacakO zaman Hazal Kaya ilk 3'de.
Lo 2 hafta once röportajini okudum 30 yaşındayim ama mutluyum demis11 Temmuz 1988'de doğmuş, yani 27 yaşında. 😉
Ben cuma günü bursaya tasiniyorum.Net paketim dayanmaz onacookies seni alalım tutturanın yerine.ss