2 Şubat 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 130. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Deha - 18. Bölüm | Show TV

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 5. Bölüm | NOW

• Çok Güzel Hareketler 2 - 190. Bölüm | Star TV

• Kardelenler - Yeni Dizi | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yangından dolayı uzun ara vermek zorunda kalmasaydı Şakir Paşa şu an 6'larda gezerdi ama araya zaman girince yükseliş ivmesi sekteye uğramış oldu. Fragmanların daha iyi ve dolu hazırlanamaması da etkiliyor ama iç mekan çekimleri yeni başladığı için bir şey diyemiyorum. Yine de tekrar 5 bandını görmesi güzel ve kayınpeder-gelin ilişkisi de resmen başladığına göre izleyicinin skandal izleme arzusu yine tetikleneceği için reytingler daha da artacaktır diye düşünüyorum. :A

Sezon başında Teşkilat'la yarışan Deha artık Teşkilat'ın özetine geçiliyor. :F Damla Serim'in bu diziyi yazacağını gördükten sonra uzun vadeli bir başarı elde edilemeyeceğini söylemiştim yanılmadığıma mutluyum.

Kardelenler beklediğim gibi düşük açmış. Gelecek hafta Total'de kafasını biraz kaldırabilir ama pazar gibi dört dizinin ağır geldiği bir güne koymak yerine Zembilli'nin tutmadığı, YÇ'nin de düşüşe geçtiği cuma tercih edilse kafası daha rahat olabilirdi.
------

Deha reytinglerinin düşüşü de aynen böyle oldu. :A

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Beni saymiyorsun demek :T: @Dosi
Bunun etkilerini favori üye'de bir düsünmem gerek simdi :T:
Ben işaretleyenleri yazıya ekledim. Yoksa seninle zaten kafa patlatıyoruz Teşkilat konusunda. 😄 Bu arada Güniz dün çok az göründü dizide. Sonrasında neler yapacak yada yapacak mı? Beklemekten kafayı kırmak üzereyim. 😄 Acaba Ejderi mi öldürecek yoksa 😅

Ben işaretleyenleri yazıya ekledim. Yoksa seninle zaten kafa patlatıyoruz Teşkilat konusunda. 😄 Bu arada Güniz dün çok az göründü dizide. Sonrasında neler yapacak yada yapacak mı? Beklemekten kafayı kırmak üzereyim. 😄 Acaba Ejderi mi öldürecek yoksa 😅

Öyle olsun bakalim :D
Arkadas sende Güniz yatiyorsun Güniz kalkiyorsun, nedir bu büyük ilginin sebebi :A
Hic sasirmam Ejder'i öldürürse. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen
Arkadas sende Güniz yatiyorsun Güniz kalkiyorsun, nedir bu büyük ilginin sebebi :A
Ya şuan çok pasif kaldı gibi. Aslında sahneleri daha çok Sedatlaydı. Şimdi dizide kalacaksa birşeyler olması lazım dizide kalması için. Eğer kalacaksa nasıl kalabilir? Benim için kapalı kutu burası. O yüzden merak uyandırıyor bende. 😅

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Ya şuan çok pasif kaldı gibi. Aslında sahneleri daha çok Sedatlaydı. Şimdi dizide kalacaksa birşeyler olması lazım dizide kalması için. Eğer kalacaksa nasıl kalabilir? Benim için kapalı kutu burası. O yüzden merak uyandırıyor bende. 😅

Yakinda elbet muradina erersin merak etme :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Acun artık bol bol yarışma dışı bölüm koyar bu reytingten sonra :A

IMG_2535.jpeg

• Güldürdün
Reactions: cookies
İmre ve Devran'ı 4 ay izleyebilcez demek ki :( 13.14.15'te Esme cadısını on plana çıkaracağız diye tüm karakterleri bozdular. Bıraktığı enkazı toparlayamıyor dizi..

Şakir Paşa Ailesi'nin tüm kategorilerde yükseliş yaşamasına ve ABC1'de 5'i geçmesine sevindim.
İzleyici zorunlu uzun aradan sonra bırakmadı diziyi.

Kardelenler baya düşük başlamış. Gün seçimi kesinlikle yanlıştı, bu reytinglerle de tescillenmiş oldu.

dizinin senaryo baştan hatalı. ayrıca aras ,abd dizilerindeki gibi zeki karakter imajı çizemiyor.
Dizinin altyapısı o kadar kuvvetliydi ki Damla Serim nasıl batırdı inanılmaz ya. Başlangıç hikayesini neden bozarsın hadi bozdun karakterleri neden bozdun? Cesur başlangıçta Devran'a düşman değildi bir saygısı vardı mesela, en bozmaması gereken Kargayı bozdu. Baba oğul hesaplaşmasına girmiyorum bile...

Tek sezonluk tadımlık bir dizi olabilecek olan Deha muhtemelen Ramazan sonrasını zor görecek.

Dün Şakir Paşa Ailesi'ni TV'den ilk kez izledim ve reyting yükseldi, desteğe devam :A

• Harika
Reactions: Aserat
Şakir Paşa'm artmış çok sevindim, haftaya daha da artarız. Daha entrikalı bölüm geliyormuş. :Z:bhr:

Survivor artmış ama yetersiz yine.

Teşkilat 9.26'ya yükselmiş, büyük tebrikler.

Deha 4.96'ya düşmüş, haftaya daha da düşerse şaşırmam.

Kardelenler kötü başlamış, haftaya artacak mı bakalım?