Yangından dolayı uzun ara vermek zorunda kalmasaydı Şakir Paşa şu an 6'larda gezerdi ama araya zaman girince yükseliş ivmesi sekteye uğramış oldu. Fragmanların daha iyi ve dolu hazırlanamaması da etkiliyor ama iç mekan çekimleri yeni başladığı için bir şey diyemiyorum. Yine de tekrar 5 bandını görmesi güzel ve kayınpeder-gelin ilişkisi de resmen başladığına göre izleyicinin skandal izleme arzusu yine tetikleneceği için reytingler daha da artacaktır diye düşünüyorum.
Sezon başında Teşkilat'la yarışan Deha artık Teşkilat'ın özetine geçiliyor. Damla Serim'in bu diziyi yazacağını gördükten sonra uzun vadeli bir başarı elde edilemeyeceğini söylemiştim yanılmadığıma mutluyum.
Kardelenler beklediğim gibi düşük açmış. Gelecek hafta Total'de kafasını biraz kaldırabilir ama pazar gibi dört dizinin ağır geldiği bir güne koymak yerine Zembilli'nin tutmadığı, YÇ'nin de düşüşe geçtiği cuma tercih edilse kafası daha rahat olabilirdi.
Deha reytinglerinin düşüşü de aynen böyle oldu.
Sezon başında Teşkilat'la yarışan Deha artık Teşkilat'ın özetine geçiliyor. Damla Serim'in bu diziyi yazacağını gördükten sonra uzun vadeli bir başarı elde edilemeyeceğini söylemiştim yanılmadığıma mutluyum.
Kardelenler beklediğim gibi düşük açmış. Gelecek hafta Total'de kafasını biraz kaldırabilir ama pazar gibi dört dizinin ağır geldiği bir güne koymak yerine Zembilli'nin tutmadığı, YÇ'nin de düşüşe geçtiği cuma tercih edilse kafası daha rahat olabilirdi.
------
Deha reytinglerinin düşüşü de aynen böyle oldu.