Ben işaretleyenleri yazıya ekledim. Yoksa seninle zaten kafa patlatıyoruz Teşkilat konusunda. 😄 Bu arada Güniz dün çok az göründü dizide. Sonrasında neler yapacak yada yapacak mı? Beklemekten kafayı kırmak üzereyim. 😄 Acaba Ejderi mi öldürecek yoksa 😅
Ben işaretleyenleri yazıya ekledim. Yoksa seninle zaten kafa patlatıyoruz Teşkilat konusunda. 😄 Bu arada Güniz dün çok az göründü dizide. Sonrasında neler yapacak yada yapacak mı? Beklemekten kafayı kırmak üzereyim. 😄 Acaba Ejderi mi öldürecek yoksa 😅
Ya şuan çok pasif kaldı gibi. Aslında sahneleri daha çok Sedatlaydı. Şimdi dizide kalacaksa birşeyler olması lazım dizide kalması için. Eğer kalacaksa nasıl kalabilir? Benim için kapalı kutu burası. O yüzden merak uyandırıyor bende. 😅Arkadas sende Güniz yatiyorsun Güniz kalkiyorsun, nedir bu büyük ilginin sebebi![]()
Ya şuan çok pasif kaldı gibi. Aslında sahneleri daha çok Sedatlaydı. Şimdi dizide kalacaksa birşeyler olması lazım dizide kalması için. Eğer kalacaksa nasıl kalabilir? Benim için kapalı kutu burası. O yüzden merak uyandırıyor bende. 😅
dizinin senaryo baştan hatalı. ayrıca aras ,abd dizilerindeki gibi zeki karakter imajı çizemiyor.İmre ve Devran'ı 4 ay izleyebilcez demek ki13.14.15'te Esme cadısını on plana çıkaracağız diye tüm karakterleri bozdular. Bıraktığı enkazı toparlayamıyor dizi..
Dizinin altyapısı o kadar kuvvetliydi ki Damla Serim nasıl batırdı inanılmaz ya. Başlangıç hikayesini neden bozarsın hadi bozdun karakterleri neden bozdun? Cesur başlangıçta Devran'a düşman değildi bir saygısı vardı mesela, en bozmaması gereken Kargayı bozdu. Baba oğul hesaplaşmasına girmiyorum bile...dizinin senaryo baştan hatalı. ayrıca aras ,abd dizilerindeki gibi zeki karakter imajı çizemiyor.