kuluçkaya yatan pana filmde tık olmayınca bizim kaynak ne yapsın aga@34rcp44 senin kaynakta tık yok mu![]()
kuluçkaya yatan pana filmde tık olmayınca bizim kaynak ne yapsın aga@34rcp44 senin kaynakta tık yok mu![]()
Pana göbek ve totoş büyütmekte rekor kırıyorkuluçkaya yatan pana filmde tık olmayınca bizim kaynak ne yapsın aga![]()
bisenede bizi şaşırtsınlar istiyorum ama nerdee inşallah bu sezon epey bi şaşırtırlar yoksa son güdüm dizisine sahip çıkan seyircide vadiyi bırakıcak malesef.Pana göbek ve totoş büyütmekte rekor kırıyor![]()
Belkide bırakmışlardır aga benim çevremde Vadi izleyen kişi yokbisenede bizi şaşırtsınlar istiyorum ama nerdee inşallah bu sezon epey bi şaşırtırlar yoksa son güdüm dizisine sahip çıkan seyircide vadiyi bırakıcak malesef.
evet aga malesef öyleki benim çevremdekilerdende 3 5 kişi kaldı bakalım inşallah atağa kalakarız bu sezon zira bu sezon son dem.Belkide bırakmışlardır aga benim çevremde Vadi izleyen kişi yok
Bizi en çok yakan Polatın o koltukta oturduğu sezon yaktı orda çoğu kişi Vadiden koptu dikkat et o bölümlerde senaryo vs olarak her anlamda çöküşe geçtikevet aga malesef öyleki benim çevremdekilerdende 3 5 kişi kaldı bakalım inşallah atağa kalakarız bu sezon zira bu sezon son dem.
işte bunun en büyük sebebide o evlilik tabi necati abide evlencek ben evlenmicek demiyorum ama raciyle arasındaki kavga o evlilikten sonra oldu her nekadar başka sebeplerde vardır densede bence racide ustanın eşine karşı bişeyler hissediyordu o yüzden bu denli büyük bi kavga yaşandı onun dışında hernedenli bi küslük olsaydıda insan bukadar zaman uzatmazdı bu savaşı en azından böylesine büyük bir çapta olmazdı bana göre.Bizi en çok yakan Polatın o koltukta oturduğu sezon yaktı orda çoğu kişi Vadiden koptu dikkat et o bölümlerde senaryo vs olarak her anlamda çöküşe geçtik
Diziyle ilgilenmemiş vb nedenlar banada saçma geliyorişte bunun en büyük sebebide o evlilik tabi necati abide evlencek ben evlenmicek demiyorum ama raciyle arasındaki kavga o evlilikten sonra oldu her nekadar başka sebeplerde vardır densede bence racide ustanın eşine karşı bişeyler hissediyordu o yüzden bu denli büyük bi kavga yaşandı onun dışında hernedenli bi küslük olsaydıda insan bukadar zaman uzatmazdı bu savaşı en azından böylesine büyük bir çapta olmazdı bana göre.
aynen öyle işte aga o sebeplerden olsa o kaza olayında adam en azından bi geçmiş olsun derdi neticede kendi kanından canından birisi işte bence en büyük faktör o kadınDiziyle ilgilenmemiş vb nedenlar banada saçma geliyorsırf dizi için olsaydı kaza olduğunda giderlerdsi geçmiş olsuna.Dediğin gibi ne olduysa o evlilikten sonra oldu Raci kavgadan sonra da Bahadırı Cüneyti ve birkaç adamı kopardı Vadiden.Sonra Kara Abdülhey Ömer Baba hepsi ihanetini edip gittiler.
İyi de aga olayın siyasi olduğunu düşünmüyorum ben.Bahadır sonuçta Başbakan Ahmet Davutoğlunun öğrencisi.Kaldı ki Vadi sürekli Ak Parti düşüncesindeydi baştan beri sırf o açıklamalar değil ki@34rcp44 @Maskeli Fedai agalar yanlış yerde avlanıyorsunuz açın nikah fotolarına bakın ben necati beyi iyi takip ederim ,açın gezi sürecinde başbakanla grüştükten sonraki açıklamalrını dinleyin dediğiniz gibi olsaydı olay anında cereyan ederdi 1 sene sonra değil; necati abi bunların bu tutumundan ilgsizliklerinden rahatsızdı zaten, birde bahadır ve cüneyt in sezon başlamadan saman gazetesine verdiği röportaja bakın şifreler belli işte haa başkaca yan unsurlarda vardır tabi
bahadır değil aga bunlar ekip olarak gitti aç bak bakalım reaksiyonun senaristi seçimde hdp ye oy verdi bilgin olsun bak bir çapulcu olan oktay ı zengin ediyorlar neyse benim konum o değildi , ben tam olark anladığın tarzda mesaj vermek istemedim necati bey röportajda kardeşinden raci den bahsediyor yani henüz kavga falan olmamış burda sizin tezinizi çürütüyorumİyi de aga olayın siyasi olduğunu düşünmüyorum ben.Bahadır sonuçta Başbakan Ahmet Davutoğlunun öğrencisi.Kaldı ki Vadi sürekli Ak Parti düşüncesindeydi baştan beri sırf o açıklamalar değil ki
İyi de Reaksiyonun senaristi madem öyle yaptıysa neden dizide Hükümetin fikrini diziye yansıtıyordu ?bahadır değil aga bunlar ekip olarak gitti aç bak bakalım reaksiyonun senaristi seçimde hdp ye oy verdi bilgin olsun bak bir çapulcu olan oktay ı zengin ediyorlar neyse benim konum o değildi , ben tam olark anladığın tarzda mesaj vermek istemedim necati bey röportajda kardeşinden raci den bahsediyor yani henüz kavga falan olmamış burda sizin tezinizi çürütüyorum
aga demek istediğim herkesin ne .ok olduğunu bilemeyiz senarist diye her kafasına geleni yazabilecek mi ekip ne derse ana fikirde onu verir hem ben reaksiyonu izlemedim belki de satır aralaında farklı şeyler sıkıştırmıştırİyi de Reaksiyonun senaristi madem öyle yaptıysa neden dizide Hükümetin fikrini diziye yansıtıyordu ?
Offff efsane![]()
Kurtlar Vadisi
Yeni Sezon
Bölüm 87
Polat, gözlerini Suriye'de açıyor..
Tabut içinde, canlı canlı gömülen Polat Alemdar, Suriye'de bir otelde gözlerini açar. Kendisine bir not bırakılmıştır, bir isim! Notta yazılan isme ulaşması gereken Polat, bir taraftan da İstanbul ile bağlantı kurmaya çalışır.
İstanbul'da da işler yolunda gitmemektedir. Elif kaza yapmış, Safiye birileri tarafından kaçırılmıştır. Nergiz'in eski rahatsızlıkları yenilenmiştir. Tuncay ve Türkiye'den kaçmaya çalışan İplikçi Nedim polis tarafından alıkonulmuştur. Tilki Andrei'yi bulacağını zanneden Kılıç tuzağa düşürülmüştür. Nizamettin tüm bu sorunlara karşı kayıtsız görünmektedir. Halo'nun kaçış planında sorun görünmemektedir.
Fakat Polat her şeyden habersizdir, çünkü İstanbul'a ulaşmasına bir şeyler engel olmaktadır. Polat, nottaki şahısa ulaştığında, kendisi için bırakılan bir çantayla karşılaşır. Bütünün parçalarını bir araya getirmeye çalışan Polat'ın peşinde, Suriye Gizli Servisi El-Muhaberat vardır.
Yönetmen
Serdar Akar