- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Ayy sende yıldızcı oldun çıktın başımıza hiç dinlediği biri de değil he öylesine istiyoraa ozaman son kez fikrimi söyleyip son kararı cengoya bırakıyorum
ilk haftalar elenen muratı demeti bile aldık 10 hafta yarışan yıldızıda boşta bırakmayalım bu şarkıcı açısından düşündüğüm şey
üye açısından ise 3 şarkıcınında yıldız hariç yaırşmacısı yok yine 3 sezonda hiç yarışmayan birisi gelecek onun yerine ilk 3 sezonda yarışan kişilere öncelik verip emreyle yıldızı alalım diyorum
dahada karışmıyorum anket yapılrısa oy veririz ama benim dediğim daha uygun bence gerisi sizde artık daha karışmıyorum
Tamam çabuk başlat@denizz19 masaya vurun güzel yemek isteriz diyin
Ben kırgın çiçeklerdeki müdüreden daha sinirliyimdir
anketi aç ozaman hayırlısı diyelimYok @Çiğdem- öyle bir şey planlamıyorum.Her şeyi ankete bırakacağım
Yani Emre isterse başka şarkıcıyla yarışır ama istemiyorsa zorlayamam yani.
Yok artık ne yaptın Ağustos'ta açacağım anketi.Daha 3.sezondan biri daha gelecek onların arasına.Anketi kıl payı kaçıranları alıyorumanketi aç ozaman hayırlısı diyelim
ankete daha üye gelicekse 2 kişi seçilsin bari okadar kişiye 1 kişi azYok artık ne yaptın Ağustos'ta açacağım anketi.Daha 3.sezondan biri daha gelecek onların arasına.Anketi kıl payı kaçıranları alıyorum
Yok 24'ün üstüne çıkmam sadece 1 üye gelecek be o da 3.sezon anketini kıl payı kaçıran yaniankete daha üye gelicekse 2 kişi seçilsin bari okadar kişiye 1 kişi az
all starda birlikte takılammı yavrumGelin gelin hepinizi yiyeceğim all starda
Kimle mi bu afet-i devran ile
Prensip olarak kalitesiz şarkıcılarla takılmıyorumall starda birlikte takılammı yavrum
yerim senin prensipini bee tarkandan sonra biz geliriz o sana bakmıcağına göre yine bana kalıcaksınPrensip olarak kalitesiz şarkıcılarla takılmıyorum
Ayy Tarkan baksa ne olur bakmasa ne olur geçen sezon finale bile kalamayan Tarkan'dan bahsediyorsun dimi hani şu çirkin suratlı @Maskeli Fedai'nin yönettiğiyerim senin prensipini bee tarkandan sonra biz geliriz o sana bakmıcağına göre yine bana kalıcaksın
Höştt lan höşt coca colacı sen anca özcanla bilmem hangi yörenin dansını yap kızGelin gelin hepinizi yiyeceğim all starda
Kimle mi bu afet-i devran ile
Sıla sevmediğini biliyorum çünkü sen kalitesiz bir dinleyicisin bende sana düşük vereceğim sanatçın kim bilmiyorum ama sırf sana inat hep 1 1 1 1Höştt lan höşt coca colacı sen anca özcanla bilmem hangi yörenin dansını yap kız
ayy nazlara bak yaaaAyy Tarkan baksa ne olur bakmasa ne olur geçen sezon finale bile kalamayan Tarkan'dan bahsediyorsun dimi hani şu çirkin suratlı @Maskeli Fedai'nin yönettiği
Sıla sevmediğimi nerden çıkardın ama sen elen diye 1 verirdim de büyük ihtimal olmam allstarda Barış Akarsu'nun pek şansı yok Çiğdem'in Yıldız ısrarından sonra.Sıla sevmediğini biliyorum çünkü sen kalitesiz bir dinleyicisin bende sana düşük vereceğim sanatçın kim bilmiyorum ama sırf sana inat hep 1 1 1 1
Yalın for ever Bully gardaşım ile her yer antepayy nazlara bak yaaa
dereceyi boş ver sen benceee bazen kaliteli kişilerin başına böyle kazalar gelir derece istiyorsan o kurbağa kafalı yalına kalırsın görürsün gününü
Ne bileyim hiç saymamıştın sevdiklerin arasındaSıla sevmediğimi nerden çıkardın ama sen elen diye 1 verirdim de büyük ihtimal olmam allstarda Barış Akarsu'nun pek şansı yok Çiğdem'in Yıldız ısrarından sonra.
Zaten Çiğdeme göre 3.sezondur yarışanlardan başka kimse yarışmamalı ya neyse ))Sıla sevmediğimi nerden çıkardın ama sen elen diye 1 verirdim de büyük ihtimal olmam allstarda Barış Akarsu'nun pek şansı yok Çiğdem'in Yıldız ısrarından sonra.