cnm barış akarsu seçilse bile emre istemiyormuş nil karaibramgilin çalıştıran kişide all stara katıldı galiba bu iki şarkıcının yarışmacısı yokMFÖ,Nil Karaibrahimgil,Yıldız Tilbe ve Barış Akarsu All Star için tekrar oylamaya girecekler.Çünkü hepsi çok ama çok az farkla kaybetti.Bu dördünün de All Star lık olduğunu düşünüyorum.Yani yarışmacı sayısı 24'e çıkacak.
(Hafta sayısında hiçbir değişiklik olmayacak)
Ama önemli olan şarkıcılar. @Mr.At ın Akarsu yu ne kadar çok sevdiğini biliyoruzcnm barış akarsu seçilse bile emre istemiyormuş nil karaibramgilin çalıştıran kişide all stara katıldı galiba bu iki şarkıcının yarışmacısı yok
emre yıldızdan başkasını istemediğini bliyoruz
ayrıca özgür de mfö yü istiyor iyide yarıştı hakkıda
şimdi kendi fikrimi söylüyorum ben yine son karar sizin 🙂🙂🙂
ama şimdi daha önce yarışmayanlar boşta kalan şarkıcıyla all stara giripte survivorda yarışmış üyelerin şarkıcısı gidemedi diye dışarıda kalmasına benim gönlüm razı gelmiyor birşey yapmışkan tam yapalım özgürle emre mfö ve yıldızla gelsinler all stara nille barışın yarışmacısı bile yok özgürle emrenin gönlünü yapalım amacımız eğlenmek sunucusu olmayan şarkıcılar yerine sunucusu olanlara öncelik verelim
son karar senin tabikide 😉😉😉
Özgür Seksendört'le gelmek ister büyük ihtimalle ama Seksendört'ün de garantisi yok şu anlık.cnm barış akarsu seçilse bile emre istemiyormuş nil karaibramgilin çalıştıran kişide all stara katıldı galiba bu iki şarkıcının yarışmacısı yok
emre yıldızdan başkasını istemediğini bliyoruz
ayrıca özgür de mfö yü istiyor iyide yarıştı hakkıda
şimdi kendi fikrimi söylüyorum ben yine son karar sizin 🙂🙂🙂
ama şimdi daha önce yarışmayanlar boşta kalan şarkıcıyla all stara giripte survivorda yarışmış üyelerin şarkıcısı gidemedi diye dışarıda kalmasına benim gönlüm razı gelmiyor birşey yapmışkan tam yapalım özgürle emre mfö ve yıldızla gelsinler all stara nille barışın yarışmacısı bile yok özgürle emrenin gönlünü yapalım amacımız eğlenmek sunucusu olmayan şarkıcılar yerine sunucusu olanlara öncelik verelim
son karar senin tabikide 😉😉😉
evet ama ilk 3 sezonda hiççç yarışmayan üyeler all stara katılırken ilk 3 sezonda yarışan üyelerin boşta kalması bence üzücü birşey özgürle emre de mföyle yıldızla bence gelsinler kalabalık olalım birşey olmazAma önemli olan şarkıcılar. @Mr.At ın Akarsu yu ne kadar çok sevdiğini biliyoruz
mföyü istiyor cnm oda çok sitem etti 🙂🙂🙂Özgür Seksendört'le gelmek ister büyük ihtimalle ama Seksendört'ün de garantisi yok şu anlık.
Özgür her türlü yarışacak zatenevet ama ilk 3 sezonda hiççç yarışmayan üyeler all stara katılırken ilk 3 sezonda yarışan üyelerin boşta kalması bence üzücü birşey özgürle emre de mföyle yıldızla bence gelsinler kalabalık olalım birşey olmaz
mföyü istiyor cnm oda çok sitem etti 🙂🙂🙂
Özgür MFÖ ile değil 84 ile katılmak istiyor.evet ama ilk 3 sezonda hiççç yarışmayan üyeler all stara katılırken ilk 3 sezonda yarışan üyelerin boşta kalması bence üzücü birşey özgürle emre de mföyle yıldızla bence gelsinler kalabalık olalım birşey olmaz
Özgür Seksendört'ü istiyor ama MFÖ'nün de kaliteli bir grup olmasından dolayı All-Star'da olmasını ister tabii.evet ama ilk 3 sezonda hiççç yarışmayan üyeler all stara katılırken ilk 3 sezonda yarışan üyelerin boşta kalması bence üzücü birşey özgürle emre de mföyle yıldızla bence gelsinler kalabalık olalım birşey olmaz
Özgür her türlü yarışacak zaten
Ayrıca Ozgur mfö'yü değil Seksendört'ü istiyor
anket yapılırken özgürde sitem etmedimi yaaa net şekidle söyledi ama mfö ankette seçilmeyince seksendörtü istemeye baslamıs demekki ama anket dönemindeyken net şekidle mföyü istediğini yazıyordu konuyaÖzgür Seksendört'ü istiyor ama MFÖ'nün de kaliteli bir grup olmasından dolayı All-Star'da olmasını ister tabii.
Hayır ozgur hep Seksendört ü istiyordu.Biz özelden konuştukanket yapılırken özgürde sitem etmedimi yaaa net şekidle söyledi ama mfö ankette seçilmeyince seksendörtü istemeye baslamıs demekki ama anket dönemindeyken net şekidle mföyü istediğini yazıyordu konuya
Yanlış anlamışsındır MFÖ'yü istediğini yazmadı All-Star'da olması gerektiğini belirtti.anket yapılırken özgürde sitem etmedimi yaaa net şekidle söyledi ama mfö ankette seçilmeyince seksendörtü istemeye baslamıs demekki ama anket dönemindeyken net şekidle mföyü istediğini yazıyordu konuya
Ozan yollamamış oğlum hani jürilerden biri yollamasa neyse mecburen yarını bekleyecez.
Yollasaymış banane zaten elenecek bu haftaOzan yollamamış oğlum hani jürilerden biri yollamasa neyse mecburen yarını bekleyecez.
Yanlış anlamışsındır MFÖ'yü istediğini yazmadı All-Star'da olması gerektiğini belirtti.
aa ozaman son kez fikrimi söyleyip son kararı cengoya bırakıyorumHayır ozgur hep Seksendört ü istiyordu.Biz özelden konuştuk