Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,717
- Puanı
- 280
Oylarımı kullandım. Yine oldukça güzel şarkılar var, puanlamak zor oldu. 1 puan verdiğim şarkıyı bile ortalama üstü buldum. İyi olan kazansın.
evet şarkı süper ya@ozgur2113 @Çiğdem- ve @Bully ile sana çok kırıldık
Şu şarkıyı nasıl yollamadın Kırgın Çiçekler de çok duygulandırdı.
23 yarışmacı demek istedin sanırım.MusicSurvivor All Star'ın ikinci kalıcı jürisi @Tzira oluyor.
All Star'da toplamda 40 kişi bulunacaktır.23 jüri,1 sunucu,16 kalıcı jüri olacaktır.
@EFE UYSAL @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Harunnn60
Sanki anlamadın
23 yarışmaci olacaksa kac hafta sürerMusicSurvivor All Star'ın ikinci kalıcı jürisi @Tzira oluyor.
All Star'da toplamda 40 kişi bulunacaktır.23 yarışmacı,1 sunucu,16 kalıcı jüri olacaktır.
@EFE UYSAL @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Harunnn60
18 hafta sürecek23 yarışmaci olacaksa kac hafta sürer
40 kişi oy göndericek 1 haftada gödnerirler inşBen anlarım da @Çiğdem- anlamayabilir bu aralar ne desek inanıyor.
Düzgün yazamıyorsun bile çarpıldın40 kişi oy göndericek 1 haftada gödnerirler inş
9-10 kişi 2 günde gönderemiyor cnm ilk 3 hafta 1 er hafta süre koy sen bence oylama süresineDüzgün yazamıyorsun bile çarpıldın
Abartma sadece 2-3 kişiyi bekliyoruz her hafta9-10 kişi 2 günde gönderemiyor cnm ilk 3 hafta 1 er hafta süre koy sen bence oylama süresine
Kız 60 kişi olsun daha iyi.9-10 kişi 2 günde gönderemiyor cnm ilk 3 hafta 1 er hafta süre koy sen bence oylama süresine
Cidden planlıyorum.40 kişi hazır.Rekor kırmaya çalışacağım inşallah olur ne diyeyimKız 60 kişi olsun daha iyi.
O kadar kişi 2 günde kullanamaz bilmiş ol.Cidden planlıyorum.40 kişi hazır.Rekor kırmaya çalışacağım inşallah olur ne diyeyim