MusicSurvivor 3.Sezon | 10.Hafta

Emre'yi msn'den sileceksin. :F

Benden de iyi puan alabilir beğenmiştim ilk dinlediğimde. :A @ozgur2113

Ama kullanma bence. :F
allah allah o serdar çok olmaya başladı bunların arasında ne var diyor sana ne bee :F:F:F

musicsurvivor tarihinde ilk defa aşk üçgeni yaşanıyor kavga gürültü çıkmadan bu üçlüden birisi kovulmalı bence :A:A:A

allah allah o serdar çok olmaya başladı bunların arasında ne var diyor sana ne bee :F:F:F

musicsurvivor tarihinde ilk defa aşk üçgeni yaşanıyor kavga gürültü çıkmadan bu üçlüden birisi kovulmalı bence :A:A:A
Ben anlamam kıskandık kızım o Emre'den uzak duracan. :F Daha yaşı da küçük elimde kalacak o olacak. :A

Bu hafta birimiz gidecek zaten. :A :A

Ben anlamam kıskandık kızım o Emre'den uzak duracan. :F Daha yaşı da küçük elimde kalacak o olacak. :A

Bu hafta birimiz gidecek zaten. :A :A
hayırr böyle durumlarda kızların sucu olmaz horoz gibi dövüşen siz erkeklerde arayacaz suçluyu :F:F:F

bencede emre aydın serdarın elinde kalmadan kaçsın kurtarsın kendisini survivor tarihimize leke düşürmeyelim :A:A:A

Oylarımı kullandım. Serdar Ortaç en baştan favorimdi ama daha sonra açıklanan bir şarkıyı daha çok beğendim ve tam puanımı verdim. Ama hangi şarkı olduğunun ipucunu vermeyeyim.

1 puan verdiğim şarkı bile çok güzeldi. Şimdiden kusura bakmasın 1 verdiğim arkadaş.

Herkese başarılar.
Bully'den sonra ben açıkladığıma göre hala bir şansım var demektir :F

bukadar çene çalmak yeter mutfağa kaçıyorum ben 🙂🙂🙂

ayy madem hızlandırılmış yapmaya çalısıyoruz herkes gece 1 kadar oyları atsın başlayalım bu gece tm 7 bucuk saat süre var az da değil yani haydin bakalım :A:A:A