MusicSurvivor 3.Sezon | 10.Hafta

MFÖ,Nil Karaibrahimgil,Yıldız Tilbe ve Barış Akarsu All Star için tekrar oylamaya girecekler.Çünkü hepsi çok ama çok az farkla kaybetti.Bu dördünün de All Star lık olduğunu düşünüyorum.Yani yarışmacı sayısı 24'e çıkacak.
(Hafta sayısında hiçbir değişiklik olmayacak)
cnm barış akarsu seçilse bile emre istemiyormuş nil karaibramgilin çalıştıran kişide all stara katıldı galiba bu iki şarkıcının yarışmacısı yok

emre yıldızdan başkasını istemediğini bliyoruz

ayrıca özgür de mfö yü istiyor iyide yarıştı hakkıda

şimdi kendi fikrimi söylüyorum ben yine son karar sizin 🙂🙂🙂
ama şimdi daha önce yarışmayanlar boşta kalan şarkıcıyla all stara giripte survivorda yarışmış üyelerin şarkıcısı gidemedi diye dışarıda kalmasına benim gönlüm razı gelmiyor birşey yapmışkan tam yapalım özgürle emre mfö ve yıldızla gelsinler all stara nille barışın yarışmacısı bile yok özgürle emrenin gönlünü yapalım amacımız eğlenmek sunucusu olmayan şarkıcılar yerine sunucusu olanlara öncelik verelim
son karar senin tabikide 😉😉😉

cnm barış akarsu seçilse bile emre istemiyormuş nil karaibramgilin çalıştıran kişide all stara katıldı galiba bu iki şarkıcının yarışmacısı yok

ama şimdi daha önce yarışmayanlar boşta kalan şarkıcıyla all stara giripte survivorda yarışmış üyelerin şarkıcısı gidemedi diye dışarıda kalmasına benim gönlüm razı gelmiyor birşey yapmışkan tam yapalım özgürle emre mfö ve yıldızla gelsinler all stara nille barışın yarışmacısı bile yok özgürle emrenin gönlünü yapalım amacımız eğlenmek sunucusu olmayan şarkıcılar yerine sunucusu olanlara öncelik verelim
Ama önemli olan şarkıcılar. @Mr.At ın Akarsu yu ne kadar çok sevdiğini biliyoruz

Özgür Seksendört'le gelmek ister büyük ihtimalle ama Seksendört'ün de garantisi yok şu anlık. :D

Ama önemli olan şarkıcılar. @Mr.At ın Akarsu yu ne kadar çok sevdiğini biliyoruz
evet ama ilk 3 sezonda hiççç yarışmayan üyeler all stara katılırken ilk 3 sezonda yarışan üyelerin boşta kalması bence üzücü birşey özgürle emre de mföyle yıldızla bence gelsinler kalabalık olalım birşey olmaz
:F:F:F

Özgür Seksendört'le gelmek ister büyük ihtimalle ama Seksendört'ün de garantisi yok şu anlık. :D
mföyü istiyor cnm oda çok sitem etti 🙂🙂🙂

evet ama ilk 3 sezonda hiççç yarışmayan üyeler all stara katılırken ilk 3 sezonda yarışan üyelerin boşta kalması bence üzücü birşey özgürle emre de mföyle yıldızla bence gelsinler kalabalık olalım birşey olmaz

Özgür her türlü yarışacak zaten :)

Ayrıca Ozgur mfö'yü değil Seksendört'ü istiyor :)

Özgür MFÖ ile değil 84 ile katılmak istiyor.

Özgür Seksendört'ü istiyor ama MFÖ'nün de kaliteli bir grup olmasından dolayı All-Star'da olmasını ister tabii.

Bence emre ilk sezon Barış Akarsu yu harcadı.Doğru strateji yapamadı yapsaydı finale bile giderdi.

Gelin gelin hepinizi yiyeceğim all starda :F

Kimle mi bu afet-i devran ile :A

s-27236aae0f7c57ad00ae2a3d84ecde39dc5d36dd.jpg

Özgür her türlü yarışacak zaten :)

Ayrıca Ozgur mfö'yü değil Seksendört'ü istiyor :)
Özgür Seksendört'ü istiyor ama MFÖ'nün de kaliteli bir grup olmasından dolayı All-Star'da olmasını ister tabii.
anket yapılırken özgürde sitem etmedimi yaaa net şekidle söyledi ama mfö ankette seçilmeyince seksendörtü istemeye baslamıs demekki ama anket dönemindeyken net şekidle mföyü istediğini yazıyordu konuya (b)(b)(b)

anket yapılırken özgürde sitem etmedimi yaaa net şekidle söyledi ama mfö ankette seçilmeyince seksendörtü istemeye baslamıs demekki ama anket dönemindeyken net şekidle mföyü istediğini yazıyordu konuya (b)(b)(b)
Hayır ozgur hep Seksendört ü istiyordu.Biz özelden konuştuk

Yanlış anlamışsındır MFÖ'yü istediğini yazmadı All-Star'da olması gerektiğini belirtti. :D

Yanlış anlamışsındır MFÖ'yü istediğini yazmadı All-Star'da olması gerektiğini belirtti. :D
Hayır ozgur hep Seksendört ü istiyordu.Biz özelden konuştuk
aa ozaman son kez fikrimi söyleyip son kararı cengoya bırakıyorum:F
ilk haftalar elenen muratı demeti bile aldık 10 hafta yarışan yıldızıda boşta bırakmayalım bu şarkıcı açısından düşündüğüm şey
üye açısından ise 3 şarkıcınında yıldız hariç yaırşmacısı yok yine 3 sezonda hiç yarışmayan birisi gelecek onun yerine ilk 3 sezonda yarışan kişilere öncelik verip emreyle yıldızı alalım diyorum
dahada karışmıyorum anket yapılrısa oy veririz ama benim dediğim daha uygun bence gerisi sizde artık daha karışmıyorum:A:A:A