MusicSurvivor 3.Sezon | 10.Hafta

@denizz19 masaya vurun güzel yemek isteriz diyin :D

Ben kırgın çiçeklerdeki müdüreden daha sinirliyimdir :F

aa ozaman son kez fikrimi söyleyip son kararı cengoya bırakıyorum:F
ilk haftalar elenen muratı demeti bile aldık 10 hafta yarışan yıldızıda boşta bırakmayalım bu şarkıcı açısından düşündüğüm şey
üye açısından ise 3 şarkıcınında yıldız hariç yaırşmacısı yok yine 3 sezonda hiç yarışmayan birisi gelecek onun yerine ilk 3 sezonda yarışan kişilere öncelik verip emreyle yıldızı alalım diyorum
dahada karışmıyorum anket yapılrısa oy veririz ama benim dediğim daha uygun bence gerisi sizde artık daha karışmıyorum:A:A:A
Ayy sende yıldızcı oldun çıktın başımıza hiç dinlediği biri de değil he öylesine istiyor :A

@denizz19 masaya vurun güzel yemek isteriz diyin :D

Ben kırgın çiçeklerdeki müdüreden daha sinirliyimdir :F
:A Tamam çabuk başlat :F

Yok @Çiğdem- öyle bir şey planlamıyorum.Her şeyi ankete bırakacağım :)

Yani Emre isterse başka şarkıcıyla yarışır ama istemiyorsa zorlayamam yani.

Playlist'imizi hazırladık Hadise ile All Starda herkese başarılar :)

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelin gelin hepinizi yiyeceğim all starda :F

Kimle mi bu afet-i devran ile :A

s-27236aae0f7c57ad00ae2a3d84ecde39dc5d36dd.jpg
all starda birlikte takılammı yavrum :A:A:A
images

Ayy Tarkan baksa ne olur bakmasa ne olur geçen sezon finale bile kalamayan Tarkan'dan bahsediyorsun dimi hani şu çirkin suratlı @Maskeli Fedai'nin yönettiği :A
ayy nazlara bak yaaa :F:F:F

dereceyi boş ver sen benceee bazen kaliteli kişilerin başına böyle kazalar gelir derece istiyorsan o kurbağa kafalı yalına kalırsın görürsün gününü :F:F:F

Sıla sevmediğini biliyorum çünkü sen kalitesiz bir dinleyicisin :A bende sana düşük vereceğim sanatçın kim bilmiyorum ama sırf sana inat hep 1 1 1 1 :F
Sıla sevmediğimi nerden çıkardın :A ama sen elen diye 1 verirdim de büyük ihtimal olmam allstarda Barış Akarsu'nun pek şansı yok Çiğdem'in Yıldız ısrarından sonra.

ayy nazlara bak yaaa :F:F:F

dereceyi boş ver sen benceee bazen kaliteli kişilerin başına böyle kazalar gelir derece istiyorsan o kurbağa kafalı yalına kalırsın görürsün gününü :F:F:F
Yalın for ever Bully gardaşım ile her yer antep :A

Sıla sevmediğimi nerden çıkardın :A ama sen elen diye 1 verirdim de büyük ihtimal olmam allstarda Barış Akarsu'nun pek şansı yok Çiğdem'in Yıldız ısrarından sonra.
Ne bileyim hiç saymamıştın sevdiklerin arasında :A

Zaten Çiğdeme göre 3.sezondur yarışanlardan başka kimse yarışmamalı ya neyse :)))