Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Ben ilk izlediğimde A'yı Toby sanmıştım, Jenna bile olabilir derken Mona A dendi. Sonra olmadığı ortaya çıktı çok karışık. Bide hanna o masada Jenna için "O kör bizi duyamaz" demişti :D onu göstermedi. Ama 6.sezon çok iyi ilerliyo :D

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde son spoi veriyim. Janset kör değil :D

Kitaba görede Alison'un saçları esmermiş falan öyle duydum o yüzden bizdeki esmermiş.

bu mesaj olayıda 4.sezonda oluyor galiba @xemrexxx in dediğindne öyle anladım ben :F:F:F

aaa @xemrexxx @Maskeli Fedai birşey soruyor sana açelya katili görmediyse kimi gördü diyor :A:A:A
söyliyim mi kimi gördüğünü bu spoilera hazır mısınız :F
2.sezon sonuna doğru monaya geliyor mesajlar ilk bölümde gözükmedi bu karakter:) onun dışında yeni biri yok mesaj gelen orjinalinde hocaya da gelmiyor hoca açelyayı önceden tanıyor karışık bir kız olduğunu biliyor bu olaylardan sonrak itap yazmak için yaklaşıyor kızlara :)

söyliyim mi kimi gördüğünü bu spoilera hazır mısınız :F
2.sezon sonuna doğru monaya geliyor mesajlar ilk bölümde gözükmedi bu karakter:) onun dışında yeni biri yok mesaj gelen orjinalinde hocaya da gelmiyor hoca açelyayı önceden tanıyor karışık bir kız olduğunu biliyor bu olaylardan sonrak itap yazmak için yaklaşıyor kızlara :)
böyleymiş @Maskeli Fedai :F:F:F

neyse kafam daha fazla almıyor biz yarın 2.bölümü izleyelim @Ahmad
:A:A:A

Ve Andrew Cambell ile Charles DiLaurentis aynı kişi Mona'yı ve Sarah Harvey'i Alison yapmak istiyor

Orjinalinde kızların aileleriyle olan sahneleri daha fazlaydı, en az 15 dakikası vardı. Aslının babası annesini aldatıyor mesela

Ne yalan söyleyeyim bizim versiyondan daha çok etkilendim. Yabancı versiyonu biraz donuk ama diğer bölümde daha net anlaşılır. Nasıl olsa izledim tüm olayları ve ne olacağını biliyordum.

2. bölümüde izleyip öyle daha net karar vereceğim.:D

1-2. Bolumleri izledim :)

@xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati

benim hakkimda ne düşünürseniz düşünün ama Türk versiyonu daha canlı yabancı versiyonu donuk duruyor.Ikisinide izleyebildigim yere kadar izliycem :)

Spencer yani Selini netmisler oyle tobest dedim yani iyice ablasinin sevgilisine gitmis :

74da554db9a926e7da7ab04ab76cc93f.jpg

Hannoşa hayran kaldım süper rolü var bence :) Eda eceye benziyor bence burdada eda ece oynayabilirdi :)

Emilye tobestliklerimi 10327363. Kere sundum kızla öpüşmesi falan .ss .ss

Burdaki öğretmen daha yakışıklı daha taş ama ariayla arabada neler yapiyorlar öyle 😱 😱

A bencede biri değil bir takım gibi bişi.Yoksa nasıl ayni anda farkli yerlerde olsun :)

Hannoşun annesi ne öyle 😱 Bizdeki namusludur inşallah 😱

Yarın 3. Ve kısmetse 4. Bölümü izliycem :love1:
Diziyi beğendim baya :)