Hadi ordanSanki ben konuşmamıştım senin hukukun varsa benimde bizimde özelimiz var
Sen çekil benim diziyi ilk beğenecek @BullyÇekilebilirsin Maskecik
Benim dizimde kaliteli üstüne üstlük yabancı ülkede 6 sezondur yayınlanıyorAyyy nasıl da emin oldun öyle zaten 2 bölüm sonra yayından kaldırılır @Bully kalite sever
Bu işin music survivoru da var acaip kinlendim şu anda@Maskeli Fedai biraz sus Bully Kırgın Çiçekleri izleyecek
Bakalım eğer izlerken entrikanın dozu yüksek olup zevke gelip gülmeye başlarsam anladın ki bu dizi net TOTAL dizisidir.İlk bölüm 2,12 reyting aldı eğer ağır total olsaydı AB grubunda 4,14 reytinge yükselmezdi
Sonları acaip gerilimliYok hayır ama pazartesi günü 15 dakika kadar Tekrarına bakmıştım @Maskeli Fedai
Prensip olarak 4 reyting altında olan dizileri izlemiyorum.Sonları acaip gerilimli
Tavsiye ederim
Güleceğin abartılmış hiçbir sahne yokBakalım eğer izlerken entrikanın dozu yüksek olup zevke gelip gülmeye başlarsam anladın ki bu dizi net TOTAL dizisidir.
Ben entrikanın fazlasına gülüyorum nedense.
Kara Ekmek 3 alıyor prensiplerin ona geçerli değil galiba.Prensip olarak 4 reyting altında olan dizileri izlemiyorum.
Güleceğin abartılmış hiçbir sahne yok
@ozgur2113 @cookies @-KADİR- @takas @Bully @mrt-06 @Billy Kane karakterleri bir de buradan görün. Diziyi izlemeden karakterleri tanıyabilirsiniz.
Bu sezon böyle bir karar aldımKara Ekmek 3 alıyor prensiplerin ona geçerli değil galiba.
Abartıdan gülmüyorum ki heyecanlandığım için gülüyorum.
Kara Ekmek sezonu açınca izlersen bu mesajlarını tek tek hatırlatıcam o zaman.Bu sezon böyle bir karar aldım
Geçen sezonkiler geçen sezonda kalmıştır ben bu sezondan bahsediyorumKara Ekmek sezonu açınca izlersen bu mesajlarını tek tek hatırlatıcam o zaman.