Aşk dizisi sevmeyen sen değilmiydin ?.DTeraviye kadar izledim yine süperdi kalan kısmı da izlicem kısa zamanda
Müthiş bir dizi
Haftasonu tekrarına denk geldim bugün de yeni bölüme. Denk gelirse takılıyorum işte. Eylülcüyüz.Seni de sardı zaar dizi
tamam işte bizde o yüzden takip ediyoz senin ki biraz deyim yerindeyse "tereciye tere satmak gibi oldu"@-KADİR- bakma dizinin ismnine içeri çok sağlam gerilim ve gizem türü ergen dizileriyle aşk dizileriyle alakası yok
İzlemeye devam edecek misin bence izleme@denizz19 diziyi o kadar övdün ki izledim bugün.İyi ki de izlemişim süresi uzun gibiydi ama hemen bitti Dizi tek kelimeyle mükemmel olmuş.
Eylül'ün annesine öyle yalvarması çok etkiledi.Orada baya üzüldüm.Songül'e bayıldım çok iyi oynuyor. Meral'e sinir oldum ama beni sinir etmesi iyi oyuncu olduğunu gösterir
Cemre'nin başına gelenler çok şaşırttı.O sahnede ve Eylül'ün yurda bırakıldığı sahnede çok duygulandım.Dizinin sonuna küçüğüm konulması ayrıca etkiledi.
İpek Karapınar ve Özgür Çevik bu bölümde pasifti bence.
Malum ikimiz dizi bitiriciyiz şaka bir yana izlemeye devam et bölümler iyice açılıyor