Iste oba Anadoluda degilmiGüzel işte çıtır kızlar gelecek Kaleyi patlattılarya, obadalar Moğollarla savaşacaklar.![]()
![]()
Aa ben sezon finalini izleyim yarın merak ettim
Moğol kızları[emoji182] [emoji182]
Iste oba Anadoluda degilmiGüzel işte çıtır kızlar gelecek Kaleyi patlattılarya, obadalar Moğollarla savaşacaklar.![]()
![]()
Oba Anadoluda sayılmaz Söğüte yerleşçekler savaçaklar, kızlarda güzel olacak gelen.Iste oba Anadoluda degilmi
hayır ilk anadoluya geldiler.sonra kıtlıktan ötürü halebe göçtüler.ilk bölümlerde.yani anadolu selçuklu sınrından çıkıp eyyübi tebası oldular.tapınakçılarla bütün mücadeleler burada gerçekleşti.sonra afşinin, alaattin keykubatın ve ak sakalların isteği üzerine anadoluya göçmeye karar verdiler sezon sonunda.çünkü moğol tehlikesi anadoluda ayyuka çıkmıştı.tüm türkmen boyları anadoluya çağrılıp bu tehlikeye karşı omuz omuza vermeye davet ediliyordu selçuklu trafından.sezon finalinin sonunda toy oldu.toyda bu karara evet denildi ve gçötüler.yani yeni sezon anadoluda başlayacak ve yeni düşmanlar moğollar olacak.Iste oba Anadoluda degilmi
Bende karıştırdım çok doğru söyledin. @cookies bak dizide evlenirken güzel değil mi.hayır ilk anadoluya geldiler.sonra kıtlıktan ötürü halebe göçtüler.ilk bölümlerde.yani anadolu selçuklu sınrından çıkıp eyyübi tebası oldular.tapınakçılarla bütün mücadeleler burada gerçekleşti.sonra afşinin, alaattin keykubatın ve ak sakalların isteği üzerine anadoluya göçmeye karar verdiler sezon sonunda.çünkü moğol tehlikesi anadoluda ayyuka çıkmıştı.tüm türkmen boyları anadoluya çağrılıp bu tehlikeye karşı omuz omuza vermeye davet ediliyordu selçuklu trafından.sezon finalinin sonunda toy oldu.toyda bu karara evet denildi ve gçötüler.yani yeni sezon anadoluda başlayacak ve yeni düşmanlar moğollar olacak.
Ee sey noldu :Bende karıştırdım çok doğru söyledin. @cookies bak dizide evlenirken güzel değil mi.
Burda çok ağlamıştım.
Evet herşeyi anlattı ama Gündoğdu affetti, Titus Gündoğduyu öldürmeye çalışırken önüne atladı kendisine geldi ok, oda hala seviyor Ertuğrulu yeni sezonda Gündoğdu Ort Asyaya gidecek.Ee sey noldu :
Gündoğdunun karisinin kız kardeşiErtuğrulu seviyordu
Bi de o kadinin hain olduğu ortaya çıktı mı hani babasinin intikamini almak için gündoğduyla olmustu 😱
Evet herşeyi anlattı ama Gündoğdu affetti, Titus Gündoğduyu öldürmeye çalışırken önüne atladı kendisine geldi ok, oda hala seviyor Ertuğrulu yeni sezonda Gündoğdu Ort Asyaya gidecek.![]()
Ölmedi ölmedi yaşıyor yeni sezon Ertuğrullar Anadoluya yerleşeceklerken Gündoğdu bu fikre sıcak bakmadı Orta Asyaya gidecek.Aa ölmemiştir inşallah o kadınentrikaci o
Aa neden gitcek oralara![]()
Aa diziden çıktı yani karısıyla beraberÖlmedi ölmedi yaşıyor yeni sezon Ertuğrullar Anadoluya yerleşeceklerken Gündoğdu bu fikre sıcak bakmadı Orta Asyaya gidecek.![]()
Biz öyle biliyoruz dizide görecez ne olacağını belki kalır ama hemen çıkmayacak çıkacaksa biraz kalacak.Aa diziden çıktı yani karısıyla beraber![]()
yok ya muhtemelen 2.sezonun sonunda çıkarlar.tarihen gündoğdu ertuğruldan ayrılıp ata yurduna dönüyor çünkü.1sezonda ayrım olmadı.pek istemesede anadoluya göçü kabul etti ama 2.sezon sonunda gari türkmenistan taraflarına dönecektir.yani 1 sezon daha bizle beraberler.yahu sen diziyi izle işte. efe söyleme bu hazırcıya izlesin reytingler artsınAa diziden çıktı yani karısıyla beraber![]()
Hahaha ne alakası var yayok ya muhtemelen 2.sezonun sonunda çıkarlar.tarihen gündoğdu ertuğruldan ayrılıp ata yurduna dönüyor çünkü.1sezonda ayrım olmadı.pek istemesede anadoluya göçü kabul etti ama 2.sezon sonunda gari türkmenistan taraflarına dönecektir.yani 1 sezon daha bizle beraberler.yahu sen diziyi izle işte. efe söyleme bu hazırcıya izlesin reytingler artsın![]()
Sen ingilişçe seviyon mu?Hahaha ne alakası var ya
Önceki bölümleri izleyemiyorum ben zamanım yok daha sleepy hollowu izliycem yani izliyorum
sonra @Çiğdem- in dediği gibi pretty Little girlsi izliycem sonrada okul basliyor ygs var lys var 😉
neyse araları biz tamalayalım sen finali izle yeter.aslında 22-23.cü bölümlerde süper ama sen bilirsin artıkHahaha ne alakası var ya
Önceki bölümleri izleyemiyorum ben zamanım yok daha sleepy hollowu izliycem yani izliyorum
sonra @Çiğdem- in dediği gibi pretty Little girlsi izliycem sonrada okul basliyor ygs var lys var 😉
Türkçe altyazili izliycem heraldeSen ingilişçe seviyon mu?![]()
En son kaleyi aldiklari bölümü izledim o hangi bölümdüneyse araları biz tamalayalım sen finali izle yeter.aslında 22-23.cü bölümlerde süper ama sen bilirsin artık
24, 25 olması lazım gerçekten süper bölümdü, sende Süleyman ŞAh çekisin diyordun öldü Süleyman Şah.Türkçe altyazili izliycem heralde
En son kaleyi aldiklari bölümü izledim o hangi bölümdü![]()
Ne güzel oldu iste24, 25 olması lazım gerçekten süper bölümdü, sende Süleyman ŞAh çekisin diyordun öldü Süleyman Şah.![]()
benim tahminim hayme ana en erken bile 2.sezonun 20bölümüne kadar falan dayanır. çünkü tarihen süleyman şahtan bay sonra ölüyor.ama tarihe birebir uycakları kesin değilNe güzel oldu iste
Etraf Ertuğrul ve Halimeye kaldı darısı Ertuğrulun annesine![]()