Dizi gün değiştirmiyor söyliyim yeni sezonda izliceksen.dizi güzel gidiyor bugün başını kaçırdım ama şu an izliyorum😉
inşallah izlicem yeni sezondadaDizi gün değiştirmiyor söyliyim yeni sezonda izliceksen.![]()
Eftelyayı nasıl buldun.inşallah izlicem yeni sezondada
İlerde El Aziz ile Halimeyi evlendirmye çalışacaklar Nasıra bak.güzel buldum valla😉
yok ben zaten çaktım işi. meyveli ağacı taşlarlar.ondan oluyor hep bunlar. bu arada bacımsın ha bunu bilesinaaaaa yeni üye olan kişilere nasıl tanıtıyorsunuz beni @xemrexxx @EFE UYSAL @cookies
ayy sen bakma bunlara ne söylüyorsalar tersini anla çekemiyor bunlar beni
özellikle @xemrexxx i hiç dikkate bile alma
hoşgeldin formumuza bu arada 🙂🙂🙂
Tekrarlrını izliyor musun? O bile insanı sıkmıyor.yok ben zaten çaktım işi. meyveli ağacı taşlarlar.ondan oluyor hep bunlar. bu arada bacımsın ha bunu bilesin![]()
valla ben zaten tüm bölümleri indirdim.sevdiğim yerleri, bazı bölümleride tümüyle tekrar tekrar izledim zaten.bazen teravihten gelince rastlıyorum hoşuma giden yerse, hani 10 kreden sonra hala izletecek yerse izliyorum.Tekrarlrını izliyor musun? O bile insanı sıkmıyor.![]()
Bende öyle doyamıyorum diziye @vadikızı'da benim ısrarlarımda izlettim Diriişi oda çok sevdi.valla ben zaten tüm bölümleri indirdim.sevdiğim yerleri, bazı bölümleride tümüyle tekrar tekrar izledim zaten.bazen teravihten gelince rastlıyorum hoşuma giden yerse, hani 10 kreden sonra hala izletecek yerse izliyorum.en çok izlediğim sahneler 5.bölüm bu ilahi eşliğinde halebe gidişleri vardı ya üstten çekim yapılıyordu orası.yine aynı bölümde arabi-üstadı azam karşılaşması, 10.bölümde iftira yiğidin etini sıkılaştırır sahnesi,hayme ananın dündara okuduğu şiir(bölümü hatırlamıyorum),gündoğdunun toyda kurdoğluna attığı kazık(19.bölüm), süleyman şahın atının obaya getirilmesi(final/finalde yeni bir müzik geldi o sahnede.şahane bir müzikti ya.) bunları çokça izledim. 15 kere falan
![]()
vadicilerin geneli dirilişide seviyor zaten.Bende öyle doyamıyorum diziye @vadikızı'da benim ısrarlarımda izlettim Diriişi oda çok sevdi.Gerçekten çok güzel dizi.
Moğollarla savaşlar çok iyi olacaktır merakla bekliyoruz, tekrarları ayrı güzel.vadicilerin geneli dirilişide seviyor zaten.
ya gerçekten moğol senaryosundan beklentim çok. ama aykızın çıkmasına hala takıldım. olmadı bu. umarım mesele handedir.aykızı dizide devam ettirirler başka bir oyuncuyla ama sanmıyorum.hande projeyi çok seviyordu.senaryo gereği olmasa çıkmazdı. ama senaryonun böyle olmasıda beni kızdırdı.karakterleri böyle harcamamalı. resmen game of thronesun türk versiyonu oldu ya.sevilen karakterleri hiç acımadan öldürüyorlarMoğollarla savaşlar çok iyi olacaktır merakla bekliyoruz, tekrarları ayrı güzel.Oyuncular gerçekten çok iyi.
ilk bölüme bakmıştım ben önceden sende diyince bakmaya başladım işte😉Bende öyle doyamıyorum diziye @vadikızı'da benim ısrarlarımda izlettim Diriişi oda çok sevdi.Gerçekten çok güzel dizi.
Gerçekten öyle olmamalıydı, bende üzüldüm ama başka birşey bulurlar elbet, çok umutluyum yeni sezon yeni isimlerle.ya gerçekten moğol senaryosundan beklentim çok. ama aykızın çıkmasına hala takıldım. olmadı bu. umarım mesele handedir.aykızı dizide devam ettirirler başka bir oyuncuyla ama sanmıyorum.hande projeyi çok seviyordu.senaryo gereği olmasa çıkmazdı. ama senaryonun böyle olmasıda beni kızdırdı.karakterleri böyle harcamamalı. resmen game of thronesun türk versiyonu oldu ya.sevilen karakterleri hiç acımadan öldürüyorlarhani bari sürenide ona benzette kaliten artsın.
Bölüm çok heyecanlı bitti.ilk bölüme bakmıştım ben önceden sende diyince bakmaya başladım işte😉
akparti yüzünden bu müzikten bıktım vlla sabah akşam çalıp duruyorlardı seçim günü
Ak parti bunumu kullaniyorduakparti yüzünden bu müzikten bıktım vlla sabah akşam çalıp duruyorlardı seçim günü![]()