Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bazıları çok iyi uymuş.
Özellikle Hank ve Marie bildiğin ikiz. Zaten Hank Türk idi o yüzden normaldir.Bazıları çok iyi uymuş.
Pelinin tip aynı
Tip olarak Marie benzemiş de Pelin Karahan çok daha genç. Rasim Öztekin ile Pelin Karahan'ın karı kocayı oynadığını düşünsene ne kadar absürt olurdu.Özellikle Hank ve Marie bildiğin ikiz. Zaten Hank Türk idi o yüzden normaldir.
Çok da ilginç değil aslında.Çok ilginç, dizinin bana göre gelmiş geçmiş en iyi 3 bölümünden biri olan Sinek bölümü dizi tarihinin en düşük puanını almış!!!
Normal bence ya dizinin fanatikleri dışında sıkıcı olabilecek bir bölüm. Zaten o gece Lost'un finali olduğu için vakit doldurmak amacıyla çekmişler o bölümü.Çok ilginç, dizinin bana göre gelmiş geçmiş en iyi 3 bölümünden biri olan Sinek bölümü dizi tarihinin en düşük puanını almış!!!
Lost ile BB nin aynı saatte yayınlandığını bilmiyordum, ikisini de Final yaptıktan sonra bitirmek gibi geç kalmışlığa uğradım. Gerçi GOT hariç bütün üst düzey dizilerde öyle oldu.Normal bence ya dizinin fanatikleri dışında sıkıcı olabilecek bir bölüm. Zaten o gece Lost'un finali olduğu için vakit doldurmak amacıyla çekmişler o bölümü.
Ben de zaten o günü yaşadığımdan değil, sonradan öğrendim. 2010'da Breaking Bad diye bir dizi olduğunu bile bilmiyordum muhtemelen.Lost ile BB nin aynı saatte yayınlandığını bilmiyordum, ikisini de Final yaptıktan sonra bitirmek gibi geç kalmışlığa uğradım. Gerçi GOT hariç bütün üst düzey dizilerde öyle oldu.
Yine de bir Lost olmasa da Breaking Bad Lost un hemen ardından gelecek kalitede bir dizi. En kötü dedikleri bölüm bile efsane Hele bazı bölümlerde Walt'ın kafayı ikide bir çarptığı sahneler, hayatımda öyle nefessiz güldüğümü hatırlamıyorum.
Neyini sevdin o bölümünÇok ilginç, dizinin bana göre gelmiş geçmiş en iyi 3 bölümünden biri olan Sinek bölümü dizi tarihinin en düşük puanını almış!!!
Tek mekan geçti ve hiç sıkmadı. Daha söze ne hacet?Neyini sevdin o bölümün
Sıkılmamayı başardıysan tebrikler vallaTek mekan geçti ve hiç sıkmadı. Daha söze ne hacet?
Gerçek de ne fark eder ki? Sonuçta mimikler yine Bryan Cranston'ın. Sadece saç, sakal orijinal değil.Ne zamandır soracağım unutuyorum. Şu olay gerçekten gerçek mi? Tüm o mimikleri filan sahte bir maske miymiş? Eğer öyleyse inanılmaz hayal kırıklığı.
@OzaN @HeisenBerg
Gerçek de ne fark eder ki? Sonuçta mimikler yine Bryan Cranston'ın. Sadece saç, sakal orijinal değil.
Niye çok büyük hayal kırıklığı olsun ki? Öyle bakarsan Walter White diye biri hiç yoktu, hepsi senaryo ürünüydü.Hayır eğer maske gerçekse bütün yüz yapaymış demek? Bu çok büyük hayal kırıklığı olmaz mıydı? : (