Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Breaking Bad Türkiye uyarlaması!

FB_IMG_1434917274856.jpg

Çok ilginç, dizinin bana göre gelmiş geçmiş en iyi 3 bölümünden biri olan Sinek bölümü dizi tarihinin en düşük puanını almış!!!
Normal bence ya dizinin fanatikleri dışında sıkıcı olabilecek bir bölüm. Zaten o gece Lost'un finali olduğu için vakit doldurmak amacıyla çekmişler o bölümü. :D

Normal bence ya dizinin fanatikleri dışında sıkıcı olabilecek bir bölüm. Zaten o gece Lost'un finali olduğu için vakit doldurmak amacıyla çekmişler o bölümü. :D
Lost ile BB nin aynı saatte yayınlandığını bilmiyordum, ikisini de Final yaptıktan sonra bitirmek gibi geç kalmışlığa uğradım. Gerçi GOT hariç bütün üst düzey dizilerde öyle oldu. :D

Yine de bir Lost olmasa da Breaking Bad Lost un hemen ardından gelecek kalitede bir dizi. En kötü dedikleri bölüm bile efsane :D Hele bazı bölümlerde Walt'ın kafayı ikide bir çarptığı sahneler, hayatımda öyle nefessiz güldüğümü hatırlamıyorum. :D

Lost ile BB nin aynı saatte yayınlandığını bilmiyordum, ikisini de Final yaptıktan sonra bitirmek gibi geç kalmışlığa uğradım. Gerçi GOT hariç bütün üst düzey dizilerde öyle oldu. :D

Yine de bir Lost olmasa da Breaking Bad Lost un hemen ardından gelecek kalitede bir dizi. En kötü dedikleri bölüm bile efsane :D Hele bazı bölümlerde Walt'ın kafayı ikide bir çarptığı sahneler, hayatımda öyle nefessiz güldüğümü hatırlamıyorum. :D
Ben de zaten o günü yaşadığımdan değil, sonradan öğrendim. 2010'da Breaking Bad diye bir dizi olduğunu bile bilmiyordum muhtemelen. :D

Ne zamandır soracağım unutuyorum. Şu olay gerçekten gerçek mi? :( Tüm o mimikleri filan sahte bir maske miymiş? :( Eğer öyleyse inanılmaz hayal kırıklığı.

images

images

@OzaN @HeisenBerg
Gerçek de ne fark eder ki? Sonuçta mimikler yine Bryan Cranston'ın. Sadece saç, sakal orijinal değil. :):)