merakla bekliyorum bu sahnelere bayılıyorum izlerkenBu bölüm yarın yayınlanacak.![]()
merakla bekliyorum bu sahnelere bayılıyorum izlerkenBu bölüm yarın yayınlanacak.![]()
Aynen öyle, yeni sezon bir an önce başlasın.merakla bekliyorum bu sahnelere bayılıyorum izlerken
![]()
bencede bencedeAynen öyle, yeni sezon bir an önce başlasın.![]()
Bu daha heyecanlı.çok güzeldi yaaa
bunuda dizi izlerken izlim heyecanı kaçmasınBu daha heyecanlı.
17. bölüm olması lazım.
Tamam, öyle izle 8. bölümdeki sahneninde heyecanı kalır merak etme izlesende heyecan olur.bunuda dizi izlerken izlim heyecanı kaçmasın![]()
aynen öyle bu akşam 7.bölümü izlicez demiTamam, öyle izle 8. bölümdeki sahneninde heyecanı kalır merak etme izlesende heyecan olur.![]()
4. bölüm daha.aynen öyle bu akşam 7.bölümü izlicez demi
hee tmm benim kafa gitti pardon ya4. bölüm daha.![]()
Daha çok mükemmel bölüm izleyeceksin.hee tmm benim kafa gitti pardon ya![]()
eminim merakla bekliyorumDaha çok mükemmel bölüm izleyeceksin.![]()
Daha 23 bölüm var bugünü sayarsak.eminim merakla bekliyorum![]()
evet aynen öyleDaha 23 bölüm var bugünü sayarsak.![]()
Engin Altan'ı bu dizide ayrı bir sevdim.evet aynen öyle
bende yaaa babamda izliyor çok iyi oynuyor der aynı zamanda ses tonunudaEngin Altan'ı bu dizide ayrı bir sevdim.![]()
![]()
Şuanda Türkiyede çok yükseldi oyunculuk anlamında Türkiyenin yeni yıldızı .bende yaaa babamda izliyor çok iyi oynuyor der aynı zamanda ses tonunuda
çok sever babam tabii bende![]()
aynen öyle vallaŞuanda Türkiyede çok yükseldi oyunculuk anlamında Türkiyenin yeni yıldızı .![]()
Şuanda Türkiyede en iyi oyunculardan biri Halime Sultanı oynayanda çok yükseldi, ilk oyunculuk deneyimi.aynen öyle valla