o kız çok güzel ben halimeyi o ynayan kızı çok sevdim çok iyi oynuyor ya😉Şuanda Türkiyede en iyi oyunculardan biri Halime Sultanı oynayanda çok yükseldi, ilk oyunculuk deneyimi.
o kız çok güzel ben halimeyi o ynayan kızı çok sevdim çok iyi oynuyor ya😉Şuanda Türkiyede en iyi oyunculardan biri Halime Sultanı oynayanda çok yükseldi, ilk oyunculuk deneyimi.
Adı şimdi baktım Esra Bilgiç gerçekten çok güzel kadın, çok iyi oyuncu geleceği çok parlak bu sahneyide unutamıyorum.o kız çok güzel ben halimeyi o ynayan kızı çok sevdim çok iyi oynuyor ya😉
gerçekten çok güzel ben çok beğendim onuAdı şimdi baktım Esra Bilgiç gerçekten çok güzel kadın, çok iyi oyuncu geleceği çok parlak bu sahneyide unutamıyorum.
Ramazanda Diriliş Ertuğrul olunca Ramazan ayrı güzel oluyo.gerçekten çok güzel ben çok beğendim onu
aynen öyle yaaRamazanda Diriliş Ertuğrul olunca Ramazan ayrı güzel oluyo.
Selcan'ın ilerleyen bölümlerde yaptıklarını görünce öldürmek isteyecen.aynen öyle yaa
ıyyyyy bana selcan demeee öldürcem zaten onu benSelcan'ın ilerleyen bölümlerde yaptıklarını görünce öldürmek isteyecen.
Tamam tamam sustum, o zaman Gökçe diyeyim.ıyyyyy bana selcan demeee öldürcem zaten onu ben
o kız iyide sezon finalinde halimeyi üzdü onada kızdımTamam tamam sustum, o zaman Gökçe diyeyim.
Oda sevdalı inşallah başka birisini bulur.o kız iyide sezon finalinde halimeyi üzdü onada kızdım
inşallahOda sevdalı inşallah başka birisini bulur.
Çok iyi ikili oldular çok yakışıyorlar dimi.çok güzel sahneydi ya🙂
evet .çok yakışıyolar ben sevdim onlarıÇok iyi ikili oldular çok yakışıyorlar dimi.
Biliyormuydun bu oyuncu Kvpden Aron Feller.çok güzel sahneydi
biliyorum tabii 12 yıldır izleyen biri olarak😉Biliyormuydun bu oyuncu Kvpden Aron Feller.