kanal d ne yapsın senaryoyu iyi yazsalar kanalla ne alaka senaryoÖnceki sezonlara bak şimdiki reytinglere çok düşüş var, Kanal D diziyi finale sürüklüyor.
iyi yazılırsa ratinglrde güzel olur
kanal d ne yapsın senaryoyu iyi yazsalar kanalla ne alaka senaryoÖnceki sezonlara bak şimdiki reytinglere çok düşüş var, Kanal D diziyi finale sürüklüyor.
Dizi bence başka kanala geçmeli kesinlikle hemen.tnt sezonunu ben son 2 sezonun çok ama çok üstüdne görüyorum tnt sezonu ilk 4 sezonun gerisinde oyüzden kenara ayırdım iskenderli sezonun gerisinde ama son 2 sezon olan sezonların çok üstünde kalır
bahadırlar gittikten sonra bittik 2 sezondur küçük ağa kalitesinde bile değiliz öyle rezil 2 sezon geçirdikki ankaranın dikmeni bile daha iyi diyebiliyorsun insan üzülüyor cnm seneyede final kaçınılmaz malesef
😵😵😵
Reklam politikası dizinin bitiş süreleri çok etken var.kanal d ne yapsın senaryoyu iyi yazsalar kanalla ne alaka senaryo
iyi yazılırsa ratinglrde güzel olur
kesin konuşma derim ben ankaranın dikmeni ne allah aşkına yapmatnt sezonunu ben son 2 sezonun çok ama çok üstüdne görüyorum tnt sezonu ilk 4 sezonun gerisinde oyüzden kenara ayırdım iskenderli sezonun gerisinde ama son 2 sezon olan sezonların çok üstünde kalır
bahadırlar gittikten sonra bittik 2 sezondur küçük ağa kalitesinde bile değiliz öyle rezil 2 sezon geçirdikki ankaranın dikmeni bile daha iyi diyebiliyorsun insan üzülüyor cnm seneyede final kaçınılmaz malesef
😵😵😵
o doğru tabii de senaryo iyi olursa bunların etkeni olmaz ama işteDizi bence başka kanala geçmeli kesinlikle hemen.
Reklam politikası dizinin bitiş süreleri çok etken var.
ayolll başka kanalda toparlanmak adına heyecan olucaktı kanal d kaldılar kesinleşti kanal d kalmamız bu sezon iyice dişbe vurur final yaparız vadi tarihinde ilk defa totalde 6 ab gurubunda 4 reyting gördüDizi bence başka kanala geçmeli kesinlikle hemen.
Kösemin tutacağı ne malum ünlülerin dizileri tutmuyor şuanda.ayolll başka kanalda toparlanmak adına heyecan olucaktı kanal d kaldılar kesinleşti kanal d kalmamız bu sezon iyice dişbe vurur final yaparız vadi tarihinde ilk defa totalde 6 ab gurubunda 4 reyting gördü
tarihimizde 7 altına hiç düşmemiştik 6-4 reyting nedir geçens ezon atv sezonunda bile 11 reyting alıyorduk ve biz 11 reytingi eleştiriyorduk yerden eyre vuruyorduk ama kanal d kanalında 1 defa 10 reyting gördük ve total 6 ab 4 iğrenc reytinglerle tanıstık tam anlamıyla dibe vurduk seneye vadi 7 reytingi geçemez bu kanalda birde kösem sultan perşembe olabilirmiş öyle bir fark atarlarki bize kösem 12 vadi 6 beren vadiyi 2 ye katlar işini bitirir durumumuz çok umutsuz![]()
canım kösem sultan çarşamba akşamı olacak niye ikiye katlar vadiyiayolll başka kanalda toparlanmak adına heyecan olucaktı kanal d kaldılar kesinleşti kanal d kalmamız bu sezon iyice dişbe vurur final yaparız vadi tarihinde ilk defa totalde 6 ab gurubunda 4 reyting gördü
tarihimizde 7 altına hiç düşmemiştik 6-4 reyting nedir geçens ezon atv sezonunda bile 11 reyting alıyorduk ve biz 11 reytingi eleştiriyorduk yerden eyre vuruyorduk ama kanal d kanalında 1 defa 10 reyting gördük ve total 6 ab 4 iğrenc reytinglerle tanıstık tam anlamıyla dibe vurduk seneye vadi 7 reytingi geçemez bu kanalda birde kösem sultan perşembe olabilirmiş öyle bir fark atarlarki bize kösem 12 vadi 6 beren vadiyi 2 ye katlar işini bitirir durumumuz çok umutsuz![]()
Büyük ihtimalle perşembe olacak Berenin günü.canım kösem sultan çarşamba akşamı olacak niye ikiye katlar vadiyi
izlediğin diziyi bu kadarda kötüleme ya![]()
canım kösem sultan çarşamba akşamı olacak niye ikiye katlar vadiyiayolll başka kanalda toparlanmak adına heyecan olucaktı kanal d kaldılar kesinleşti kanal d kalmamız bu sezon iyice dişbe vurur final yaparız vadi tarihinde ilk defa totalde 6 ab gurubunda 4 reyting gördü
cnm vadi eski vadi olsa kösem mösem hikaye ama acun bile bizi geldi geçti düşükte olsa totelde 1.olmak teselliydi acun bile gelip onu hemen ik haftadan aldı bu vadi aknal d de 7 üstüne çıkamaz seneyede hatta totelde 6 ortalamaya akdar düştük ab 3 e dayandı kösem normal şartlarda rakip bile olamaz ama şuankı durumumuzda karşımıza çıakrsalar bizi 2 ye çok rahat katlarlar vadinin elle tutulan bir yanı yok şuan toparlanma ihtimali vermiyorum ben çünkü final olucağını düşünüyorum bu sezon 🙂🙂🙂Kösemin tutacağı ne malum ünlülerin dizileri tutmuyor şuanda.![]()
star tv de olmayacakmı dizi çarşambaya koyar star tvBüyük ihtimalle perşembe olacak Berenin günü.
bunlar senin düşüncelerin yeni sezondada izlenen dizi olacak vadimiz cnm😉😉cnm vadi eski vadi olsa kösem mösem hikaye ama acun bile bizi geldi geçti düşükte olsa totelde 1.olmak teselliydi acun bile gelip onu hemen ik haftadan aldı bu vadi aknal d de 7 üstüne çıkamaz seneyede hatta totelde 6 ortalamaya akdar düştük ab 3 e dayandı kösem normal şartlarda rakip bile olamaz ama şuankı durumumuzda karşımıza çıakrsalar bizi 2 ye çok rahat katlarlar vadinin elle tutulan bir yanı yok şuan toparlanma ihtimali vermiyorum ben çünkü final olucağını düşünüyorum bu sezon 🙂🙂🙂
Perşembesi boş Berenin günü iki tarihi diziyi aynı güne koymazlar.star tv de olmayacakmı dizi çarşambaya koyar star tv
bunlar senin düşüncelerin yeni sezondada izlenen dizi olacak vadimiz cnm😉😉
niye koymasınlar yapma allah aşkına koyarlar görceksin bakPerşembesi boş Berenin günü iki tarihi diziyi aynı güne koymazlar.![]()
Ama 1-0 yenik başlarlar herkes Dirilişe alıştı.niye koymasınlar yapma allah aşkına koyarlar görceksin bak![]()
ayoll ne kötülemesi gördüğüm şeyleri söylüyorum kötülemek dizi güzel bir sezon geçirmiştir çamur atarsın kötülemek odur cnm ben kötü bir sezona kötü diyorum iyi desem bile bu sezonu iyi yapmıcakkı görünen köy klavuz istemez aa seneye toparlanır ozaman bende överim tabikide ama kötüye iyi demem ben gerçekten iyi oldukları zaman iyi derim ben izlediğim tüm dizileri izlemediğim dizilerden daha çok eleştiriyorum kara para aşk karadayı bu dizileride yerden eyre vurdum ben kara apra aşka hala yerden yere vurmaya devam ediyorum ama izlediğim diziler bunlar benimcanım kösem sultan çarşamba akşamı olacak niye ikiye katlar vadiyi
izlediğin diziyi bu kadarda kötüleme ya![]()
doğru aynen öyle olacak görecez bunudaAma 1-0 yenik başlarlar herkes Dirilişe alıştı.![]()
Bak görürsün perşembe olacak.doğru aynen öyle olacak görecez bunuda
kara para aşk ve karadayıdan çok eleştiriyosun vadiyi benceayoll ne kötülemesi gördüğüm şeyleri söylüyorum kötülemek dizi güzel bir sezon geçirmiştir çamur atarsın kötülemek odur cnm ben kötü bir sezona kötü diyorum iyi desem bile bu sezonu iyi yapmıcakkı görünen köy klavuz istemez aa seneye toparlanır ozaman bende överim tabikide ama kötüye iyi demem ben gerçekten iyi oldukları zaman iyi derim ben izlediğim tüm dizileri izlemediğim dizilerden daha çok eleştiriyorum kara para aşk karadayı bu dizileride yerden eyre vurdum ben kara apra aşka hala yerden yere vurmaya devam ediyorum ama izlediğim diziler bunlar benim![]()
varmısın iddiaya çarşamba diyorum benBak görürsün perşembe olacak.![]()
tubaya ne dersem uyarı alıyorum 1 yılda adece 4 uyarı almısımdır 3 ü sadece tubadan bende eleştirmenin tozunu azaltmaya basladım mecburkara para aşk ve karadayıdan çok eleştiriyosun vadiyi bence
varmısın iddiaya çarşamba diyorum ben
Ben iddiaya girmem fikrimi söylerim.kara para aşk ve karadayıdan çok eleştiriyosun vadiyi bence
varmısın iddiaya çarşamba diyorum ben
vallla bilmem bana öyle geldi sanırım bölüm yorumlarında yorum biletubaya ne dersem uyarı alıyorum 1 yılda adece 4 uyarı almısımdır 3 ü sadece tubadan bende eleştirmenin tozunu azaltmaya basladım mecbur![]()
sen bilirsin o zaman