- Reaksiyon puanı
- 53,698
- Puanı
- 1,060
Tamamdır geldi dinleyelim bakalım şarkıları, tüm yarışmacılara başarılar.
Tamamdır geldi dinleyelim bakalım şarkıları, tüm yarışmacılara başarılar.
Gelmiş bende.
Ses bundan çok mu farklı geliyor ?Benden kaynaklanan bir sorun mu bilmiyorum ama recapte Berkay'ın şarkısında ses problemi var sanırım.
Saol kızz iyi karşılıklı iyi puanlar olacak.yatmadan hemen kullandım bugünün işini yarına bırakmamak gerek özellikle 2 gün dolmasına rağmen kullanmayıp geçiktirenler örnek alsınlar şu kızdan
favorilerim geniş bu hafta 6 tane ilk 3 adayım var yanı bu 6 şarkıcıda ilk 3 olabilir bence ve sıralı değil şarkıcı adaylarımıda üye etiketlerinide karışık şekilde yazıyorum puanlar belli olmasın diye
serdar ortaç, hande yener, emre aydın, kıraç , göksel , gülben ergen
@Ahmad @xemrexxx @denizz19 @Bully @dizi kolik @EFE UYSAL
genel olarak emre aydına iyi puanlar verdim zaten cnm tarzını seviyorum ama tabi düşük puanlar gelen haftalarda olabilir seçimlerine bağlı diğer şarkıcılarada tabikideSaol kızz iyi karşılıklı iyi puanlar olacak.
Haftaya daha da beğeneceksin şarkım çok popüler olacak.genel olarak emre aydına iyi puanlar verdim zaten cnm tarzını seviyorum ama tabi düşük puanlar gelen haftalarda olabilir seçimlerine bağlı diğer şarkıcılarada tabikide
genel olarak emre aydına iyi puanlar verdim zaten cnm tarzını seviyorum ama tabi düşük puanlar gelen haftalarda olabilir seçimlerine bağlı diğer şarkıcılarada tabikide
1 pointler @denizz19 a unutmayınHaftaya daha da beğeneceksin şarkım çok popüler olacak.
valla @Bully ile kurduklar şer ittifakı ile seni gönderdiklerinde emrin oluru görücenTamam emrin olur melunnn.
Şimdi çözdüm benden kaynaklanıyormuş, sol kulaklıktan değil de sağ kulaklıktan ses geliyormuş Berkay'ın şarkısında sadece, sorun yok yani.Ses bundan çok mu farklı geliyor ?
Öyle olursa kesinlikle 1'i basıcam hiç merak etme.valla @Bully ile kurduklar şer ittifakı ile seni gönderdiklerinde emrin oluru görücen
elendikten sonra anca parlak görmüş @Çiğdem- gibi kunçun kunçun edip durursun bir işe yaramazÖyle olursa kesinlikle 1'i basıcam hiç merak etme.