Sen veriyonmu bari 1 pointleri değiştirebilirim.elendikten sonra anca parlak görmüş @Çiğdem- gibi kunçun kunçun edip durursun bir işe yaramaz![]()
Sen veriyonmu bari 1 pointleri değiştirebilirim.elendikten sonra anca parlak görmüş @Çiğdem- gibi kunçun kunçun edip durursun bir işe yaramaz![]()
1 pointler @denizz19 a unutmayın![]()
o değilde göksel dert açacak başımıza bu sezonTamam emrin olur melunnn.![]()
olabilirSen veriyonmu bari 1 pointleri değiştirebilirim.![]()
Belli olmaz bence şimdiden iddialı şarkılarını kullanıyor ilerde düşüş yaşıyabilir.o değilde göksel dert açacak başımıza bu sezon
ilk sezon sıla 2. sezon yalın ne koysa beğeniliyordu bu sezonda aynı şey göksel için geçerli olucak galiba kurtulmaya erkenken bakalım![]()
taş gibi kız niye gönderelimo değilde göksel dert açacak başımıza bu sezon
ilk sezon sıla 2. sezon yalın ne koysa beğeniliyordu bu sezonda aynı şey göksel için geçerli olucak galiba kurtulmaya erkenken bakalım![]()
Senin için senin hatrın için değiştireceğim belli ki bully beğenmemiş.olabilir![]()
kafanı yardığında görürsün amataş gibi kız niye gönderelim![]()
Ne şer ittifakı yahu 2 haftadır Emre Aydın'a düşük veren sensin.valla @Bully ile kurduklar şer ittifakı ile seni gönderdiklerinde emrin oluru görücen![]()
Anlamadım neyi değiştirecen.Senin için senin hatrın için değiştireceğim belli ki bully beğenmemiş.![]()
Benim hakkımda konuşurken etiketlerseniz sevinirim.Belli olmaz bence şimdiden iddialı şarkılarını kullanıyor ilerde düşüş yaşıyabilir.Gerekirse göndeririz.
![]()
Puanımı değiştireceğim dedim siz ittifak yapacaksınız ya, olursa 1 point verecem, asıl @xemrexxx sen bana iyi puan vermeye bak, değiştirmicem puanı iyi puan verene kadar böyle.Gerçekten hepsini bilmiyorum olabilir.Benim hakkımda konuşurken etiketlerseniz sevinirim.
Göksel'in şarkılarının hepsini bilmiyorsun galiba o yüzden böyle yorum yapmışsın. Çünkü Göksel'in parçalarının çoğusu iyi ve bilindik olduğu için sana baştan en iyilerini gönderiyorum gibi gelebilir. Ama açıp Göksel şarkılarına bakarsan 15-20 hafta en iyi şekilde idare edecek şarkının olduğunu görürsün.![]()
Ne şer ittifakı yahu 2 haftadır Emre Aydın'a düşük veren sensin.
Anlamadım neyi değiştirecen.![]()
ayy o işin şakası cnm ciddi yorumumda etiekt yaptım ben seni ilk aday listem diye zaten göksele suana akdar iyi puan veriyorumBenim hakkımda konuşurken etiketlerseniz sevinirim.
Göksel'in şarkılarının hepsini bilmiyorsun galiba o yüzden böyle yorum yapmışsın. Çünkü Göksel'in parçalarının çoğusu iyi ve bilindik olduğu için sana baştan en iyilerini gönderiyorum gibi gelebilir. Ama açıp Göksel şarkılarına bakarsan 15-20 hafta en iyi şekilde idare edecek şarkının olduğunu görürsün.![]()
Ne ittifakı ne 1 puanı ne diyorsun ya. ss
Sana birşey demedim ki zaten şaka yaptığını biliyorum.ayy o işin şakası cnm ciddi yorumumda etiekt yaptım ben seni ilk aday listem diye zaten göksele suana akdar iyi puan veriyorum![]()
Popüler parçayla gelecem inşallah Emre bana 1 ver diyordu siz ittifak yapacaksınız diye beni kışkırtmaya çalışıyordu, bende değiştirmicem dedim puanımı elenince görürsün dedi, şimdi o bana iyi puan vermeye baksın benden çok iyi puan aldın.Ne ittifakı ne 1 puanı ne diyorsun ya. ss
Açık konuşayım Efe'cim bu haftaki şarkına düşük verdim çünkü şarkıya ısınamadım ama bu hafta sen elenmezsin kesinlikle. Gelecek hafta inşallah benim seveceğim bir parçasıyla gelirsin.![]()
Ne ittifakı ne 1 puanı ne diyorsun ya. ss
Açık konuşayım Efe'cim bu haftaki şarkına düşük verdim çünkü şarkıya ısınamadım ama bu hafta sen elenmezsin kesinlikle. Gelecek hafta inşallah benim seveceğim bir parçasıyla gelirsin.![]()
ayyy @xemrexxx in oyunları işte hürrem gibi ortalığı karıştırıyorPopüler parçayla gelecem inşallah Emre bana 1 ver diyordu siz ittifak yapacaksınız diye beni kışkırtmaya çalışıyordu, bende değiştirmicem dedim puanımı elenince görürsün dedi, şimdi o bana iyi puan vermeye baksın benden çok iyi puan aldın.![]()
Gelme o fitne fesatçı melunun oyunlarına.Popüler parçayla gelecem inşallah Emre bana 1 ver diyordu siz ittifak yapacaksınız diye beni kışkırtmaya çalışıyordu, bende değiştirmicem dedim puanımı elenince görürsün dedi, şimdi o bana iyi puan vermeye baksın benden çok iyi puan aldın.![]()
Verdiğim güzel puana acıdım valla bir daha rüyasında görür artık yüksek puanı zaten geçmişte bana yaptıklarını unutmadım Yalın'la finale çıkmamam için her şeyi yaptı.ayyy @xemrexxx in oyunları işte hürrem gibi ortalığı karıştırıyor![]()
İnşallah finale gideriz yine gelmeyiz oyuna.Gelme o fitne fesatçı melunun oyunlarına.
Bekliyoruz bakalım şarkını senle geçen sezon beraber finale doğru yürüdük yine yürümek isterim.
Verdiğim güzel puana acıdım valla bir daha rüyasında görür artık yüksek puanı zaten geçmişte bana yaptıklarını unutmadım Yalın'la finale çıkmamam için her şeyi yaptı.![]()