bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,359
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bana son gönderme tarihi söylenmedi.
Bana son gönderme tarihi söylenmedi.
Çok çabukmuş ya. Aslında bu sabah gönderecektim ama biraz geç uyanınca foruma giremedim, 18'den önce girmeme de imkan yoktu.Konuda 18 yazıyor.@OzaN
Sen adminsin merak etme -20 ile baslarsan programa yasak getirirsinÇok çabukmuş ya. Aslında bu sabah gönderecektim ama biraz geç uyanınca foruma giremedim, 18'den önce girmeme de imkan yoktu.![]()
Yok öyle şey olur mu herkese ne uygulanıyorsa bana da o uygulansın da herhalde oylamaya oy kullanmayanaydı o eksi puan olayı.Sen adminsin merak etme -20 ile baslarsan programa yasak getirirsin
Seni +20 ile baslatmalari lazım aslında @Cengo
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok öyle şey olur mu herkese ne uygulanıyorsa bana da o uygulansın da herhalde oylamaya oy kullanmayanaydı o eksi puan olayı.![]()
Geçen hafta erken yolladım. Hem birkaç saatin lafı mı olur ya.@OzaN 2 haftadır sen geçikiyorsun geceye kalıyor racaplar şimdi bugün başlayınca ayrın 18:00 son gönderme tarihi 2 haftadır sen geç kaldığından geceye kalıyoruz 18:00 i geçirme artık racap süresi 1 gün
![]()
yüklendi tatlım şimdi zaten süre 2 gün perşembe 18:00 kadar vaktin varŞu an çok zamanım yok, şimdi bile zor girebildim. 5-10 dakikaya çıkacağım. Bugün tekrar giremem de artık. @Cengo recapı ne zaman yükleyeceksin?
Hata sende etiketliyorsun ama recap linki yok?
ayoll okadar bekliyoruz 1 saniye bekleyemiyoruz
Pardon.yüklendi tatlım şimdi zaten süre 2 gün perşembe 18:00 kadar vaktin var
😉
2.haftada göremiyorduk yine aynısı oldu @OzaN da göremyorPardon.
Ama hala recapı göremiyorum ben.Göremeyenler beğenebilir mi yorumu lütfen?
![]()
bu arada pardon 2.hafta değil 1.hafta geç yollamızsın şimdi hatırladım seçimlerden doalyı giremedim demiştinFacebook ile alakalı herhalde gelir birazdan.![]()