Sadece ilk bölümünü izlemiştim. Yakın bir zamanda başlamayı düşünüyorum kaldığım yerden. Hatta az sonra izlemek için hazırlıklar yapmıştım.@berkann sen ne yaptın diziyi
Bu arada 5x9 un sonu ile ilgili şu olay kafama takıldı?
hani biz Daanerys'in 3 ejderha sayesinde krallığa oturacağını düşünüyorduk, güya ejderhalar toplu katliam filan yapacaktı. Yahu en güçlüsü olan Dragon bile birkaç amatör köylü adamın mızraklaması sonucu sendeledi, koskaca krallıkların ordularıyla nasıl mücadele etsin?' Bir gülle topluk canı var gibi.
Tek çare 3 ejderha değil, ejdarhalar ordusu!
Çalışıyor.Vurursan eyvallah ama ölmezsem sıkıntı büyük - Dragon Reyiz
SPOILER ALERT
Edit: Forumun medya'sı çalışmıyor mu yine yoksa ben mi göremiyorum :facepalm:
Herkes görüyorsa sıkıntı yok, bende arası boş gözüküyor.Çalışıyor.
Problem nedir?Direnmeye çalışıyorum ama forumda kimse yok. Yarının yarını final var bir yaşam belirtisi gösterin gençler.
Kimse dizi izlemiyor, yorum yok bişi yok.Problem nedir?
Bir hafta oldu bölüm çıkalı, izledik yorumladık bitti yani daha ne yapalım.Kimse dizi izlemiyor, yorum yok bişi yok.
En iyisi yol yakinken yeniden oyun/etkinlik forumuna dönelim.
Ben o kadar bölümle ilgili capsler komikli komikli paylaşımlar yaptım. Elimden gelen bu kadarDirenmeye çalışıyorum ama forumda kimse yok. Yarının yarını final var bir yaşam belirtisi gösterin gençler.
Eskiden akşam bir darksaal vardı şimdi oda yok, sabah hiç kimse yok zatenBen o kadar bölümle ilgili capsler komikli komikli paylaşımlar yaptım. Elimden gelen bu kadar