cercie ile margaery arasında kalan ergen tommen zor durumda
cercie düşmanlarını temizlemek için dinin gücünü kullanmaya başladı her iktidar az çok dini zaten kullanırda cercie bayağı bir ipin ucunu yüce rahip e bıraktı gibi ? loras ı tıktılar tommen cücüğü iktidarını nasıl kullanacağından bir haber kadınların parmağında kuklaya dönmüş üzüldüm velede
jamie ile bronn un atlılarla mücadelesi güzeldi özellikle bronn bir atın bacaklarını kesip düşen adamı jamie ile başbaşa bırakırken '' o yeterince yavaşlamıştır '' diyordu , yalnız jamie onu bile zor halletti
dorne un kızlarıda güzelmiş oberyn in karısı hırslı, kızı sempatik kızın dişi amazon arkadaşları sıcakkanlı falandı yani beğendim
özellikle kuma gömülen adama direk soktukları sahne güzeldi
jorah la tyrion un sahneleri harikaydı tyrion zeka küpü jorah ın neden kendisini khaleesi ye götürmek istediğini anlamış adam, yalnız bu sohbet jorah ın hoşuna gitmedi pek
stannis in boltonları temizlemesini istiyorum bende..
arkadaşlar yorumlarında stannis i bu sezon daha kendilerine yakın bulmuşlar, bunun nedeni aslında seyircilerin kuzeye yani stark lara olan sempatisinden kaynaklı? stannis i destekliyoruz neden stanis in kaşı gözü için değil, çipoğlan snowdan hayır yok, starkların öcünü alamayacak bu gidişle alsa alsa stannis alır diyerekten bu sezon bende stanis i destekliyorum umarım başarılı olur ?