'Kösem Sultan' Dizisinde Başrolü Kimin Oynayacağı Netleşti!

Bende öyle düşünüyorum. Çok kaliteli erkek oyuncu olmalı en azından tipte oyunculuğu olsun yıldız olmasına gerek yok.:D 1. Ahmet sadece padişah gibi biri olsun yeter.diğerleri oğlu olacak zaten ama bayaa tahtta kalmış 1. Ahmet.:D
Murat Ünalmış'ı hiç sevmem ama o olabilir. Bi An Kerem Bursin geli bi An aklıma ama o olmaz.:X @sürgünüm
Kerem Bursin, Beren'in yayında çocuk kalır. :)

Murat Ünalmış'ta olmaz bence. Memati gibi güçlü adam lazım ama o da yaşlı kaçar, hem siz tipe bakarsınız?

Geçmiş olsun diziye şimdiden :)))))))

Erkek Başrol iyi olmazsı Lazım.

Kosem Sultanda Turkiye'nin starı olduğu içinde 10-0 geride kalıyor My.:)
Hatirlarsan Senarist yılmaz sahin oldu sonradan. Hep Meral yazmadı.tam gol sayılmaz o. @xemrexxx
Erkek Oyuncu belli olsun bakarız. Halit 1-0 fark atar ama her türlü. :(

@sürgünüm Murat Ünalmış o An aklıma gelendi. Belki Meryem Üzerli'nin erkek versiyonu çıkar Kösem de. Timur çok sağlam bir erkek oyuncu çıkartabilir.
Gürkan My'de oynadı. Pek beklemiyorum onu.:D Uyumda yok aralarında zaten ama pek aşk olmayacak galiba.

Hatirlarsan Senarist yılmaz sahin oldu sonradan. Hep Meral yazmadı.tam gol sayılmaz o. @xemrexxx

@sürgünüm Murat Ünalmış o An aklıma gelendi. Belki Meryem Üzerli'nin erkek versiyonu çıkar Kösem de. Timur çok sağlam bir erkek oyuncu çıkartabilir.
Gürkan My'de oynadı. Pek beklemiyorum onu.:D Uyumda yok aralarında zaten ama pek aşk olmayacak galiba.
nasıl hayaller bunlar böyle :D 10-0 mış fanfinikonluk yapmayalım lütfen berene daha antalya ödülünü bile vermediler fgsn gibi diziyle :A

yılmaz şahin 3.sezon meral okayı tekrar etti 4.sezon zaten olaylar çoktu kösemde her şeyi kendi başına kuracak o yüzden pek güvenmiyorum :D

zaten tek bir iisimle olacak iş değil bu my de özellikle ilk 2 sezon gelen herkes çok iyiydi :D kadroyu iyi kurarlarsa iyi izlenirler ama bir my olma şansı yok çünkü bu dizide hürrem-sülüman aşkı gibi bir aşk yok:) 2.si bu dizinin mustisi genç osman musti ka yaşayamadan ölüyor bunların yerini dolduracak bir şey bulanacağını sanmıyorum

Aşk meşk dizisi değilki bu. Güçlü kuvvetli biri olmalı. Başka da aklıma gelen yok. (b)

Timur'dan haber bekleyelim o zaman.:D @sürgünüm

@xemrexxx İşine gelince Yılmaz Sahin'ı bile övüyorsun.:A
Kadronun çok sağlam olacağından ben eminim. Çok başarılı isimlerin toplanacaginin sinyalini ilk 4 oyuncusundan verdi bile.:D
Yıldız ve Hülya çok tatmin etmese de iyidir. Özellikle Hülya çok vasat ama diziye enerjisi ile çok şey katar.:X

Etrafta oyuncu çok. :X Gökçe Bahadır, Uğur Yücel, Bennu Yıldırımlar, Türkan Şoray, Songül Öden gibi çok ön planda ve başarılı oyuncuları alsak diziye My'den çok rahat öne geçeriz. :X

Antalya ödülleri epi.topu 5 kere verilmiş ödüller. :A Çokta iplemiyorum. Yoksa Antalya ödüllerinin De Caprio'su olurdu her til aday gösterilerek. :A

Kadronun çok sağlam olacağından ben eminim. Çok başarılı isimlerin toplanacaginin sinyalini ilk 4 oyuncusundan verdi bile.:D
Yıldız ve Hülya çok tatmin etmese de iyidir. Özellikle Hülya çok vasat ama diziye enerjisi ile çok şey katar.:X

Etrafta oyuncu çok. :X Gökçe Bahadır, Uğur Yücel, Bennu Yıldırımlar, Türkan Şoray, Songül Öden gibi çok ön planda ve başarılı oyuncuları alsak diziye My'den çok rahat öne geçeriz. :X

Antalya ödülleri epi.topu 5 kere verilmiş ödüller. :A Çokta iplemiyorum. Yoksa Antalya ödüllerinin De Caprio'su olurdu her til aday gösterilerek. :A
ödül alamayanların fanları iplemiyor zaten zamanında ne överlerdi:A
neboşla hülya bir mi Allah aşkına :A gerçi destere de bir tutmuş twitterda bereni görünce akan sular duruyor sizin için:F

Enerjisi ve ustalığı ile bence Neboş'ü yakalar ama biraz yapmacık kalıyor orası ayrı. :( @xemrexxx

Farkındaysan De Capriosu olur deyip ödülleri Oscar yerine koymuşum. Sadece az sürdüğü için iplenmemeli.:)

Enerjisi ve ustalığı ile bence Neboş'ü yakalar ama biraz yapmacık kalıyor orası ayrı. :( @xemrexxx

Farkındaysan De Capriosu olur deyip ödülleri Oscar yerine koymuşum. Sadece az sürdüğü için iplenmemeli.:)
yok artıkın daha neler hemen abarttın hülyayı :F
bu arada cümleler asrası boşluk bırakıyon sürgünüme mi cvp veriyon bana verdiğin cevapların devamı mı onlar:F

@destere çok sevindi. Arkadaşım için tutmasını isterim hadi hayırlısı diyelim o zaman. :)

Bu dizi süper olcak bence :)
Seneye star tv deyim tabi dizileri izleyebilirsem :
Paramparça
Cilek kokusu
Kösem sultan
Meryemin dizisi :love1:

Ebru Özkan - Mine Tugay - Meryem Uzerli - Beren Saat var kanalda daha nolsun :love1:
Sonra star fanfinosu diyiler .ss
@sokak sanati bence Songül Halitin partneri olcak :)