Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

1x2

Güzel bölümdü. Başroldeki ablayı izlemek büyük zevk.

Sarah iyice karışık işlere girdi. Alman kadının kılığına girdiği sahneler ve Alman aksanı güzeldi.:D Bu benzerler neden birbirine benzer merak ediyorum.

8/10

1x3

Dizi şimdiye kadar hep aynı iyi çizgide ilerliyor. Bu bölüm de ilk 2 bölüm kadar iyiydi.

Bölümün sonunda çıkan kadın Sarah'ın başına bela olur. Bu klonlar arasında da gözlüklü olan iyi ama o ev kadını çok gıcık bir tip.

Bu bölümde klonların deney olduğu anlaşıldı ama bunlar neden klonlandı ve kim tarafından klonlandı onu da merak ediyorum.

8/10

1x3

Dizi şimdiye kadar hep aynı iyi çizgide ilerliyor. Bu bölüm de ilk 2 bölüm kadar iyiydi.

Bölümün sonunda çıkan kadın Sarah'ın başına bela olur. Bu klonlar arasında da gözlüklü olan iyi ama o ev kadını çok gıcık bir tip.

Bu bölümde klonların deney olduğu anlaşıldı ama bunlar neden klonlandı ve kim tarafından klonlandı onu da merak ediyorum.

8/10
zaten tüm sezonları belli bir standardın altına inmediği için bu kadar izleyici toplayabildi forumda dizinin en güzel yanı standardını koruması birde tabi tatiana var :) onu izlemek bile başlıbaşına büyük zevk :)

zaten tüm sezonları belli bir standardın altına inmediği için bu kadar izleyici toplayabildi forumda dizinin en güzel yanı standardını koruması birde tabi tatiana var :) onu izlemek bile başlıbaşına büyük zevk :)
Tatiana zaten müthiş bir şey ya.:)

1x4

Öncekilerden az daha farkla daha iyi bölümdü.

Bu yeni çıkan katil klon ilginç bir karakter. Onu en son bulan klonlayan kişiler herhalde.

Sarah'ın Alison'u Kirayla buluşmaya gönderdiği kısımlar iyiydi. Tatiana Maslany o sahnelerde bir rolden diğerine müthiş geçmiş. Kızı durumu anlasa da şimdilik bir sıkıntı yok gibi.

8.5/10

1x5

Güzel bir bölüm daha. Daha henüz efsane diyeceğim bir bölüm yok ama zevkle izliyorum diziyi.

Paul'den şüpheleniyordum zaten. Aynı zamanda Alison'un kocası da casus sanırım. Ama onlar neden casus olduklarını bilmiyor anladığım kadarıyla. Sadece gözlem yapıyorlar gerisine karışmıyorlar.

Vic karakterini de hiç sevmedim tam bir baş belası.

8/10

1x6

Karakterlerin en çok birbirine girdiği bölümdü.

Sanırım Alison'un peşinde dolanan kadın onun gözlemcisi. Kocası normal bir adam. Cosima'nın da gözlemcisi o Fransız kadın ve bilim adamı olan adam sanırım.

Paul de çoğu şeyi öğrendi ama büyük ihtimal Sarah'a kötülük yapmaz diye düşünüyorum.

8/10

Sezonu bitirdim. Son 3 bölüm çok iyiydi. Dizi meraklandırıcı bir şekilde bitti.

Daha halen orjinal klonu bilmiyoruz. Mrs S.'te de bir gariplik var.
Alison keşke kadının ölmesine izin vermeseydi. Saçma olmuş.
Kira'yı da Mrs.S kaçırdı sanırım. Bu arada Rachel de ilginç bir karakter.

Son üç bölüme ortalama: 9

Sezona: 8.5

1x1, 1x2, 1x3

Özellikle ilk iki bölümü izlemek benim için baya yorucuydu. Dizinin konusu pek sevmediğim türden ve ilk iki bölümün de durgun olmasıyla yavaş yavaş diziyi bırakma noktasına doğru ilerliyordum ancak 3. bölümün önceki bölümlere göre iyi ve hareketli olmasının da etkisiyle şimdilik bu fikirden uzaklaştım.

Klonlardan klon olmayanı Sarah herhalde. :D Çünkü hikaye onun üzerinden gidiyor. Tabii bu şaşırtmak için de olmuş olabilir. Klon çıkarsa da çok şaşırmam açıkçası.

Puanım: 8/10