Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çaktım köfteyiDaha var yarım saatOnceden haber vereceksin ki millet izlesin o an haber verirsen ancak kendin izlersin
Çaktım köfteyiDaha var yarım saatOnceden haber vereceksin ki millet izlesin o an haber verirsen ancak kendin izlersin
aaaaaa neden cnm 😱😱😱Bizim mahalle de olaylar bitmek bilmiyor şimdi de 19 yaşında ki kız intihar etmiş bütün mahalle ayağa kalktı
İnsanin ne zaman öleceği belli değil aga 5 sn için garantin var mi yokBizim mahalle de olaylar bitmek bilmiyor şimdi de 19 yaşında ki kız intihar etmiş bütün mahalle ayağa kalktıAga sen kendine mukayet ol aman
Şimdi nedenini bilmiyorum öğrenince merak edersen söylerimaaaaaa neden cnm 😱😱😱
flashback sahneleri olucakmış bölüme sanırım polat ofise girerken flashcbach sahnesi olabilir mematiyle falan sahneleri görünebilirGürkan Uygun bu bölümün setini ziyaret edilecek denilmişti.. aslında şöyle güzel bir 'hayal' sahnesi hazırlansa muhteşem olur..
Tapatalk 2
allah rahmet eylesin gencecik kız yaa benden 5 yas küçük yani allah kimseye öyle birşey yaşatmasın bir insan keni canına kıyması hiçbir zaman anlayamayacapım birşey allah ailesine güç versinŞimdi nedenini bilmiyorum öğrenince merak edersen söylerim
---Tapatalk---
Sizin mahallalde de olaylardan başını kaldıramıyorBizim mahalle de olaylar bitmek bilmiyor şimdi de 19 yaşında ki kız intihar etmiş bütün mahalle ayağa kalktı
---Tapatalk---
Kesinlikle katılıyorum aga.Bu fragman kadar etkileyici bir fragman yoktu.Müziği çekim açısı sahneler ve müzik.Sezonun muhteşem geçeceğinin habercisini veriyordu.Nitekim öyle de oldu ilk 15 bölüm sinema tadındaydı162. Bölüm V2 Fragmanı bana göre bu zamana kadar hazırlanmış en iyi en etkiliyici fragman.. genel hazırlanışı, değişik müziği ile tek kelimeyle muhteşem. Dizi değil sinema film fragmanı gibi..
Tapatalk 2
Gerçi dediğim katil bu mahallede değil Manisanın başka bölgesinde yaşıyordu. Bizim mahalle de doğmuş büyümüş hatta bende çok konusmusumdur kil olurdum o çocuğa killik çıktı ben birini veya bir şeyi kafaya taktım mi muhakkak çıkar bir halt. Örnegin Fetöşgül. Herkes severken ben begenmiyordum kil olurdum. Adam 40 yıllık köstebek çıktı. Mehdi ve mesih var bilirsin bir kitapta okudum Fetö mesih yazıyorduSizin mahallalde de olaylardan başını kaldıramıyor![]()