Benim en tat aldığım sezon işte bu sezondu aga (Pusu da) İskender zamanı en güzel bölümler ama bu bölümler kadar tat alamadım ben o bölümlerdenAh ah Memati de gitti yine bi tuhaf oldum gözümü kırpmadan bölümü izledim
TNT sezonu cidden mükemmel ya
Gürkan Uygun çok büyük oyuncu çok
aynen ya mematiyi çok sevmiştik hepimizah be gürkan uygun ne etmeye şu güzelim karekteri bırakıp vadiden ayrıldın şu an polat ın yanında memati olsaydı kimseye ihtiyaç olmazdı
Aynen aga epey zaman olduğu rüyamda Polat ile Mematiyi gördüm. İkisi birlikte operasyonlara falan gidiyorlardı. Of ya keşke çıkmasaydıah be gürkan uygun ne etmeye şu güzelim karekteri bırakıp vadiden ayrıldın şu an polat ın yanında memati olsaydı kimseye ihtiyaç olmazdı
ah be gürkan uygun ne etmeye şu güzelim karekteri bırakıp vadiden ayrıldın şu an polat ın yanında memati olsaydı kimseye ihtiyaç olmazdı
Bu arada Cahit kızı öyle terslerse olacağı bu kız diyor gel dans edelim bizim kazma olmaz diyor kazma işteGürkan Uygun bu bölümün setini ziyaret edilecek denilmişti.. aslında şöyle güzel bir 'hayal' sahnesi hazırlansa muhteşem olur..cok guzel olurdu gercekten memati bir baskaydi yoklugu hep belli ediyor kendini
Tapatalk 2
Cahitin sevgilisine ne olmuştu ?Bu son bolumu aga sonra ortadan kayboldu
---Tapatalk---
aynen böyle aslında biz duygusal yaklaşıyoruz falan ama memati tnt sezonu aşk meşk işlerine girince ömrünü doldurmuştuHer ne kadar bende ölmesini istemesemde karakterin ölmesi iyi olmuştu.. Memati karakterin görevi bitmişti artık.. adam o 10 yıl içerisinde görebileceği yaşayacağı herşeyi yaşamıştı.. zaten son sezonunda kendini iyice bırakmıştı.. ayrıca bir ikinci sezon daha Memati-Selvi ilişkisi çekilmezdi.. adam efsaneydi.. efsane olarakta ölüp gitti.. bence karakterin bitiş zamanı çok yerinde oldu.. zaten adamın ölümünden sonra senaryoda resmen patlama yaşandı.. dizi iyice açıldı.. senaristler gerçekten 10. Yıla yakışır muhteşem bir sezona imza attılar.
Tapatalk 2
Emenike herhalde işi pişirmiş baksana golünü atmış hemen
Kral Müzik Ödülleri Kurlar Vadisi
Az önce kurtlar vadisi resmi facebook hesabından paylaşım yapıldı arkadaşlar.
Kurtlar Vadisi Kral Müzik Ödüllerinde yılın en iyi dizi müziği aday gösterilmiş
Vadiye oy vererek destekleyelim
http://ktmo.kralmuzik.com.tr/kategor...yi-dizi-muzigi
Başka kim vardi aga tam olarak bilmiyorumaga bu liste çok eksik diğer arkadaşlarıda eklesene![]()