Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ah ah Memati de gitti yine bi tuhaf oldum gözümü kırpmadan bölümü izledim :(

TNT sezonu cidden mükemmel ya
Gürkan Uygun çok büyük oyuncu çok

Ah ah Memati de gitti yine bi tuhaf oldum gözümü kırpmadan bölümü izledim :(

TNT sezonu cidden mükemmel ya
Gürkan Uygun çok büyük oyuncu çok
Benim en tat aldığım sezon işte bu sezondu aga (Pusu da) İskender zamanı en güzel bölümler ama bu bölümler kadar tat alamadım ben o bölümlerden

Vadinin tek vasat sezonu Ersoy'lu sezon
Özellikle mamosun ölümünden sonra

Yalnız Memati den sonra efsanevi bir sezon izlemiştik 10.yıl süperdi

ah be gürkan uygun ne etmeye şu güzelim karekteri bırakıp vadiden ayrıldın şu an polat ın yanında memati olsaydı kimseye ihtiyaç olmazdı

ah be gürkan uygun ne etmeye şu güzelim karekteri bırakıp vadiden ayrıldın şu an polat ın yanında memati olsaydı kimseye ihtiyaç olmazdı
Aynen aga epey zaman olduğu rüyamda Polat ile Mematiyi gördüm. İkisi birlikte operasyonlara falan gidiyorlardı. Of ya keşke çıkmasaydı

Bu bölüm bunun en açık kanıtı

Yalnız şu bölümlerde ki efektlere dikkat

Her ne kadar bende ölmesini istemesemde karakterin ölmesi iyi olmuştu.. Memati karakterin görevi bitmişti artık.. adam o 10 yıl içerisinde görebileceği yaşayacağı herşeyi yaşamıştı.. zaten son sezonunda kendini iyice bırakmıştı.. ayrıca bir ikinci sezon daha Memati-Selvi ilişkisi çekilmezdi.. adam efsaneydi.. efsane olarakta ölüp gitti.. bence karakterin bitiş zamanı çok yerinde oldu.. zaten adamın ölümünden sonra senaryoda resmen patlama yaşandı.. dizi iyice açıldı.. senaristler gerçekten 10. Yıla yakışır muhteşem bir sezona imza attılar.

Tapatalk 2

Gürkan Uygun bu bölümün setini ziyaret edilecek denilmişti.. aslında şöyle güzel bir 'hayal' sahnesi hazırlansa muhteşem olur..

Tapatalk 2​
cok guzel olurdu gercekten memati bir baskaydi yoklugu hep belli ediyor kendini

Cahitin sevgilisine ne olmuştu ?

---Tapatalk---​
Bu son bolumu aga sonra ortadan kayboldu
Bu arada Cahit kızı öyle terslerse olacağı bu kız diyor gel dans edelim bizim kazma olmaz diyor kazma işte :D

Her ne kadar bende ölmesini istemesemde karakterin ölmesi iyi olmuştu.. Memati karakterin görevi bitmişti artık.. adam o 10 yıl içerisinde görebileceği yaşayacağı herşeyi yaşamıştı.. zaten son sezonunda kendini iyice bırakmıştı.. ayrıca bir ikinci sezon daha Memati-Selvi ilişkisi çekilmezdi.. adam efsaneydi.. efsane olarakta ölüp gitti.. bence karakterin bitiş zamanı çok yerinde oldu.. zaten adamın ölümünden sonra senaryoda resmen patlama yaşandı.. dizi iyice açıldı.. senaristler gerçekten 10. Yıla yakışır muhteşem bir sezona imza attılar.

Tapatalk 2
aynen böyle aslında biz duygusal yaklaşıyoruz falan ama memati tnt sezonu aşk meşk işlerine girince ömrünü doldurmuştu
acayip sevilen müthiş bi karakterdi çok büyük bir efsanedir asla unutulmayacak asla

Kral Müzik Ödülleri Kurlar Vadisi

Az önce kurtlar vadisi resmi facebook hesabından paylaşım yapıldı arkadaşlar.
Kurtlar Vadisi Kral Müzik Ödüllerinde yılın en iyi dizi müziği aday gösterilmiş
Vadiye oy vererek destekleyelim
http://ktmo.kralmuzik.com.tr/kategor...yi-dizi-muzigi

Arkadaşlar sizden ricam Vadiden başka hicbir diziye oy atmayalim.

@vadikızı @çiğdem- @papuleoo @Amoureux @34rcp44 @-KADİR- @WesTxCoasT @sürgünüm @ABAY_06 @nm123 @EFE UYSAL @takas@china_shangai @kvp-medya @laila123

Kimin oy verip vermediğini bilmiyorum oy kullanan arkadaşlar bakmayin sizi buraya kadar yorduk :D

---Tapatalk---

Son düzenleme:
logo.png

Kurtlar Vadisi

26.Bölüm

Son 37 bölüm artik sınavlar falan araya girer izleyemem o nedenle ayin 10 una kadar 15 bölüm seyretmem lazım. 30 Mayis gibi bitiririm sonrasi Allah Kerim

---Tapatalk---

Bölümlerin hepsi birbirinden muhteşemler gerçekten.. 60-70 dakikalık bölümler iki yönetmenin elinden geçiyor.. hemde Osman Sınav ve Mustafa Sevki Doğan gibi adamların elinden. Senaryosundan çekimine kadar herşey tek kelimeyle muazzam. Senaristler, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Mehmet Turgut destan yazmışlar tek kelimeyle..

Tapatalk 2

Son düzenleme: