Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Karahanliya bir efe lazımdı. Bizde seni o efe yaptık.

Üstünle mi yikaniyorsun usta ?
Çıkarmayı unutnusum

Yıkanmaya devam

Bunları sana daha önce anlatmamamin yegane sebebi var daha fazla kafanı karistirmamak. Karahanli suç dünyasında yükselirken Devlet olarak karşısına bir zaafiyet çıkarmanız gerekiyordu. O zafiyet sensin. Senin yetimhaneden seçilme nedenin onun karşısına sürülme nedenin onun en büyük zaafı olmani dusunmemizdir. Karahanliya bir efe lazımdı bizde seni o efe yaptık. Memlekette ki tüm yetimhaneleri arastirdigimizda Karahanlinin oğlu olabilecek en iyi aday sendin. En buyuk ozelligin iseKarahanlilar gibi her sabah afyonun patladığında 3 kere istisnasız hapsurmandir.

---Tapatalk---

Hangi işe:)))​
Abi soruyu sorali epey zaman gecti ne sordugumu hatirlamiyorum :F

logo.png

Kurtlar Vadisi
24.Bölüm

http://www.pusulahaber.com.tr/manisada-cinayet-238749h.htm

Bizim komşunun oğlu katil oldu. Ölen şahıs içkili mickili gelip para falan istemiş Ali de psikolojik rahatsız önce topuğundan vurmuş sonra apartmanda sıkıştırip arkadan vurup öldürmüş çocuğu. Çocuk ta alkollü olduğu için kurtaramamislar. Çocuk eyvayi yedi. TGRT Haber de falan çıktı izleyenler görmüştür

---Tapatalk---

tilki iyi bir malzeme hemen tüketilmemeli diyorum :)))))))) @-KADİR- PEKİ SEN TAPINAKÇILARIN GERİ ÇEKİLMESİNE NE DİYORSUN SENEYE MAFYA YA DÖNÜŞ MÜ OLACAK SENCE :)))))

yok zannetmiyorum ben şahsen öyle bir senaryoyu istemem o dönemler bence bitti bu şekilde devam etsin derim
tapınakçılar geri çekiliyor :)))) ne olacak şimdi :))) polat kime karşı savaşacak .zaten tapınakçıları çok ayağa düşürdüler kendi adıma bu habere sevindim :)))

SİYAH SANCAK tüm kitapçılarda.Bu gizemli teşkilatın Faaliyetleri,Hedefleri ve Operasyonları!

CDlvKUOWoAA1wLd.jpg

Dünyayı sömüren 13 Hanedanlığın bugüne kadar yaptıkları,yeni Planları,Hedefleri,Operasyonları!
@-KADİR- SEN BU ali kuzuyu tanıyor musun :))) abinin kitapları resmen vadinin konuları
:))))
CDlwW7kWIAAFz5A.jpg

SİYAH SANCAK tüm kitapçılarda.Bu gizemli teşkilatın Faaliyetleri,Hedefleri ve Operasyonları!

CDlvKUOWoAA1wLd.jpg

Dünyayı sömüren 13 Hanedanlığın bugüne kadar yaptıkları,yeni Planları,Hedefleri,Operasyonları!
@-KADİR- SEN BU ali kuzuyu tanıyor musun :))) abinin kitapları resmen vadinin konuları
:))))
CDlwW7kWIAAFz5A.jpg
ismen tanısamda derinliklerine inmedim bakalım kitaplarını alıp okumayı düşünüyorum

ALİ KUZU'dan beklenen,Hedef Dünya Egemenliği,KÜRESEL GİZLİ ÖRGÜTLER @-KADİR- bu arkadaş pana yazım ekibinden olmasın :)))) kitaplara baksana hepsi vadiden fırlamış gibi........

CDlwp5FWMAAgQUT.jpg

tapınakçılar geri çekiliyor :)))) ne olacak şimdi :))) polat kime karşı savaşacak .zaten tapınakçıları çok ayağa düşürdüler kendi adıma bu habere sevindim :)))
abişkom seneye ra konusu işlenecek büyük ihtimalle zaten sharon stonenin geliceğini gelecek sezon necati bey açıklamıştı bu sezon bitmedende amon gelicek seneyede ra konusu detaylı şekilde işlenicek gibi görünüyor amon ra polat üçgeni olucak gibi bu yaz ra karakterinin kim olucağı açıklanır büyük ihtimalle bu sezon çok kötü gerçekten ama sezon finaline doğru amonun gelmesiyle yeniden bir heyecan yakalayacaz mayıs ayında garcia istanbula gelicekti son bölümlerde algis amonla telefon görüşmeside yapar oldu onun gelmesiyle sezonu en azından iyi bitiririz inş seneyede amon lisa ra karşılaşması ve polat alemdar üçgeni görücez gibi görünüyor bu konular herzaman dikkatimi çekmiştir seneyede daha yakın pilana alıcaklardur bu konuları büyük ihtimalle ra akrakteride yabancı bir oyuncu olucaktır 🙂🙂🙂

tilki İnşallah ölmez uzun vadeli senaryo yazılmalı böyle müthiş bi karakteri ve oyuncuyu kaybetmeyi hiç istemiyorum

ofise geçtik ya çok sevindim heycanla bekliyoruz perşembeyi bakalım v2 çıkacak mı

Kral Müzik Ödülleri Kurlar Vadisi

Az önce kurtlar vadisi resmi facebook hesabından paylaşım yapıldı arkadaşlar.
Kurtlar Vadisi Kral Müzik Ödüllerinde yılın en iyi dizi müziği aday gösterilmiş
Vadiye oy vererek destekleyelim
http://ktmo.kralmuzik.com.tr/kategor...yi-dizi-muzigi
ooooooooo
destek verelim arkadaşlar hemen üye olup oyumu kullandım vadiden başka diziye oy moy vermeyin
bizim müziklerimiz dünyanın tartışmasız en iyi müzikleri cenderemiz ezer geçer parçalar

Son düzenleme: