- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
yok zannetmiyorum ben şahsen öyle bir senaryoyu istemem o dönemler bence bitti bu şekilde devam etsin derimtilki iyi bir malzeme hemen tüketilmemeli diyorum))))))) @-KADİR- PEKİ SEN TAPINAKÇILARIN GERİ ÇEKİLMESİNE NE DİYORSUN SENEYE MAFYA YA DÖNÜŞ MÜ OLACAK SENCE
))))
tapınakçılar geri çekiliyoryok zannetmiyorum ben şahsen öyle bir senaryoyu istemem o dönemler bence bitti bu şekilde devam etsin derim
dediğin gibi polat ın karşısında kim duracak kitapınakçılar geri çekiliyor))) ne olacak şimdi
)) polat kime karşı savaşacak .zaten tapınakçıları çok ayağa düşürdüler kendi adıma bu habere sevindim
))
ismen tanısamda derinliklerine inmedim bakalım kitaplarını alıp okumayı düşünüyorumSİYAH SANCAK tüm kitapçılarda.Bu gizemli teşkilatın Faaliyetleri,Hedefleri ve Operasyonları!
![]()
Dünyayı sömüren 13 Hanedanlığın bugüne kadar yaptıkları,yeni Planları,Hedefleri,Operasyonları!
@-KADİR- SEN BU ali kuzuyu tanıyor musun)) abinin kitapları resmen vadinin konuları
)))
![]()
doğru abi yalnız önce vadide siyah sancak gündeme geldi az biraz zaman geçti bu adam kitabı piyasaya soktuALİ KUZU'dan beklenen,Hedef Dünya Egemenliği,KÜRESEL GİZLİ ÖRGÜTLER @-KADİR- bu arkadaş pana yazım ekibinden olmasın))) kitaplara baksana hepsi vadiden fırlamış gibi........
![]()
abişkom seneye ra konusu işlenecek büyük ihtimalle zaten sharon stonenin geliceğini gelecek sezon necati bey açıklamıştı bu sezon bitmedende amon gelicek seneyede ra konusu detaylı şekilde işlenicek gibi görünüyor amon ra polat üçgeni olucak gibi bu yaz ra karakterinin kim olucağı açıklanır büyük ihtimalle bu sezon çok kötü gerçekten ama sezon finaline doğru amonun gelmesiyle yeniden bir heyecan yakalayacaz mayıs ayında garcia istanbula gelicekti son bölümlerde algis amonla telefon görüşmeside yapar oldu onun gelmesiyle sezonu en azından iyi bitiririz inş seneyede amon lisa ra karşılaşması ve polat alemdar üçgeni görücez gibi görünüyor bu konular herzaman dikkatimi çekmiştir seneyede daha yakın pilana alıcaklardur bu konuları büyük ihtimalle ra akrakteride yabancı bir oyuncu olucaktır 🙂🙂🙂tapınakçılar geri çekiliyor))) ne olacak şimdi
)) polat kime karşı savaşacak .zaten tapınakçıları çok ayağa düşürdüler kendi adıma bu habere sevindim
))
oooooooooKral Müzik Ödülleri Kurlar Vadisi
Az önce kurtlar vadisi resmi facebook hesabından paylaşım yapıldı arkadaşlar.
Kurtlar Vadisi Kral Müzik Ödüllerinde yılın en iyi dizi müziği aday gösterilmiş
Vadiye oy vererek destekleyelim
http://ktmo.kralmuzik.com.tr/kategor...yi-dizi-muzigi