Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tilki İnşallah ölmez uzun vadeli senaryo yazılmalı böyle müthiş bi karakteri ve oyuncuyu kaybetmeyi hiç istemiyorum

ofise geçtik ya çok sevindim heycanla bekliyoruz perşembeyi bakalım v2 çıkacak mı

ooooooooo
destek verelim arkadaşlar hemen üye olup oyumu kullandım vadiden başka diziye oy moy vermeyin
bizim müziklerimiz dünyanın tartışmasız en iyi müzikleri cenderemiz ezer geçer parçalar
aga vadinin tartışmasız birinci olması gerekir ama tabi ki olmayacak birinci olacak yapım belli zaten malesef yıllardır bu tür organizasyonlarda vadinin hakkı hep yenilmiştir.

tilki andrei ölmez kesinlikle polat zamanında iskendere fellere ulubeye her bölüm vaktin azaldı diyordu ama birşey olmuyordu:F
ayrıca andrei elinde bir koz olmadan polatın yanına gitmez eski vadide polatın adamalrını yakaladığı için gitmişti bakın görün andreinin elinde bir koz daha var herneyse artık polatla görüşme zamanı geldi diye onu belirtiyor polatın bir adamı tilki andreinin elinde olabilir yada başka birşey ama şundan eminim andreinin elinde büyük bir koz var ve polatı yine o kozla tehdit edicek belki 2.fragmanda bunu açıklayan bir fragman görürüz ama tilki andreinin elinde polatı 10 yıl önceden olduğu gibi yine tehdit edebilicek büyük bir koz elinde var adım kadar eminim🙂🙂🙂

tilki andrei ölmez kesinlikle polat zamanında iskendere fellere ulubeye her bölüm vaktin azaldı diyordu ama birşey olmuyordu:F
ayrıca andrei elinde bir koz olmadan polatın yanına gitmez eski vadide polatın adamalrını yakaladığı için gitmişti bakın görün andreinin elinde bir koz daha var herneyse artık polatla görüşme zamanı geldi diye onu belirtiyor polatın bir adamı tilki andreinin elinde olabilir yada başka birşey ama şundan eminim andreinin elinde büyük bir koz var ve polatı yine o kozla tehdit edicek belki 2.fragmanda bunu açıklayan bir fragman görürüz ama tilki andreinin elinde polatı 10 yıl önceden olduğu gibi yine tehdit edebilicek büyük bir koz elinde var adım kadar eminim🙂🙂🙂
Pusatin ismi geçiyordu

---Tapatalk---

Pusatin ismi geçiyordu

---Tapatalk---
aaa onu bilmiyorum cnm haberim yoktu ama pusatta olabilir tabikide
bende kim olabilir andreinin elinde diye düşünmeye başlamıştım pusat senin dediğin gibide en uygun kişi gibi sanki şuankı senaristler eskilerden kopya çekiyorlar andrei ilk görüşmede polatın adamlarını yakalayıp gitmişti kesin yine aynı senaryo olucak andrei oraya elinde koz olmadan gitmez ve polattan yine birşey isteyecek bence zamanında samuelin ölmesini istemişti yine buna benzer bir istekte bulunucak gibi düşünüyorum pusattan haberim yoktu ama olabilir tabikide🙂🙂🙂

Benim icin bu goruntuler kafi :))))))) tilki usta karsilasmasi herseye bedel😉)))​
iste insanoglunun gozu doymaz istedikce ister 🙂

Tilki'den şöyle Akif'li, Cahit'li ve Pusat'lı bir rus roleti gelse de, keyif patlaması yaşasak.. bu adamları iki sezondur giydirdiler de giydirdiler.koskoca Vadi bu adamların üzerinden yürüyor nerdeyse.. biri Polat olmuş diğeri Süleyman Çakir, üçüncüsü ise tam bir fantastik karakteri.. benim için Polat'tan sonra Erhan gelir.. bu iki kişi herkezden bir adım önde yer almalı.. fakat şuan ikiside bir köşeye çekilmiş durumda.. keşke Erhan'a kol nakli yapilmasaydi diyorum.. en azından adamın bu kadar pasif durması için bir neden/bahane vardı..

Tapatalk 2

Tilki'den şöyle Akif'li, Cahit'li ve Pusat'lı bir rus roleti gelse de, keyif patlaması yaşasak.. bu adamları iki sezondur giydirdiler de giydirdiler.koskoca Vadi bu adamların üzerinden yürüyor nerdeyse.. biri Polat olmuş diğeri Süleyman Çakir, üçüncüsü ise tam bir fantastik karakteri.. benim için Polat'tan sonra Erhan gelir.. bu iki kişi herkezden bir adım önde yer almalı.. fakat şuan ikiside bir köşeye çekilmiş durumda.. keşke Erhan'a kol nakli yapilmasaydi diyorum.. en azından adamın bu kadar pasif durması için bir neden vardı..

Tapatalk 2
Valla haci duygularimin tercumani oldun:)))))))))) basimiza o ikili capsizi kral yaptilar 😉)))) ne karizma nede oyunculuk yetenekleri var :((((((( ama iki sezondur polattan daha cok rol aliyorlar :))))

Geçen bölümlerde Majeste'nin yanında Antony diye bir karakter vardı mesela.. adam duruşuyla karizmasiyla vadiye harika bir aksiyon havası katacak bir tipti.. tam bir amerikalı demeye kalmadan adamı bir kurşunla harcadılar.. diğer yandan Özgür Teke faktörü var.. dizi bu iki kişiye yoğunlaşsa/yoğunlaşaydı diziye muhteşem bir aksiyon havası gelirdi.. Cahit ve Akif'in amerikalıları, ingilizleri, şedidi, herkesi basitce öldürmesi işin tüm sihirini, keyifini, gerçekliğini öldürüyor malesef..

Tapatalk 2

aaa bu bölümde andrei değil ama raskoln ölebilir eğer andrei pusatı ele geçiriyorsa raskolnu öldürmesi gerekir çünkü pusatla birlikte takılıyorlar
zaten son bölümlerde raskoln çok dolaşıyor pusatın yanında en son pusatla takıldıkları zaman andrei raskolnu vurmuştu :F:F:F
bu bölüm bahar temizliği bence raskolndan devam edicek:A:A:A

@Master.1000 kesinlikle aga Antony karakterini çok beğenmiştim acayip yakışıyordu gerçi ölmedi belki çıkar bi şekilde

Eski ofise donmemiz harika oldu Akif bitti artık Cahit eski sayılır fazla sisirmeden devam ettirilmesi gerekir abartmadan ama
Tabiki polat tan sonra Erhan dır ötesi yok

Yalnız pusat eleştirine katılmam söz konusu dahi değil karakter de süper oyuncu da pusat a laf yok

Son düzenleme:
logo.png

Kurtlar Vadisi

25.Bölüm