Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

11066515_1751546878405057_8534547406027901825_n.jpg

@takas şimdi baktım adam cidden maradona ya çok benziyor :X

@takas aga sen bu fragmanı izleyip de hala niye yorum yapmadın hala çözemedim :A
aga dışardayken telefondan izledim fragmanı bilgisayarı yeni açtım daha internet inanılmaz yavaştı şimdi yeni yeni hızlanınca girip hemen yorum yaptım :D
eski mekana bu bölüm geçmemiz çok iyi oldu daha fazla uzamadı

aga dışardayken telefondan izledim fragmanı bilgisayarı yeni açtım daha internet inanılmaz yavaştı şimdi yeni yeni hızlanınca girip hemen yorum yaptım :D
eski mekana bu bölüm geçmemiz çok iyi oldu daha fazla uzamadı
tamam aga şimdi anlaşıldı :D
evet aga ofise geçmemiz süper olmuştuk o ofisin havası bile bir başka orda neler neler yaşandı kimler geldi kimler geçti heey be

tamam aga şimdi anlaşıldı :D
evet aga ofise geçmemiz süper olmuştuk o ofisin havası bile bir başka orda neler neler yaşandı kimler geldi kimler geçti heey be
aga vadinin evi işte :D başka ofise geçilmesi büyük hataydı hele şükür çok güzel oldu

NOT; Bu bölüm flashbackler olacakmış

birde 16. üst üste bölümü yayınlayarak kurtlar vadisi rekorunu geliştirmeye devam ediyoruz

aga orası muamma ben kendi tercihleri olduğunu sanmıyorum acaba tercih miydi yoksa mecburiyet mi bence mecburiyet
olabilir aga ya da bi yenilik yapmak istemişlerdir

NOT; Bu bölüm flashbackler olacakmış

birde 16. üst üste bölümü yayınlayarak kurtlar vadisi rekorunu geliştirmeye devam ediyoruz

olabilir aga ya da bi yenilik yapmak istemişlerdir
kurtlar vadisi ekibine teşekkür etmek lazım her hafta bu kalitede bölümler çekmek gerçekten çok zor bir iş bir de şu var her hafta binlerce insandan küfür hakaret ye değer kıymet biliniyor mu oda yok adamlara cidden saygı duyuyorum

Whatsapp grubu kuralım 🙄
@takas telefon numaralarıyla oluyor ben numarami veririm benim için bir mahsuru yok ama diğer arkadaşlar verir mi ? Bir başka yolu da var aslında. Firefoxta SMS uygulaması var ayni whatshap gibi görüntülü herşey var. Mozilla Firefoxu yuklesen yeterli telefonda da oluyor bilgisayarda da. Onu kullanabiliriz. Ama bir bakmam lâzım.

---Tapatalk---

@takas @amoureoux
Arkadaşlar cahilim biliyorum ama sizde biraz tolerans gösterin destek olun ya siz benimle dalga geçerek beni bu forumdan uzaklaştırmaya zorluyorsunuz ben bu forumda varsam sizlerle olan dostluğun için varım yoksa benim bu forumda isim olmaz. Yeter artik benimle dalga geçtiğiniz insanında sabri bir yere kadar

---Tapatalk---

Eğer arkadasca şakalaşma amacıyla yaptıysanız özür dilerim ama artik kendimi tutamadım ne yapayım bende seker hastalığı var otomatikman sinire vuruyor

---Tapatalk---

@takas @amoureoux
Arkadaşlar cahilim biliyorum ama sizde biraz tolerans gösterin destek olun ya siz benimle dalga geçerek beni bu forumdan uzaklaştırmaya zorluyorsunuz ben bu forumda varsam sizlerle olan dostluğun için varım yoksa benim bu forumda isim olmaz. Yeter artik benimle dalga geçtiğiniz insanında sabri bir yere kadar

---Tapatalk---
Kişi sevdiğine yüklenirmiş :A

256.bölümün son sahnesi gerçekten mükemmeldi usta nın oyunculuğu da muazzam sahneyi tüm duygularıyla yaşattı cidden duygusallığın dibine vurulan bir sahne daha olmuş oldu