Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bizim mahalle de olaylar bitmek bilmiyor şimdi de 19 yaşında ki kız intihar etmiş bütün mahalle ayağa kalktı​
Aga sen kendine mukayet ol aman

Gürkan Uygun bu bölümün setini ziyaret edecek denilmişti.. aslında şöyle güzel bir 'hayal' sahnesi hazırlansa muhteşem olur..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Gürkan Uygun bu bölümün setini ziyaret edilecek denilmişti.. aslında şöyle güzel bir 'hayal' sahnesi hazırlansa muhteşem olur..

Tapatalk 2
flashback sahneleri olucakmış bölüme sanırım polat ofise girerken flashcbach sahnesi olabilir mematiyle falan sahneleri görünebilir
🙂🙂🙂

Gürkan Uygun bu bölümün setini ziyaret edilecek denilmişti.. aslında şöyle güzel bir 'hayal' sahnesi hazırlansa muhteşem olur..

Tapatalk 2​
cok guzel olurdu gercekten memati bir baskaydi yoklugu hep belli ediyor kendini

Cahitin sevgilisine ne olmuştu ?

---Tapatalk---​
Bu son bolumu aga sonra ortadan kayboldu

Şimdi nedenini bilmiyorum öğrenince merak edersen söylerim

---Tapatalk---
allah rahmet eylesin gencecik kız yaa benden 5 yas küçük yani allah kimseye öyle birşey yaşatmasın bir insan keni canına kıyması hiçbir zaman anlayamayacapım birşey allah ailesine güç versin :(:(:(

Çok güzel değil mi be. :)

CDsVNxGUgAAh9Gx.jpg

162. Bölüm V2 Fragmanı bana göre bu zamana kadar hazırlanmış en iyi en etkiliyici fragman.. genel hazırlanışı, değişik müziği ile tek kelimeyle muhteşem. Dizi değil sinema film fragmanı gibi..

Tapatalk 2
Kesinlikle katılıyorum aga.Bu fragman kadar etkileyici bir fragman yoktu.Müziği çekim açısı sahneler ve müzik.Sezonun muhteşem geçeceğinin habercisini veriyordu.Nitekim öyle de oldu ilk 15 bölüm sinema tadındaydı

Sizin mahallalde de olaylardan başını kaldıramıyor :D
Gerçi dediğim katil bu mahallede değil Manisanın başka bölgesinde yaşıyordu. Bizim mahalle de doğmuş büyümüş hatta bende çok konusmusumdur kil olurdum o çocuğa killik çıktı ben birini veya bir şeyi kafaya taktım mi muhakkak çıkar bir halt. Örnegin Fetöşgül. Herkes severken ben begenmiyordum kil olurdum. Adam 40 yıllık köstebek çıktı. Mehdi ve mesih var bilirsin bir kitapta okudum Fetö mesih yazıyordu

Dediğim çocukta intihar etmemiş kalpten gitmiş @çiğdem

---Tapatalk---