Umarım ama bence Özlem yolcu gibi geliyor Acun dünki kavgadan sonra Bozok'u elemezUmarım yanılırsın ya. O çirkef adamı daha fazla izlemek istemiyorum.![]()
Umarım ama bence Özlem yolcu gibi geliyor Acun dünki kavgadan sonra Bozok'u elemezUmarım yanılırsın ya. O çirkef adamı daha fazla izlemek istemiyorum.![]()
Bilerek yapıyolar adamı diskalifiye etmek için birde Hırbo Bozok'u Hasan'ın üstüne salıyor geçen hatırlarsan senin dedikodunu yapıyolar git bak ben olsam filan demişti.Reyting için her yol mübah demek ki. Hasan da iyi sabır varmış başkası olsa bu kadar sağduyulu kalamazdı.![]()
bu kuralı bilmiyordum zaping yaparken kaçırmışım)) o zaman nadya turabi gibi değil daha içten pazarlıklı normalde sahrayı söylemesi gerekir onla kavga etti ama özlemin de oyu yüksek ki. bilmiyorum özlem elendi haberi doğru ciknayabilir. Survivor'dan gelen bilgiler yanlış çıkıyor geneldeKomplo teorisi çok bakalım ne olcak Fakat bana öyle geliyorki Nadya söylemiştir Özlem'i mantıksızda değil Sahra ve Begüm'ü söylemez sms'i yüksektir diye
Yanına kar kalıcak anlaşılan gitmez bbunca olaydan sonra Acun elenmesine izin vermez
Ben Özlem'i savunmuyorumki bana niye atar yapin ayriyetten Sahra özür felan diledim diyor ayriyetten Sahra'yıda sevmem Hırbo gibi![]()
Gördüm gördüm Turabi ve Hilmicem'in sırıtarak nasıl çanak tuttuklarını.Bilerek yapıyolar adamı diskalifiye etmek için birde Hırbo Bozok'u Hasan'ın üstüne salıyor geçen hatırlarsan senin dedikodunu yapıyolar git bak ben olsam filan demişti.
yine konuya gelip kışkırtıcı mesajlarla kavga çıkartmaya çalışıyorsunuz sen ve senin gibilerin turabiden bi farkı yok o yüzden onu savunmanıza ve adam gibi adam hasanı karalamanıza hiç şaşırmıyorumturabi birinci oldu demek))) birileri hasan birinci olamayınca başlar şike var diye komplo üretmeye )) geçen hafta birinci olurken şike yok bu hafta var derler)))
kimi ne zaman nerde nasıl ne şekilde istiyorsam alıntılar mesaj yazarım forumda öyle bi kural yok mesajımı görmek istemiyorsan kara listeye alırsınbazıları anlama özürlü çıktı beni alintilama dedim hala alıntıliyor yahu bir de kendisini muhattap aldığımı sanıyor ya)))) paranoya hali sanırım bu.. Son kez diyorum alintilama beni
yanına mı çağırmış ben niye göremedimAdamı yanına çağırıp kavgayı çıkartan Hasan! Ama üslubu mükemmel ya farkedilmez sinsiliği.
Bugunku bolumden az once yayinlanan kisimdan bahsediyorum.kimi ne zaman nerde nasıl ne şekilde istiyorsam alıntılar mesaj yazarım forumda öyle bi kural yok mesajımı görmek istemiyorsan kara listeye alırsın
yok öyle atıp tutmak cevabınızı alacaksınız maskeli sana da diyorum lan ona göre
yanına mı çağırmış ben niye göremedim
begüme bağırıp çağırıyordu o da bayanla düzgün konuş tarzı bişey dedi sonra zaten saldırdı Allah ın ayısı
küfürler hakaretler yazık lan 40 yaşını geçmişsin adam sana en ufak bişey bile demedi susarak rezil etti resmen
bazıları kendini dev aynasında sanıyor ne yazsam kendine yazılmış sanıyor))) ne diyeyim eğleneceğiz artık))@beyazsoy geldin ortalığı karıştırdın)))
yalan yanlış yazılmış her mesaja cevap vereceğim bunu kafana kazı hee istemiyorsan konuya girmezsin konuya gireceksen yazacam görmek istemiyorsan kara listeye al hiçbi mesajımı görmebazıları kendini dev aynasında sanıyor ne yazsam kendine yazılmış sanıyor))) ne diyeyim eğleneceğiz artık))
yeni bölüm başladı mıBozok Turabi,Hilmicem ve Nadya'ya karsima Ozlem'i cikarin dedi ama Ozlem gitmeyecek bence.
Basladi ve evet gecti. Sahra cagiralim Bozok'u sorunu halledelim dedi.Hasan da Bozooooooook Bozoooooook diye cagirdi.Gelince de Hasan ters ters konustu.Yine tartisma cikti.yeni bölüm başladı mı
başladıysa camoka bozok olayı geçti mi
o kadar hakaretler küfürler savurdu camoka ne yaparsa yapsın haketmiştirBasladi ve evet gecti. Sahra cagiralim Bozok'u sorunu halledelim dedi.Hasan da Bozooooooook Bozoooooook diye cagirdi.Gelince de Hasan ters ters konustu.Yine tartisma cikti.