Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar acımasız toplum olduk. adam yeni doğmuş kızını göremiyor Hassangilin dandik hatları yüzünden üstüne eleneme olayında da dolu adam sinirlendi. görende buradakiler hayatlarında hiç küfür etmemiş sanacak ))) o değilde birinin suratına küfür ediliyor adam pişmiş kelle gibi sırıtıyor ya. sanki küfür et bozok bana sms olarak yağacak hesabını yapıp gülüyor. biraz insan ol hasan sana küfür edilirse tamam "üslubunu" bozma ama ki_ yüzün düşüşün ne bileyim insanı tepki ver ha bi de ses tonunu yükselt duyamıyoruz))))

Reyting için her yol mübah demek ki. Hasan da iyi sabır varmış başkası olsa bu kadar sağduyulu kalamazdı. :X
Bilerek yapıyolar adamı diskalifiye etmek için birde Hırbo Bozok'u Hasan'ın üstüne salıyor geçen hatırlarsan senin dedikodunu yapıyolar git bak ben olsam filan demişti.

Komplo teorisi çok bakalım ne olcak Fakat bana öyle geliyorki Nadya söylemiştir Özlem'i mantıksızda değil Sahra ve Begüm'ü söylemez sms'i yüksektir diye :T:

Yanına kar kalıcak anlaşılan gitmez bbunca olaydan sonra Acun elenmesine izin vermez :T:

Ben Özlem'i savunmuyorumki bana niye atar yapin ayriyetten Sahra özür felan diledim diyor ayriyetten Sahra'yıda sevmem Hırbo gibi :D
bu kuralı bilmiyordum zaping yaparken kaçırmışım)) o zaman nadya turabi gibi değil daha içten pazarlıklı normalde sahrayı söylemesi gerekir onla kavga etti ama özlemin de oyu yüksek ki. bilmiyorum özlem elendi haberi doğru ciknayabilir. Survivor'dan gelen bilgiler yanlış çıkıyor genelde

Bilerek yapıyolar adamı diskalifiye etmek için birde Hırbo Bozok'u Hasan'ın üstüne salıyor geçen hatırlarsan senin dedikodunu yapıyolar git bak ben olsam filan demişti.
Gördüm gördüm Turabi ve Hilmicem'in sırıtarak nasıl çanak tuttuklarını. :X

arkadaşlar bence özlemin elenme ihtimali %10 en çok,kız sms te zirveye oynuyor kaç haftadır bozok ise her zaman en sonda bana göre hasan 1.olacak ve turabi diyecek,nadya ise özlem ama bozok elenecek

turabi birinci oldu demek))) birileri hasan birinci olamayınca başlar şike var diye komplo üretmeye )) geçen hafta birinci olurken şike yok bu hafta var derler)))
yine konuya gelip kışkırtıcı mesajlarla kavga çıkartmaya çalışıyorsunuz sen ve senin gibilerin turabiden bi farkı yok o yüzden onu savunmanıza ve adam gibi adam hasanı karalamanıza hiç şaşırmıyorum
sms saçmalıktır demiştim diyorum diyeceğim oyunla elenen belirlenmelidir kaybedeb gitsin
sms te ergen tayfa oy kullanıyor orta sınıf bir aile gidipte bir yarışmaya oy falan yollamaz ergen tayfanında şaklabanlar dikkatini çeker genelde ama geçen hafta artık izleyen bazı kesim dayanamayıp haksızlığa karşı oy kullandılar ergenler dışında ve hasan 1.oldu
zaten dokunulmaz olmasına rağmen rekor oyla 1.oldu
eğer ergenler dışındaki yetişkin kişiliği oturmuş bazı insanlar yine oy yollarsa hasan yine 1.olur

adam sabırlı ahlaklı terbiyeli diye içten pazarlıkçı mı oluyor bu nasıl bi kafa yav :D nasıl çalışıyor akıllar şaşkınlık içerisindeyim
ne yapacaktı şaklabanların gazına gelip diskalifiye mi olacaktı tabi canım tabi çok beklersiniz :D

hee birde dün bi konuda turabi akp yi hasan chp yi temsil ediyor gibi hayatımda gördüğüm en saçma mesajı yazmıştın ulan yuhh be kardeşim Allah yardımcınız olsun :D kafayı siyasetle bozmuşsunuz :D

bazıları anlama özürlü çıktı beni alintilama dedim hala alıntıliyor yahu bir de kendisini muhattap aldığımı sanıyor ya)))) paranoya hali sanırım bu.. Son kez diyorum alintilama beni

Adamı yanına çağırıp kavgayı çıkartan Hasan! Ama üslubu mükemmel ya farkedilmez sinsiliği.

bazıları anlama özürlü çıktı beni alintilama dedim hala alıntıliyor yahu bir de kendisini muhattap aldığımı sanıyor ya)))) paranoya hali sanırım bu.. Son kez diyorum alintilama beni
kimi ne zaman nerde nasıl ne şekilde istiyorsam alıntılar mesaj yazarım forumda öyle bi kural yok mesajımı görmek istemiyorsan kara listeye alırsın
yok öyle atıp tutmak cevabınızı alacaksınız maskeli sana da diyorum lan ona göre

Adamı yanına çağırıp kavgayı çıkartan Hasan! Ama üslubu mükemmel ya farkedilmez sinsiliği.
yanına mı çağırmış ben niye göremedim
begüme bağırıp çağırıyordu o da bayanla düzgün konuş tarzı bişey dedi sonra zaten saldırdı Allah ın ayısı
küfürler hakaretler yazık lan 40 yaşını geçmişsin adam sana en ufak bişey bile demedi susarak rezil etti resmen

Bence Bozok gidecek %99

kimi ne zaman nerde nasıl ne şekilde istiyorsam alıntılar mesaj yazarım forumda öyle bi kural yok mesajımı görmek istemiyorsan kara listeye alırsın
yok öyle atıp tutmak cevabınızı alacaksınız maskeli sana da diyorum lan ona göre

yanına mı çağırmış ben niye göremedim
begüme bağırıp çağırıyordu o da bayanla düzgün konuş tarzı bişey dedi sonra zaten saldırdı Allah ın ayısı
küfürler hakaretler yazık lan 40 yaşını geçmişsin adam sana en ufak bişey bile demedi susarak rezil etti resmen
Bugunku bolumden az once yayinlanan kisimdan bahsediyorum.

bazıları kendini dev aynasında sanıyor ne yazsam kendine yazılmış sanıyor))) ne diyeyim eğleneceğiz artık))
yalan yanlış yazılmış her mesaja cevap vereceğim bunu kafana kazı hee istemiyorsan konuya girmezsin konuya gireceksen yazacam görmek istemiyorsan kara listeye al hiçbi mesajımı görme
bunların hiçbirini yapmazsan lagaluga yapmayacaksın o zaman

birde kendini bi halt sanıyor arkadaş herkesi aklınca küçümsüyor laflara bak Allah yardım etsin

Bozok Turabi,Hilmicem ve Nadya'ya karsima Ozlem'i cikarin dedi ama Ozlem gitmeyecek bence.

yeni bölüm başladı mı
başladıysa camoka bozok olayı geçti mi
Basladi ve evet gecti. Sahra cagiralim Bozok'u sorunu halledelim dedi.Hasan da Bozooooooook Bozoooooook diye cagirdi.Gelince de Hasan ters ters konustu.Yine tartisma cikti.

Basladi ve evet gecti. Sahra cagiralim Bozok'u sorunu halledelim dedi.Hasan da Bozooooooook Bozoooooook diye cagirdi.Gelince de Hasan ters ters konustu.Yine tartisma cikti.
o kadar hakaretler küfürler savurdu camoka ne yaparsa yapsın haketmiştir
onlarında aileleri çoluğu çocuğu var

Guldum ya Hasan ve adamlık :F :F :F Türabı survivor kahramanıdır.Hasan içten pazarliklinin teki.Kardeşim azıcık sinirlenir be tilki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...