TV Survivor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Var mısın Yok musun da Hakan'a gıcık olurdum ama burda karşısındaki tipleri görünce Hakancı oldum :D Ama kazanma ihtimali çok düşük bence. Eninde sonunda bir oyunu kaybedecek.
Rating isteniyorsa Hakan tüm oyunları kazanıp İhsan ile birlikte finale gider.

O paraya oraya gelip rol yapacak bir yığın adam bulurum ama bunlar rol değil :)

Bunların rol olduğunu anlamanın sayısız yolu var.Ben size en sağlam örneği vereyim:

Kızların neden bacak kılları uzamıyor?Adaya geleli kaç hafta oldu erkekler saç sakal ama bayanlara Veet soğuk ağda bandı verilmiş sanki,hepsi dümdüz.

Kızlara bilerek ağda bantları falan veriyorlar ki güzel gözüksünler diye. Acaba kıllı bacaklı kızlar olsaydı bu reytingleri alabilirler miydi :D

En dikkat çeken konu aslında bunlar :D Bazı şeylere izin veriyorlardır o kadar değil :D

Azıcık dikkatli bir izleyici bunun rol olduğunu anlar.Bu rol değilse Var Mısın Yok Musun yarışması roldü.Acun reis artık dizi işlerine bulaşmış belli ki.

Acun'u birazcık tanıyan, takip eden biri bunun rol olmadığını anlar.
Acun'u tanıdığım için bu rol diyorum zaten.Türk milletinin huyudur bu tarz duygu sömürülerine aldanmak.Var mısın yok musun'da "sinerji" geyikleri yapılmıştı,burada ise herkes ağlayıp zırlıyor,Hakan acıların çocuğuyum diye bağırıyor,Oğuzhan "benim yaşım bilmem kaç" diyerek yaşlılara saygı özelliğini hatırlatıyor,Aydın manavım halktan geldim ayaklarında...Hiç mi gözlemlemez bir insan bunu?

Acun'u tanıdığım için bu rol diyorum zaten.Türk milletinin huyudur bu tarz duygu sömürülerine aldanmak.Var mısın yok musun'da "sinerji" geyikleri yapılmıştı,burada ise herkes ağlayıp zırlıyor,Hakan acıların çocuğuyum diye bağırıyor,Oğuzhan "benim yaşım bilmem kaç" diyerek yaşlılara saygı özelliğini hatırlatıyor,Aydın manavım halktan geldim ayaklarında...Hiç mi gözlemlemez bir insan bunu?
Duygu sömürüsü yaparlar yapmasına da bundan da rol yaptıkları sonucu çıkmaz. Bence gayet doğal davranış bunlar...

Bana ters gelen var mısın yok musunda can ciğerlerdi şimdi bir kaşık su da birbirlerini boğacaklar.İnsanların yüzlerini görmüş oluyoruz