Yıldız'ı değil ama seni satarım.yıldızı bile sattı hemen @denizz19*
Ok.bu haftaya kadar 10 altına düştünmü bee ben senin gerçek yüzünü bliyordum işin bitince öyle
Yıldız'ı değil ama seni satarım.yıldızı bile sattı hemen @denizz19*
Ok.bu haftaya kadar 10 altına düştünmü bee ben senin gerçek yüzünü bliyordum işin bitince öyle
deniz elendi yeni biri lazım uğtaşıcakTeşekkürler kardeşim benim.
Sende bana taktın ya.
vay melun nasıl da itiraf ediyor daha 3 gün önce favorim sensin diyordun .ssYıldız'ı değil ama seni satarım.
Ok.
Bu zorlu haftada gayet iyisin bence daha iyi şarkıların var umudunu kaybetme sen de final puanı alacaksın inanıyorum.Tebrikler Yalın'ı forum seviyor Ceceli'yi sevmiyor, bu şarkıyla 6. olmuşum.
Aslında iyi dediğin gibi, bu hafta artık almam lazım yine çok iddialıyım, şarkıların kaliteleri düşecektir.Bu zorlu haftada gayet iyisin bence daha iyi şarkıların var umudunu kaybetme sen de final puanı alacaksın inanıyorum.
Hiç belli olmaz bu işler. Senin bu final puanı alma işi Diriliş'in totali almasına dönmesin de.Aslında iyi dediğin gibi, bu hafta artık almam lazım yine çok iddialıyım, şarkıların kaliteleri düşecektir.
kim elendi kızbakk @vadikızı elenir elenmez bizle işi bittiya hemen asıl destekcilerini unuttu çok güvenme ayoll buna
ayy evet nostaji çok seven bir formumuz varBu hafta "Hadi Bakalım" ile geliyorum nostalji severlere duyurulur.
Dönmez merak etme, birgün alacaktır Totali.Hiç belli olmaz bu işler. Senin bu final puanı alma işi Diriliş'in totali almasına dönmesin de.
neşe karaböceke ben de şaşkınım ama senin elenmemene de şaşkınım kıztebrikler tarkan hep desteklediğim biriydi
yalını bu hafta beğenmedim evet ama genel olarak desteklediğim biriydi mfö genelde düşük veriyordum ama bu hafta bendende yüksek aldı
@Maskeli Fedai @Bully @ozgur2113
geçmiş olsun gökhan özen yarışma boyunca desteklediğim birisiydi elenmesine çok üzüldüm gökhandan 5 tane daha düşük şarkıcı vardı bence bu hafta neşe karaböcek tam puan verdim yeşilçamda ilk 3 girebilicek bir parça olan arım balım peteğimle elenmesine şok geçirdim gerçekten dinleyiptemi elediler acaba bilemiyorum
@denizz19 @gözlemci
neeeeeeeeee bendemi elendimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaTTelendin cnm @xemrexxx le birlikte gittiniz
yokk kızzz sen gitmedin henüzzzneeeeeeeeee bendemi elendimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaTT
denizdemi elendi off yaa
henüz mü gitmemi istiyosun herhalde senyokk kızzz sen gitmedin henüzzz
@Çiğdem- neşe karaböcekle göhkan özen elenen diyo nasıl ben oluorum
henüz mü gitmemi istiyosun herhalde sen
Şaka yapıyo ya.