tabi cnm artık düşük parçalara biraz geçebilirizgörecez bakalım ne olacak görücezzz
hımm demek öyle
tabi cnm artık düşük parçalara biraz geçebilirizgörecez bakalım ne olacak görücezzz
hımm demek öyle
zillimi sensin zilli beO Bengü zillisini elemek lazım bir an önce. ss
süper olur valla puanım yüksek olurBu hafta Sevgilim parçasını kullanmayı düşünüyorum.
ne olur ne olmaz @Bully güvenmiyorum ben şarkımı biraz güçlü yapacamtabi cnm artık düşük parçalara biraz geçebiliriz
Sen güçlü yap şarkını tabii.süper olur valla puanım yüksek olur
ne olur ne olmaz @Bully güvenmiyorum ben şarkımı biraz güçlü yapacam
yaparım tabii duvar gibi önümde olacan yoksaSen güçlü yap şarkını tabii.
Aynen seni elemeden bana rahat yok. Çok sevdiğim 2 şarkın daha var onları kullanmazsan yollayacam seni inşallah.yaparım tabii duvar gibi önümde olacan yoksa
hangileri onlar sana elenmemi yaşatmıcammmAynen seni elemeden bana rahat yok. Çok sevdiğim 2 şarkın daha var onları kullanmazsan yollayacam seni inşallah.
Benden önce gideceksin Bengü. Maalesef isim veremem.hangileri onlar sana elenmemi yaşatmıcammm
seni ben göndermezsem varyaa görürsün senBenden önce gideceksin Bengü. Maalesef isim veremem.
Hadi bakalım hodri meydan. Bu Survivor ikimize birden dar.seni ben göndermezsem varyaa görürsün sen
bully efendi
bende anlamadım bu işi denizim yaŞarkımı beğenmeyen forum çalışanlarını kınıyorum fazlasıyla elenmem sıkıntı değil ama herkes 1 puan vermek için anlaşmış gibi.
hadi bakalım ne olacak elmi yaman beymi yaman bully efendi😉Hadi bakalım hodri meydan. Bu Survivor ikimize birden dar.
Neşe Karaböcek elenir diye bekliyordum ama Gökhan Özen sürpriz oldu.2 kisi elendi.
bencede gökhan özen süpriz oldu çok üzülüdm benNeşe Karaböcek elenir diye bekliyordum ama Gökhan Özen sürpriz oldu.