istediğini dinler ne var bunda@denizz19 ben bir hafta jüri oldum yetti bana hadi güle güle sana))) sana tavsiyem gökhan özen bir daha dinleme)))
Hayır 3 hafta üst üste 2 kişinin eleneceğini söyledi Cengo. 3 haftalık süre bitti artık tekli elemeler olacak uzun süre.Aslında bu hafta 1 kişi elenecekti sonradan 2 kişi dendi ben mi yanlış hatırlıyorum. @Cengo
Benim aklım yanlış kalmış o zaman, teşekkürler bilgilendirdiğin için. 🙂🙂🙂🙂Hayır 3 hafta üst üste 2 kişinin eleneceğini söyledi Cengo. 3 haftalık süre bitti artık tekli elemeler olacak uzun süre.
Rica ederim, olur böyle şeyler yarışmada başarılar dilerim. 🙂 🙂Benim aklım yanlış kalmış o zaman, teşekkürler bilgilendirdiğin için. 🙂🙂🙂🙂
Teşekkürler sana da başarılar. 🙂Rica ederim, olur böyle şeyler yarışmada başarılar dilerim. 🙂 🙂
yorumu ona benziyor fazla etkilenmiş ondan dinlemese iyi oluristediğini dinler ne var bunda
yazma şekli öyle diye gökhan özen dinlemesinmi canım🙂yorumu ona benziyor fazla etkilenmiş ondan dinlemese iyi olur
yorumu ona benziyor fazla etkilenmiş ondan dinlemese iyi olur
yorumla kastım şarkı söyleyişi gökhan özen gibi. türkiye bir tane gökhan özen bile fazla, bize yapmasın bu kötülüğü diye)))yazma şekli öyle diye gökhan özen dinlemesinmi canım🙂
katılmıyorum sana ben gökhan özen severim ben dinlemeyide severimyorumla kastım şarkı söyleyişi gökhan özen gibi. türkiye bir tane gökhan özen bile fazla, bize yapmasın bu kötülüğü diye)))
@denizz19
Bence sen bu hafta elenmek için kendinle anlaşmışsınŞarkımı beğenmeyen forum çalışanlarını kınıyorum fazlasıyla elenmem sıkıntı değil ama herkes 1 puan vermek için anlaşmış gibi.
olurmu canım öyle şeyBence sen bu hafta elenmek için kendinle anlaşmışsın
Sona kadar dinleyemedim bile[emoji53]
bana ne seversen sev)) ama benden uzak tutun)))katılmıyorum sana ben gökhan özen severim ben dinlemeyide severim
sana yakın tutan oldumu yaa aman dinleme senbana ne seversen sev)) ama benden uzak tutun)))