MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

Bu hafta 1.olduğum için çok mutluyum. Başta tam puan verenler olmak üzere oy kullanan herkese teşekkürler. :)

Öncelikle ilk 5'e giren MFÖ (@ozgur2113), Tarkan (@Maskeli Fedai), Yalın (@Bully), Duman (@Tzira) ve Teoman (@S.G.A.T.)'ı tebrik ederim. :)

Gökhan Özen (@denizz19) ve Neşe Karaböcek (@gözlemci) için de üzüldüm. Gökhan Özen'e yarışma boyunca yüksek puanlar veremedim belki, ama şarkılarını kesinlikle beğendiğimi söylemek istiyorum. Neşe Karaböcek de birkaç hafta daha gidebilirdi, ama kısmet değilmiş maalesef.

Gelecek haftayı da merakla bekliyorum. :)

Arkadaşlar normalde bugün oyumu kullanacaktım ama bir sıkıntıdan dolayı hastanede olmam gerekti. Bir dahaki hafta mutlaka oylarımı geciktirmeyeceğim 2 haftadır oy kullanamıyorum bir sıkıntı kol geziyor ama hayırlısı :(

tebrikler tarkan hep desteklediğim biriydi
yalını bu hafta beğenmedim evet ama genel olarak desteklediğim biriydi mfö genelde düşük veriyordum ama bu hafta bendende yüksek aldı
@Maskeli Fedai @Bully @ozgur2113

geçmiş olsun gökhan özen yarışma boyunca desteklediğim birisiydi elenmesine çok üzüldüm gökhandan 5 tane daha düşük şarkıcı vardı bence bu hafta neşe karaböcek tam puan verdim yeşilçamda ilk 3 girebilicek bir parça olan arım balım peteğimle elenmesine şok geçirdim gerçekten dinleyiptemi elediler acaba bilemiyorum

@denizz19 @gözlemci

tebrikler tarkan hep desteklediğim biriydi
yalını bu hafta beğenmedim evet ama genel olarak desteklediğim biriydi mfö genelde düşük veriyordum ama bu hafta bendende yüksek aldı
@Maskeli Fedai @Bully @ozgur2113

geçmiş olsun gökhan özen yarışma boyunca desteklediğim birisiydi elenmesine çok üzüldüm gökhandan 5 tane daha düşük şarkıcı vardı bence bu hafta neşe karaböcek tam puan verdim yeşilçamda ilk 3 girebilicek bir parça olan arım balım peteğimle elenmesine şok geçirdim gerçekten dinleyiptemi elediler acaba bilemiyorum

@denizz19 @gözlemci
neşe karaböceke ben de şaşkınım ama senin elenmemene de şaşkınım kız :F