Polat Şaşmaz
Favori Üye
18. bölümün son yarim saatine bak aga. O ofise giriş Mematinin isiklari acmasi o isiklar o turku o duyguyu bekliyorum istiyorum.fragmanda İnşallah ofisi görürüz artık daha bitmedi mi ya ofise döneceğimiz bölümü merakla bekliyorum artık
Survivor konusunda coştularo değilde beyaz futbolu izlemedim bugün yarın izlicem
ne dediler aga ahmet çakar vadiyle ilgili ne dedi sinan ne dediSinan Engin bugün gönlümü aldı
---Tapatalk---
Abdulhey Hakandan iskence gordu. Polatla Memati uctu. Muroyu vurdular. Polatla Memati yeni ofise geçti. Plan yapıp içeri girdi Polat Memati Vurala gitti falan.ne dediler aga ahmet çakar vadiyle ilgili ne dedi sinan ne dedi
birde üstte 18.bölüm yazmışsın ne oldu 18.bölümde
offff aga heycanlandırdın bizi ya merakla bekliyoruz bu resimdekini çıkaramadım yalnızFragman Hazır!
Akif'in İşkence sahnesi,Lion Timinin Komutanı John Smith'in sahnesi,Konsey'in yeni planlarının olduğu,Polat Alemdar ve ekibinin Aktif Olduğu FRAGMAN,Yarın akşam!
255.Bölüm
![]()
aga o adamı bende çıkaramadım yeni giriş yapmış heraldeoffff aga heycanlandırdın bizi ya merakla bekliyoruz bu resimdekini çıkaramadım yalnız
aga ofisle ilgili bi gelişme yok muaga o adamı bende çıkaramadım yeni giriş yapmış heralde
malesef aga heralde bu haftada bişey çıkmaz bu sefer full bitirince göstericekler gibime geliyo.off sinan engin öyle dediyse varya adamım olur adamım iyi kapak yapmış
ahmet çakar bitmiştir benim için artık yeter be
aga ofisle ilgili bi gelişme yok mu
anlamadım neye ihtiyacınız var ????????abi duat et inş ihtiyacımız var