DUA ya ihtiyacımız varanlamadım neye ihtiyacınız var ????????
DUA ya ihtiyacımız varanlamadım neye ihtiyacınız var ????????
Allah razı olsun abi; ağzına sağlık cümlemiz için AMİN.@-KADİR- Allah işini gücünü rast getirsinsağlıklı sıhhatli ve ailenle huzur içinde yaşaman dileğiyle
Allah bütün zorlukları kolaylaştırsın sana
akıbetin hayır olur inşaallah
![]()
aaaa sendemi eski vadiyi ilk defa izliyorsun 🙂🙂🙂
Vadiye son gaz devam ediyoruz.. 10 ve 11. Bölümü de geride bıraktık.. bölümlerin birer saat olması inanılır gibi değil. Sahnenin tam ortasında, nefeslerin tutulduğu, heycanın tavan yaptığı anda jenerik müziği eşliğinde 'Yönetmen Osman Sınav' yazısı ile finalı patlatıyorlar. Bitiş şekli bile ayrı bir efsane. O dönem yeni bölümü 1 hafta beklemek imkansız gibi birşey olması lazımdı herhalde.. öyle bir yerde noktayı koyuyorlar ki, diğer bölüme olan bekleme süresi insana işkence hale geliyor. Bölümlerin hepsi birbirinden güzeller gerçekten.. senaryo o kadar muhteşem ki tüm karakterleri bıkmadan sabaha kadar dinlersin. Bölümleri izlenir ve keyifli kılan şeyler, boş sohbetlerin, gereksiz sahnelerin ve uzatmaların olmamasıdır. Durum böyle oluncada bölümler birer saate bitiyor. Mesela Kara Kutu'yu (bana göre) başarılı ve keyifli kılan şeyde bu ayrıntılara dikkat etmeleri. Kurtlar Vadisi Pusu'ya gelirsek.. Leyla, Safiye sahneleri ve birkaç sohbetler dışında 254. Bölüm güzel bir bölüm olmuş.. final sahnesinde ki çatışma yine basite kaçsa da, uzun bir aradan sonra bölümü keyifle izledim. Yüce Majeste'nin ortaya çıkmasıyla dizide ki gizem alt üst olmuştu.. şimdi ölümüyle yeniden gizem gelebilir.. gerçek majeste olmadığı haberi umarım kısa sürede gelir.. yoksa tapınak işi de 'gizem' açısından suya düşmüş olur.
Tapatalk 2
aaaa sendemi eski vadiyi ilk defa izliyorsun 🙂🙂🙂
zaten eski vadi son sahneleriyle meşhur bir diziydi
orta okula gidiyorduk o dönem okul taşıtında 1 hafta boyunca sabah akşam kızlarla o son sahneleri konusur dururduk sürekli
pusunun yeni bölümü fazlalıkları hakkındakı görüşüne katılıyorum ben bu haftakı bölüme yorum yapmadım millet harika bulmuş sadece şaşkınlıkla gözetlemeyi tercih ederek bölümle ilgili tek kelime etmeme kararı aldım bu hafta için sadece yüce masejtenin 4-5 haftaya ölür demiştim kayhan yıldızıoğlu açıklanınca sadece onun doğru çıktığını belirttim ve bölüm yorumu yapmaktan öyle kaçtım
gerçi sen az çok neler düşündüğümü tahmin edebiliyorsundur
çok tuhaf şeyler düşünüyorum bende kalması daha iyi olucak galiba bu haftalık![]()
benimde zengin koca duasına ihtiyacım var abişkom bir zahmet lütfenanlamadım neye ihtiyacınız var ????????
recebim bu adam kim yahuFragman Hazır!
Akif'in İşkence sahnesi,Lion Timinin Komutanı John Smith'in sahnesi,Konsey'in yeni planlarının olduğu,Polat Alemdar ve ekibinin Aktif Olduğu FRAGMAN,Yarın akşam!
255.Bölüm
![]()
sadece @china_shangai değil hepimiz senin ve herkes içinabi duat et inş ihtiyacımız var
Vay be@Polat Şaşmaz aga tevafuka bak vay be ben de dün aynı bölümü izledim demek beraber gidiyormuşusuz![]()
hakikaten ne kadar hazımsız insanlarmış vesselamEşkiya dünyaya hükümdar olmaz 30 nisan perşembe günü; şaşırdık mı hayır bunların arkasında duran destek veren inş başarılı olur diyen varsa bilsin ki vadici değildir yok onlar vadici ise ben değilim
istedikleri kadar koysunlar aga bak ahanda buraya yazıyorum 4 haftaya kadar gün değiştiricektir vadinin her nekadar reytingleri düşsene kemik izleyici vadiyi bırakmaz efsane isim çakır olsa bile.Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 30 nisan perşembe günü; şaşırdık mı hayır bunların arkasında duran destek veren inş başarılı olur diyen varsa bilsin ki vadici değildir yok onlar vadici ise ben değilim
vışşşş çoook sertttttttbugün can sıkıntısından youtubede takılıyorum cahit leyla ve akifin medyatik programını tekrar izledim
akife süleyman çakırı kim öldürdü diye soru soruluyor akif bilemiyor soruyu soran adam cerrahparaşılı diye akife kopya vermeye çalısıyor
akife muronun yardımcısı olan 2 kişinin isimlerini soruyor zar zor çeto diyebiliyor ve yıldırım ismini bilemiyor
cahite kurtlar vadisi konseyinin başkanı ve polatın gerçek babası kimdi diye soruluyor cahit baron diye zar zor kekeleyip mehmet karahanlı diyemeyerek bilemiyor adam mehmet karahanlıyı bilmiyor
leylaya ebruyu kim öldürdü diyorlar iskender büyük diyemiyor
onuda geçelim bu çok kolay soru kopya bile almana gerek yok diye seyfo dayıyı kim öldürdü diyor palayı bile bilemiyor
kurtlar vadisinden hiç haberi olmayan bu arkadaşlar dizidede seyircilerin bazılarını sıkan ve seyircilerin bazılarının görmek istemediği 3 karakter belkide buyüzden ısınamıyorum bunlar yuhh artık bee vadiden haberiniz yok necati bey şunların kıçlarına birer tekme atamadınmı ayolll![]()