Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

vışşşş çoook serttttttt:))))))))))
abişkom vadiyi hiç izlemeyen kişilere sokakta sorsunlar çakırı kim öldürdü halit der konseyin başkanı kim diye sorsalar mehemt karahanlı der hiç izlemeyen kişielr düşünmeden söyler bu isimleri
vadinin son 2 sezonda neden bukadar çöktüğü ortada kurtlar vadisi kimlere kalmış vadiden hiç haberi olmayan kişilerin eline kalmış ve çok büyük bir tesadüfki seyircilerin çoğu bu 3 isimide aktif rolde görmek istemiyor vadiyi bilmeyen adamlar kendini vdiye veremezler

istemi betilin laz ziya robortajı vardı senaryoyu keyifle okuyoruz tüm ekib sabahtan akşama kadar çalısıyoruz keyif alıyoruz diyordu
şimdi vadi kimlerin eline kalmış oktay kayanarca kimi canlandırıyor deseydi çakır diyebilirlermiydi ayy onu bile şuan şlüpheliyim :F

abişkom vadiyi hiç izlemeyen kişilere sokakta sorsunlar çakırı kim öldürdü halit der konseyin başkanı kim diye sorsalar mehemt karahanlı der hiç izlemeyen kişielr düşünmeden söyler bu isimleri
vadinin son 2 sezonda neden bukadar çöktüğü ortada kurtlar vadisi kimlere kalmış vadiden hiç haberi olmayan kişilerin eline kalmış ve çok büyük bir tesadüfki seyircilerin çoğu bu 3 isimide aktif rolde görmek istemiyor vadiyi bilmeyen adamlar kendini vdiye veremezler

istemi betilin laz ziya robortajı vardı senaryoyu keyifle okuyoruz tüm ekib sabahtan akşama kadar çalısıyoruz keyif alıyoruz diyordu
şimdi vadi kimlerin eline kalmış oktay kayanarca kimi canlandırıyor deseydi çakır diyebilirlermiydi ayy onu bile şuan şlüpheliyim :F
artık o keyif veren o sanatkar eller ne yazık ki uçup gittiler:)))))) bize da posasını bıraktılar :))))))

artık o keyif veren o sanatkar eller ne yazık ki uçup gittiler:)))))) bize da posasını bıraktılar :))))))
hayatımda ilk defa bu sezon ne zaman biticek diye gün sayıyorum yanı diğer sezonlar buna geçen yılda biraz dahil hiç bitmesin diye bekliyorken bu yıl bu sezon ne zaman biticek diye bekliyorum ayy bir an önce şu sezon bitsede kurtulsak diyorum yeni kanal yeni oyuncular yeni senarist en azından birşeyler olur umuduyla teselli bulurum belki diyorum ayy ama kabus gibi bitmiyor okul döneminde bu yıl bitse dedikçe bitmiyorya aynısını bu sezon için geçerli depresyona sokucaklar beni abişkom ruh sağlığımı bozmaya başladılar biraz ara vermeye ihtiyacım var şu kalan bölümleri hemen aradan çıkartsalarda kafamızı toparlasak 🙂🙂🙂

çok fazla abartıyor bazı arkadaşlar vadinin durumu gayet iyi senaryo gayet iyi karakter ve oyuncularımız mükemmel

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz perşembe olacakmış raci bahadır ve cüneyt vadiyi bitirmeye yemin etmişler
ama görecez kim ayakta kalıyor kim gidiyor kim bitiyor görecez

Ofis Hazir. Mekanimiza Geri Dönüyoruz. Hazır Mısınız ?

906b440f94b318c12882a956d3fcb390.jpg

@34rcp44 @Master.1000 @-KADİR- @takas @china_shangai @Maskeli Fedai @papuleoo @sürgünüm... ve diğer vadiciler

---Tapatalk---
aşk olsun beni niye etiketlemiyosun 😉şaka bir yana ofise
dönmemize çok seviniyorum ya özledim eski ofisi

bugün can sıkıntısından youtubede takılıyorum cahit leyla ve akifin medyatik programını tekrar izledim

akife süleyman çakırı kim öldürdü diye soru soruluyor akif bilemiyor soruyu soran adam cerrahparaşılı diye akife kopya vermeye çalısıyor
akife muronun yardımcısı olan 2 kişinin isimlerini soruyor zar zor çeto diyebiliyor ve yıldırım ismini bilemiyor

cahite kurtlar vadisi konseyinin başkanı ve polatın gerçek babası kimdi diye soruluyor cahit baron diye zar zor kekeleyip mehmet karahanlı diyemeyerek bilemiyor adam mehmet karahanlıyı bilmiyor

leylaya ebruyu kim öldürdü diyorlar iskender büyük diyemiyor
onuda geçelim bu çok kolay soru kopya bile almana gerek yok diye seyfo dayıyı kim öldürdü diyor palayı bile bilemiyor

kurtlar vadisinden hiç haberi olmayan bu arkadaşlar dizidede seyircilerin bazılarını sıkan ve seyircilerin bazılarının görmek istemediği 3 karakter belkide buyüzden ısınamıyorum bunlar yuhh artık bee vadiden haberiniz yok necati bey şunların kıçlarına birer tekme atamadınmı ayolll :F:F:F
canım bilmeyebilir ben burda bir sorun göremiyorum belli ki izlememiş
o zaman izleseydi bilirdi ali buhara mete öncesinde başka dizilerindede
oynamıştı bilemeyebilir hiç haberi olmayan diyemeyiz bence
yorumuna saygıyla diyorum😉

yorumuna saygıyla diyorum bence bize diye genelleme yapmayalım
izleyen takip eden seven bir çok vadi izleyicimiz var o yüzden diyorum
yorumuna saygıyla yazdım umarım yanlış anlaşılmam😉

Son düzenleme:
aşk olsun beni niye etiketlemiyosun 😉şaka bir yana ofise
dönmemize çok seviniyorum ya özledim eski ofisi

canım bilmeyebilir ben burda bir sorun göremiyorum belli ki izlememiş
o zaman izleseydi bilirdi ali buhara mete öncesinde başka dizilerindede
oynamıştı bilemeyebilir hiç haberi olmayan diyemeyiz bence
yorumuna saygıyla diyorum😉

yorumuna saygıyla diyorum bence bize diye genelleme yapmayalım
izleyen takip eden seven bir çok vadi izleyicimiz var o yüzden diyorum
yorumuna saygıyla yazdım umarım yanlış anlaşılmam😉
zaten sen hariç demiştim ama sen görmedin herhalde :))))))))

ben sen o biz siz onlar ne fark eder ki :)))))))))
:F:Fhaklısın ama ben öyle demek istemedim ama bize bıraktı dedin ya
diyorum genelleme yapmadan sen şu an senaryonun gidişatından memnun
değilsin @Çiğdem- değil ben memnunum mesela anlatabildim umarım🙂
şaka niyetine yazıyorum kızdırmıyım seni sonra😉

hahaha yılın vadi yorumu bence açık ara bunun üstüne kimse yorum yapmasın :F:F:F
ben yaptım kız kızdırırmıyım acaba @china_shangai 😉

:F:Fhaklısın ama ben öyle demek istemedim ama bize bıraktı dedin ya
diyorum genelleme yapmadan sen şu an senaryonun gidişatından memnun
değilsin @Çiğdem- değil ben memnunum mesela anlatabildim umarım🙂
şaka niyetine yazıyorum kızdırmıyım seni sonra😉
sen sapla samanı birbirine karıştırıyorsun:)))) sana niye kızayım ki :))) sonra her mesajının sonunda bana kızma deme olur mu ablacım ben sana niye kızayım ki :))))))))

sen sapla samanı birbirine karıştırıyorsun:)))) sana niye kızayım ki :))) sonra her mesajının sonunda bana kızma deme olur mu ablacım ben sana niye kızayım ki :))))))))
ya ne bileyim yanlış anlaşılıyorum kızan çok oluyor kızdırmak
istemediğimden ne bileyim biliyorum kızmazsın işte tamam demem
bir daha canım benim🙂

:F:F abi sence bahadır raci cüneyt ne yapar bu sefer çakırı kullanıyolar perşembe olmasaydı izlicektim ama resmen düşmanlık yapıyolar
Ben persembe olmasa seyredecektim ama simdi hic sanslari yok😉)))) bir insan bu kadar mi necati abiye hirsli olir anlamis deilim😉)) necati abim mukemmel bir insandir allah yar ve yardimcisi olsun 😉)) bu kacinci darbedir cozemedim

Ulan Testere Niyetim Seni Laz Ziyanin Önüne Atmakti Ama Daha Bu Saatten Sonra Seni Hic Kimseye Vermem ! Tek Tek Kemiklerini Kiricam Ondan Sonra Hepsini Etlerinden Ayiricam. Kemikleri Köpeklere Etlerini Cakallara Yediricem.

---Tapatalk---

Son düzenleme: