Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga haklısın ama biz daha en başında söyledik gerekirse 1 sene bekleriz yeterki sağlam bir ekiple geri dönelim biliyoruz işi çok zor ama istese yapıcak gücüde var bunuda unutmayalım.
aga bence necati abi üstüne düşeni yaptı; şimdi baktığım vakit ilk vadi serisini katmıyorum onla tabi kıyas yapmak olmaz pusu serisine bakarsak bahadırlar şu an ki senarist gurubundan daha iyi bir iş koymadılar hatta zaman zaman işi çok saldıklarıda oldu ben şu an ki ekibi takdir ediyorum bence inanılmaz bir iş çıkartıyorlar gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik geçiriyoruz (tüm harici ve dahili sebepleri de göz önüne alarak)

aga bence necati abi üstüne düşeni yaptı; şimdi baktığım vakit ilk vadi serisini katmıyorum onla tabi kıyas yapmak olmaz pusu serisine bakarsak bahadırlar şu an ki senarist gurubundan daha iyi bir iş koymadılar hatta zaman zaman işi çok saldıklarıda oldu ben şu an ki ekibi takdir ediyorum bence inanılmaz bir iş çıkartıyorlar gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik geçiriyoruz (tüm harici ve dahili sebepleri de göz önüne alarak)
aga ama bu senaristlerin devamlılığı yok ve görüyosun dizide süreye oynanan sahneler acayip fazla

CCkzkFoUIAAD4k1.jpg

Bu seferde noterligi birakip asla katilmadigimi iletirim 😉))))))

vadide potansiyel epey yüksek karakterler sağlam ancak bunları nedense çok ön plana çıkaramadılar mesela raskoln de neredeye hiç bi gelişme yok bu oyuncuyu millet inanın çok seviyor ön plana çıkarın tilkiyi söylemeye gerek yok zaten
bikaç tane sevilen karakter belirleyip onların üstüne oynamaları lazım bunlarda bana göre tilki raskoln pusat sagir
bizim ana karakterleri saymazsak gerçi pusatta bunun içine girer ama onlarla muhattap olduğu için diğer gruba alıyorum
ve tabi ki tapınakçılar ve müthiş gizemleri
işin içine tapınakçılar girince seyir değişir bu çok net
senaryo grubunu başarılı buluyorum ama bunları yapmaları kesinlikle şart senaryonun ilerleyişi açısında da şart

raciler istediklerini yapsınlar 12 yıllık dizisini kimse bırakıpta gidip o diziyi izlemez kemik kitlemiz var onlarda belki izlenir ki hiç sanmıyorum ama vadiye hiçbir etkileri olmaz bunu da en iyi bahadırlar biliyor bunu bile bile çakırı değil polatın kopyasını polatın karşısına koysan orda kurtlar vadisi ismi var işte o isim yetiyor

Eski vadicilerin vadiye rakip olarak geri dönmesi çoğu arkadaşa rağmen beni sevindirdi :) çünkü eski oyunculardan bazıları kendilerini çok üstün görüyorlar vadisizde nam yapacaklarını zannediyorlar lakin bu proje bence herşeyi gösterecek. Bu sayede raci de gününü görecek 😉

Eski bölümleri izlerken Laz ziya yı sanki başka bir yerlerde gördüğümü hatırlıyordum neyseki bu gün cevabını buldum :) cüneyt arkının filminde izlemiştim adam hiç değişmemiş ama hiç aklıma gelmemişti :)

@Maskeli Fedai aga eyvallah zaten oradan izliyorum :)

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar ben daha fazla dayanamicam basim fena oldu Allah rahatlık versin

---Tapatalk---
İyi geceler adaş :) işim biraz zor olsa da ben senin yerini doldurmaya çalışırım 😉

Şu pusatın küçüklüğünü oynayan çocuk süper ya hem tatlı hemde konuşması çok iyi :) özellikle laz ziya ile arada da olsa konuşması süper. Hele ki babam sünnet fazlalığını sana gönderdi mi demesi ve laz ziyanin o anki yüz ifadesi tek kelime ile süper :)

Son düzenleme:
'' Yenilen pehlivan güreşe doymazmış !
Beyaz Karanfil ile vadiyi bitirmeye çalıştılar.Olmadı...
Reaksiyon ile vadiyi bitirmeye çalıştılar.Olmadı...
"Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ise Kurtlar Vadisi'nin olduğu perşembeye nasıl hükümdar olsun..''