Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

fragmanda İnşallah ofisi görürüz artık daha bitmedi mi ya ofise döneceğimiz bölümü merakla bekliyorum artık

fragmanda İnşallah ofisi görürüz artık daha bitmedi mi ya ofise döneceğimiz bölümü merakla bekliyorum artık
18. bölümün son yarim saatine bak aga. O ofise giriş Mematinin isiklari acmasi o isiklar o turku o duyguyu bekliyorum istiyorum.

@Maskeli Fedai
Sinan Engin: Hilmicem adam gibi adamdir. Su hayatta 2 uyuz olduğum adam var bir Mike Tyson 2 Turani
Ahmet Çakar: Turabi adam gibi adamdır. O çocuk iyi biri ama biraz saf kullaniliyor

---Tapatalk---

Fragman Hazır!
Akif'in İşkence sahnesi,Lion Timinin Komutanı John Smith'in sahnesi,Konsey'in yeni planlarının olduğu,Polat Alemdar ve ekibinin Aktif Olduğu FRAGMAN,Yarın akşam!

255.Bölüm
10421291_1745400499019695_8820007140333920456_n.jpg

ne dediler aga ahmet çakar vadiyle ilgili ne dedi sinan ne dedi
birde üstte 18.bölüm yazmışsın ne oldu 18.bölümde
Abdulhey Hakandan iskence gordu. Polatla Memati uctu. Muroyu vurdular. Polatla Memati yeni ofise geçti. Plan yapıp içeri girdi Polat Memati Vurala gitti falan.

Ahmet Çakar: Su an Türkiye de terör varsa bu Vadi yüzündendir falan dedi.

Sinan Engin. Kurtlar Vadisi 15 senedir reyting rekorlari kiriyorsa sokaklari bosaltiyorsa Türkiye bu diziyi sevmiştir. Kimse laf söyleyemez falan dedi sanirim

---Tapatalk---

Fragman Hazır!
Akif'in İşkence sahnesi,Lion Timinin Komutanı John Smith'in sahnesi,Konsey'in yeni planlarının olduğu,Polat Alemdar ve ekibinin Aktif Olduğu FRAGMAN,Yarın akşam!

255.Bölüm
10421291_1745400499019695_8820007140333920456_n.jpg
offff aga heycanlandırdın bizi ya merakla bekliyoruz bu resimdekini çıkaramadım yalnız

off sinan engin öyle dediyse varya adamım olur adamım iyi kapak yapmış
ahmet çakar bitmiştir benim için artık yeter be

aga ofisle ilgili bi gelişme yok mu
malesef aga heralde bu haftada bişey çıkmaz bu sefer full bitirince göstericekler gibime geliyo.

Kurtlar Vadisi
10.Bölüm
11.Bölüm

Vadiye son gaz devam ediyoruz.. 10 ve 11. Bölümü de geride bıraktık.. bölümlerin birer saat olması inanılır gibi değil. Sahnenin tam ortasında, nefeslerin tutulduğu, heycanın tavan yaptığı anda jenerik müziği eşliğinde 'Yönetmen Osman Sınav' yazısı ile finalı patlatıyorlar. Bitiş şekli bile ayrı bir efsane. O dönem yeni bölümü 1 hafta beklemek imkansız gibi birşey olması lazımdı herhalde.. öyle bir yerde noktayı koyuyorlar ki, diğer bölüme olan bekleme süresi insana işkence hale geliyor. Bölümlerin hepsi birbirinden güzeller gerçekten.. senaryo o kadar muhteşem ki tüm karakterleri bıkmadan sabaha kadar dinlersin. Bölümleri izlenir ve keyifli kılan şeyler, boş sohbetlerin, gereksiz sahnelerin ve uzatmaların olmamasıdır. Durum böyle oluncada bölümler birer saate bitiyor. Mesela Kara Kutu'yu (bana göre) başarılı ve keyifli kılan şeyde bu ayrıntılara dikkat etmeleri. Kurtlar Vadisi Pusu'ya gelirsek.. Leyla, Safiye sahneleri ve birkaç sohbetler dışında 254. Bölüm güzel bir bölüm olmuş.. final sahnesinde ki çatışma yine basite kaçsa da, uzun bir aradan sonra bölümü keyifle izledim. Yüce Majeste'nin ortaya çıkmasıyla dizide ki gizem alt üst olmuştu.. şimdi ölümüyle yeniden gizem gelebilir.. gerçek majeste olmadığı haberi umarım kısa sürede gelir.. yoksa tapınak işi de 'gizem' açısından suya düşmüş olur.

Tapatalk 2

Son düzenleme: