MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Sen de beğenmediysen kesin gittik bu hafta. :/
cnm yabancı şarkıcılar genel olarak sevilmiyor ve 2 li elemede çok güclü bir parça seçmen gerekirken zayıf seçmişsin malesef yabancı müzik kulağım olmasına rağmen bende beğenemedim bu haftayı tltırmısın bilmiyorum ama atlatırsan büyü başarı bence 🙂🙂🙂

Yani ben finale çıkabilecek miyim :A
bu sezon yarışmak çok önemli değil senin için sen yarışmaya göz koymuşsun kaç defa almaya çalıştın ama başaramadın:A:A:A
allah gözünü oyursun vlla geçen yıl paranla yarışmayı kazandın ama gözün doymuyor bu sefer dahada uçtun kazanmayı falan boş verdin direk yarışmanın formatına çökmeye çalısıyorsun almaya çalıstın bir kaç kez :F

bu sezon yarışmak çok önemli değil senin için sen yarışmaya göz koymuşsun kaç defa almaya çalıştın ama başaramadın:A:A:A
allah gözünü oyursun vlla geçen yıl paranla yarışmayı kazandın ama gözün doymuyor bu sefer dahada uçtun kazanmayı falan boş verdin direk yarışmanın formatına çökmeye çalısıyorsun almaya çalıstın bir kaç kez :F
sen hala konuşuyon mu ağzına odunla vurmalı artık :D

Son düzenleme:
Geçen sezon kalitenin adresiyle şampiyon oldum hakkımla şampiyon oldum. Bu sezonda iddialı olarak katıldım yarışa şansımıza gittiğimiz yere kadar. :)