MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta Sonuçları

ayol final için atak yap atak yap diyordun yaptım işte:F:F:F

ben süpriz olarak görmüyorum ben şarkımı paylaşırken zirve için geliyorum yazmıştım indir mustafanın yakın döneme imza atmış markalaşmış bir parçasıdır bir çok kez iddalı çıktım bu haftaya demiştim ilk final puanımıda böyle çok zor bir haftada aldım geçen hafta 7.olarak sinyal vermiştim aslında bu hafta hak ettmiğimizi bulduk

çok iyi puan verenlere çok teşekkürler
az puan verenlere sadece teşekkürler
:A:A:A
Tebrikler cadı. :F

Parçan güzeldi ama ilk 3 de beklemiyordum yani güzel bir başarı devamı gelir umarım. :A

Tebrikler cadı. :F

Parçan güzeldi ama ilk 3 de beklemiyordum yani güzel bir başarı devamı gelir umarım. :A
normal bir haftada 1.olabilirmişim demekki ama bu hafta kullandığımada pişman olmadım hem 1 adım atmış olduk 5.haftaya zaten yine ilk 3 içidne yer alıcak bir aprçayla geliyorum hatta zirve için:A:A:A

sanada tebrikler cnm iyi ilerliyoruz bence :Z:Z:Z

Kötüydü napayım.:( Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı. :F @deniz19

@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.

@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi.:A Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.:X

@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.:(

@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.:A

Kötüydü napayım.:( Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı. :F @deniz19

@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.

@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi.:A Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.:X

@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.:(

@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.:A
Sen, OzaN ve Tzira yüzünden birincilik kaçtı. ss

Ama Ben Bilmem sayesinde kredin var hala bende, şimdilik. :A