MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta Sonuçları

Kötüydü napayım.:( Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı. :F @deniz19

@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.

@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi.:A Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.:X

@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.:(

@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.:A
sana kimse laf edemez cnm mustafayı sevmediğini söyleyen birisi olarak geçen hafta idare eder puan bu hafta ise oldukça iyi puan verdin demekki hoşuna giden parçaya hak eden puanı veriyorsun
@Bully @mrt-06 ayol yedirmem size ben @sokak sanati ni:A

Kötüydü napayım.:( Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı. :F @deniz19

@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.

@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi.:A Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.:X

@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.:(

@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.:A
Sensin Turabin berbat :A

Nasıl 2. Oldun sen yaa.:F Çok iğrenç bir şarkı oooo.:ss @Bully neyse tebrikler kanka. :bhr:

@yatutarsa elediler mi seni.:(
Teşekkür ederim. :A

Zevksizmişsin demek ki. ss :T:

sana kimse laf edemez cnm mustafayı sevmediğini söyleyen birisi olarak geçen hafta idare eder puan bu hafta ise oldukça iyi puan verdin demekki hoşuna giden parçaya hak eden puanı veriyorsun
@Bully @mrt-06 ayol yedirmem size ben @sokak sanati ni:A
Ben yerim dediğim gibi az kredisi kaldı. :A

Yarışmadan önce prensip edindiğim için dinlemiyorum ama oylamada dinlerim ve söylerim. :F Parça ne belki biliyorumdur. @Bully

sen onu brak sana büyük komblo kurulmuş bence parçanı çeyrek finale saklayan diyen herkes sana düşük puan vermiş acaba çeyrek finalde amaçları neydi o parçayla seni şutlamak olmasın hahaha:A:A:A
Haha aynen bu şarkı şimdi harcanır mı diyenlerin bazıları ortalama puan vermişler, o benim de ilgincime gitti. :A

Ama hafta çok zorluydu onlar da haklı kendince. :D

Hadi 8-9-10 puan verirsin anlarım da, Eurovision'da 2.olmuş şarkıya 2-3 puan vermek nedir sırf onlar yüzünden ilk 3'ten çıktım helal etmiyem hakkımı :( Bundan sonra herkes benden korksun yok öyle sevdiğim şarkıya puan vermek falan :D

Top points verenleri tam hatırlayamadım hatırladıklarım banko tam puancım @Çiğdem- ve @EFE UYSAL hepinize kocaman teşekkürler :D

Hadi 8-9-10 puan verirsin anlarım da, Eurovision'da 2.olmuş şarkıya 2-3 puan vermek nedir sırf onlar yüzünden ilk 3'ten çıktım helal etmiyem hakkımı :( Bundan sonra herkes benden korksun yok öyle sevdiğim şarkıya puan vermek falan :D

Top points verenleri tam hatırlayamadım hatırladıklarım banko tam puancım @Çiğdem- ve @EFE UYSAL hepinize kocaman teşekkürler :D
açık ara 1.olması lazımdı bu parçanın eurovisionda 1.olması gerektiği gibi 🙂🙂🙂